Kontakt os Giftcard Chat

Møder og konferencer

Gør dit møde, teambuilding eller konference til noget helt særligt. I naturskønne omgivelser, blot 20 minutter fra København, danner Kurhotel Skodsborg de perfekte rammer for kreativitet og fordybelse. Træd ind i et moderne spaunivers med rig mulighed for at dyrke nuet og finde ro og motivation til fordybelse.

De lyse og luftige omgivelser giver plads til inspiration og idéudvikling, og når energien skal boostes, byder vores køkken på delikate lækkerier lige fra let morgenmad og frisk frokost til søde eftermiddags-treats og en udsøgt middag.

Det professionelle personale følger mødeplanlægningen fra start til slut, og hjælper med at skræddersy arrangementet så det bliver lige netop det I drømmer om. Vi har stor forståelse for jeres behov undervejs og assisterer med alt det praktiske, både teknisk og forplejning, så I kan fokusere på det, som er vigtigt.

Planlæg dit næste møde eller firmarrangement

Mødeaktiviteter

Fresh air and new impressions can lift your meeting from good to fantastic. Plan a fun activity and get new energy for the rest of the day as well as a good mood and a smile on your face.

We offer, among other things:

– Wine tasting
– Cocktail course
– Mountain bike
– Clay pigeon shooting
– Yoga session
– Saunagus with sea dip

Samarbejdspartnere