Kontakt os Giftcard Chat

Træning med fokus på dig

Med en professionel personlig træner hos Skodsborg Spa & Fitness kan du få hjælp til at opnå dine mål og maksimere din træning. Vi skræddersyr sammen et træningsprogram til dig, så du får den mest effektive træning, får det bedste ud af din tid og undgår skader.

Vores dygtige trænere står klar til at hjælpe og guide dig. Hvad end målet er et vægttab eller genoptræning, er der kyndig vejledning og støtte at få med personlig træning.

Den personlige træner sammensætter det perfekte træningsprogram til dig og fører dig gennem dine skræddersyede fitnessøvelser med motivation og støtte. Når et personligt træningsforløb opstartes, tilbydes en 30 minutters gratis introsamtale, der gør det nemmere at skabe et godt match mellem den personlige træner og klienten.

Ekspertise

Trænere med unikke kompetencer

Vores 12 personlige trænere har professionel uddannelse, mange års erfaring og forskellige fokusområder, så du kan finde den, som matcher dine behov bedst – om det er genoptræning, vægttab, en tonet krop, øget muskelstyrke eller større smidighed, som du ønsker. Uanset hvem du vælger, får du en træningspartner som guider, rådgiver, udfordrer, motiverer og hjælper dig. Kontakt os, så vi sammen kan matche dig op med den rette personlige træner.

Personlig træning

Ofte stillede spørgsmål

 – medlem af Skodsborg Spa & Fitness
10 x 50 min. 7.000 kr.
1 x 50 min. 800 kr.

– ikke medlem af Skodsborg Spa & Fitness
10 x 50 min. 8.300 kr.
1 x 50 min. 1.000 kr.

For 2 personer gælder ovenstående priser + 50 %

Ovennævnte priser er inklusive delvis moms og gyldige pr. 1. januar 2024

Kontakt Skodsborg Spa & Fitness på tlf. 4558 5830 eller mail personligtraening@skodsborg.dk, så vi i fællesskab kan finde den bedste træner for dig.

Du vil indledningsvis mødes en halv time med en personlig træner til en introsamtale. Til dette møde forventningsafstemmes hvilke ønsker og behov du har til den kommende træning. Den personlige træner vil stille dig en række spørgsmål og muligvis foretage en kropsanalyse, så du kommer bedst fra start.

Ud fra det indledende møde vil den personlige træner have forberedt den første træningstime.

Vi anbefaler, at man minimum booker et træningsforløb på 10 x 50 minutters træning. Det vil sikre et godt udgangspunkt for selv at kunne opretholde sin træning efterfølgende. Hvordan man ønsker at benytte de 10 træningsgange aftales selv med den personlige træner.

Nej. Du kan booke en personlig træner, uanset om du er medlem af Skodsborg Spa & Fitness eller ej. Du får fortsat glæde af vores skønne omklædningsfaciliter med bl.a. sauna og koldtvandskar, men som medlem kan du frit træne i fitnessområdet og deltage i holdtræning samt benytte den skønne spa.

Hos Skodsborg Spa & Fitness har vi en bred vifte af personlige trænere, der alle har forskellig fokus – det kan være genoptræning, vægttab eller fokus på øget muskelstyrke. Kontakt os for at høre mere.

Med en personlig træner opnår du den mest effektive træning. Vores personlige trænere er professionelle og fagligt funderede coaches, der sammen med dig tilrettelægger dit personlige træningsprogram, hjælper dig med at nå dine mål og sikrer, at du undgår skader. På den måde får du det bedste ud af din tid i træningscentret.

Nej. Hos Skodsborg Spa & Fitness byder vi alle velkommen, uanset hvilken form man er i. Det sværeste er ofte at komme i gang, og med en personlig træner får du en træningspartner, der hjælper dig med at nå dine mål, motiverer dig og fejrer dine resultater.

Ja, hvis du er medlem af Skodsborg Spa & Fitness. Som medlem kan du desuden deltage i holdtræning, benytte spaen og opnå 20 % på behandlinger mandag-torsdag i Spa Treatments, så du kan forkæle dig selv med massage efter din træning. Se mere om medlemskab her.