Kontakt os Giftcard Chat

Møder og konferencer

Gør dit møde, teambuilding eller konference til noget helt særligt. I naturskønne omgivelser, blot 20 minutter fra København, danner Kurhotel Skodsborg de perfekte rammer for kreativitet og fordybelse. Træd ind i et moderne spaunivers med rig mulighed for at dyrke nuet og finde ro og motivation til fordybelse.

De lyse og luftige omgivelser giver plads til inspiration og idéudvikling, og når energien skal boostes, byder vores køkken på delikate lækkerier lige fra let morgenmad og frisk frokost til søde eftermiddags-treats og en udsøgt middag.

Det professionelle personale følger mødeplanlægningen fra start til slut, og hjælper med at skræddersy arrangementet så det bliver lige netop det I drømmer om. Vi har stor forståelse for jeres behov undervejs og assisterer med alt det praktiske, både teknisk og forplejning, så I kan fokusere på det, som er vigtigt.

Planlæg dit næste møde eller firmarrangement

Mødeaktiviteter

Frisk luft og nye indtryk kan løfte jeres møde fra godt til fantastisk. Planlæg en sjov aktivitet og få ny energi til resten af dagen samt godt humør og smil på læben.

Vi tilbyder blandt andet:

– Vinsmagning
– Cocktailkursus
– Mountainbike
– Lerdueskydning
– Yoga-session
– Saunagus med havdyp

Samarbejdspartnere