Book ophold Giftcard Chat

Ny kreativ køkkenchef på Kurhotel Skodsborg

Tidligere Michelin kok – Artur Kazaritski
Som led i en spændende udvikling har Kurhotel Skodsborg glæden af at byde Artur Kazaritski velkommen, en kulinarisk pioner med en imponerende baggrund og en moderne vision for plantebaseret gastronomi. I sine 8 år som stjernekok og souschef på Michelin restaurant Geranium har Arthur imponeret med sin bemærkelsesværdige evne til at skabe innovative og smagfulde retter. Han har deltaget i den prestigefyldte Bocuse d´Or konkurrence og senest i sommer vundet kokkekonkurrencen “Sol over Gudhjem” på Bornholm.

Harmonerer med hotellets 125-årige arv
Inspireret af hotellets historie og læge Carl Ottosens filosofi om sund levevis stræber Artur efter at skabe en moderne gastronomisk oplevelse, der harmonerer med Kurhotel Skodsborgs fokus på det sunde liv. I The Lobby og Brasserie Carl realiserer Artur sin kulinariske vision for at forene nordiske smagsnuancer med sund gastronomi og derved forstærke Kurhotel Skodsborgs position som et sted for velvære og holistisk sundhed.

Artur Kazaritski udtaler: ”At arbejde med plantebaseret mad kræver en bred vifte af færdigheder, og de
færdigheder vil jeg gerne vise og anvende i min madlavning. Samtidig ønsker jeg at rette opmærksomheden mod personligheden i maden og hvordan den harmonerer med Kurhotel Skodsborgs identitet.”

CEO, Susanne Åberg tilføjer: ”Med Artur som kreativ køkkenchef binder vi den fineste sløjfe mellem vores
kulinariske fortid og fremtid. Ottosens banebrydende livsfilosofi om sundhed via det vegetariske køkken, videreudvikles i nutidens plantebaserede univers. Det sunde, grønne køkken udvikler sig eksponentielt i disse år og Kurhotel Skodsborg er igen med i front. Det er en oplevelse vi tilbyder vores gæster og altid deres valg.’’

Mere information 
Kontakt venligst Public Relations & Social Media Strategist, Mona Lindgaard på mail ml@skodsborg.dk eller mobil + 45 27902816 for yderligere oplysninger.