Tilmeld Giftcard Chat

Babysvømning – Leg og lær i vandet

Til babysvømning arbejder vi med tryghed i vand og svømmeglæde gennem leg og sjov. En næroplevelse mellem forælder og barn, der skal gøre barnet klar til at udforske vandet. Vi leger, synger, svømmer, flyder, hopper og dykker sammen med børnene. Vi følger altid det enkelte barns niveau og temperament, så det er børnene, der bestemmer tempoet. Målet med babysvømning er at følge og understøtte barnets mentale og motoriske udvikling – gennem leg.

Find det hold der passer dig og din baby

Praktisk information

Babysvøm 1
Forløb med 15 gange 2.850 kr.
Prisen reduceres ikke ved sygdom eller andet fravær.

Babysvøm 2
Forløb med 10 gange 1.900 kr.
Prisen reduceres ikke ved sygdom eller andet fravær.

Babysvøm 1
Fra 3 måneder (minimum 5 kilo)

Babysvøm 2
Fra 7-12 måneder

Vi sammensætter løbende hold med udgangspunkt i babyernes alder. Hvert hold har max 6 deltagere.

Vi tilbyder babysvømning man-tirs og tors-fre fra kl 11.00-14.00.

Når der takkes ja til et forløb er tilmelding bindende. Prisen reduceres ikke ved sygdom eller andet fravær. Såfremt en træningsgang aflyses, fastlægges en ny dag.

Tilmelding skal ske på babysvoemning@skodsborg.dk. Husk at oplyse barnets navn og fødselsdato.

Autostole til rådighed, pusleborde ved bassin, dæmpet lys, eget svømmeområde, omklædning i direkte forlængelse af bassin.

Med bil
Vi har 200 gratis parkeringspladser i gadeplan. Parkeres i mere end 4 timer skal nummerpladen registreres i Fitnessreceptionen. Vi har desuden 4 parkeringspladser med lader til elbiler samt 6 handicapparkeringspladser.

Med tog
Vi ligger ca. 10 minutters gang fra Skodsborg Station. Transporttiden med tog er ca. 20 minutter fra Københavns Hovedbanegård/Nørreport.