Vilkår og betingelser

Generelle vilkår og betingelser

Generelt

Følgende vilkår og betingelser gælder for reservationer foretaget direkte på Kurhotel Skodsborgs egne salgskanaler. De præcise værelsesspecifikationer og hotelreglementer fremgår af bookingbekræftelsen. Særlige regler kan forekomme ved gruppebookinger, firmaaftaler og tilbud.

Booking og bekræftelse

Din reservation er bindende fra det øjeblik, du modtager en bookingbekræftelse. Booker du flere værelser, bedes du oplyse navn, land og e-mail på én person fra hvert værelse. Derudover bedes du som bookingansvarlig desuden oplyse telefonnummer, adresse og kortoplysninger.

Værelsesreservationer på hotellet kan kun foretages af personer over 18 år. Personer under 18 år skal tjekke ind sammen med en voksen, og begge skal bo på hotellet samtidig (dog ikke nødvendigvis på samme værelse). Reserverer du et værelse til en mindreårig, er du ansvarlig for vedkommende, og det uanset om I bor på samme værelse eller ej.

Ankomst og afrejse

Tjek ind er muligt fra klokken 15.00 på ankomstdagen. Senest klokken 11.00 på afrejsedagen skal du tjekke ud. Det er dog muligt efter aftale med receptionen at forlænge dit ophold afhængig af ledighed. Dette kan først aftales på ankomstdagen. Hvis ikke du er tjekket ud på det aftalte tidspunkt, forbeholder Kurhotel Skodsborg sig retten til at opkræve et beløb svarende til dagsprisen for den ekstra dag. Ønsker du at tjekke tidligere ind, skal dette aftales med receptionen forud for ankomst.

Afbestilling og udeblivelse

De præcise afbestillingsregler oplyses i bookingbekræftelsen. Ved udeblivelse opkræves prisen for første nat. Særlige regler for gruppereservationer kan forekomme. Afbestilling skal ske senest kl. 15.00 dagen før ankomst. Afbestilling skal ske via afbestillingslink i bookingbekræftelsen eller skriftligt til bookingen på booking@skodsborg.dk.

Ved ankomst senere end midnat, skal hotellet informeres skriftligt. Hvis information ikke modtages, vil bookingen blive betragtet som en udeblivelse, hvorefter beløbet for første nat bliver trukket. Hvis der er booket flere nætter, vil resten af bookingen blive aflyst.

Betaling

Betaling foregår ved ankomst til hotellet. Enkelte hoteltilbud skal dog betales på forhånd. Vi foretrækker kontantløs betaling med kreditkort. Pre-authorization trækkes før ankomst og senest ved check ind på hotellet – svarende til 150% pris på ophold. Depositummet tilbagebetales fratrukket det fuldebeløb ophold + tilkøb, såfremt værelset efterlades i samme stand som ved ankomst og alle afbestillingsfrister er overholdt.

Hotellet modtager betaling på følgende kredit/betalingskort: Visa, Mastercard, Visa, American Express, Eurocard og Diners. Vi forbeholder os retten til at opkræve kreditkortgebyr efter gældende lovgivning.

Betaling med gavekort

Gavekort udstedt til hotellet kan benyttes som hel- eller delvis betaling. Gavekort er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen og kan ikke forlænges, refunderes eller ombyttes til kontanter. Gavekort er ikke personlige, hvilket betyder, at du frit kan overdrage gavekortet. Du accepterer, at det er den til enhver tid værende besidder af gavekortet, som råder over gavekortet, idet kortet anses for en ihændehaverfodring. Mistede gavekort erstattes ikke. I øvrigt følges den gældende lovgivning i betalingslovens § 96.

Faktureringspolitik

Faktura tilbydes kun for kontraktkunder. Kontakt evt. booking@skodsborg.dk for at høre mere om mulighederne.

Værdier og bagageopbevaring

Der er sikkerhedsboks på alle værelser, som man frit kan benytte. Gæsten har ved ankomst mulighed for at stille sin bagage i et opbevaringsrum. Af sikkerhedsmæssige årsager er hotellet ikke forpligtet til at opbevare genstande med stor værdi eller genstande, der kan sætte sikkerheden i fare for vores hotelpersonale eller gæster. Opbevaring er på eget ansvar.

Erstatning

Gæsten skal kompensere hotellet for enhver skade, mangler, tyveri forårsaget med forsæt, forsætlig uredelighed eller uagtsomhed fra gæstens side. Den person, hvis navn reservationen er under, vil stå som ansvarlig.

Glemte ting

Glemte ting kan eftersendes ved forudbetaling af den dermed forbundne porto. Bemærk, at glemte ting kun opbevares i en begrænset periode jævnfør gældende lovgivning. Du bedes derfor kontakte hotellet hurtigst muligt, hvis du har glemt noget, og oplyse om navn på reservation, dato samt eventuelt værelsesnummer.

Rygepolitik

Vi er et røgfrit hotel, og derfor er rygning ikke tilladt indendørs og på værelserne. Manglende overholdelse af vores rygepolitik vil resultere i en opkrævning på DKK 1500,- for ekstra rengøring. Udløses brandalarmen ved rygning på hotellet står vedkommende for fuld dækning af udgifterne til Brand og Redning.

Husdyr

Hunde er tilladt at medbringe efter aftale og mod betaling af gebyr på 500,-. Vi har allokeret nogle værelser specielt til formålet. Husdyr er ikke tilladt i restaurant- og lobby området.

Sikkerhed

Vi opfordrer til, at alle gæster gør sig bekendt med brandplanen placeret på værelset nær indgangen, nødudgange og brandslukkere allerede ved ankomst.

Persondatapolitik

Læs mere her om privatlivspolitik

Kontakt

Har du spørgsmål, kommentarer eller lignende kontakt kan du kontakte Kurhotel Skodsborg, Skodsborg Strandvej 139, 2942 Skodsborg. Mail: booking@skodsborg.dk