Book behandling Giftcard Chat

Nyd afslappende behandlinger

I vores rolige og indbydende Treatments-univers er der fokus på at skabe en helt særlig oplevelse for dig. Besøg de eksklusive faciliteter og mærk den nordiske elegance med betagende udsigt til den omkringliggende skov og det smukke Øresund.

I Treatments er behandlingerne skabt til at forkæle, give resultater og bringe balance til krop og sind. Her kan du slappe af, både før og efter din behandling uanset om du bor på hotellet eller gæster os for en skønhedsbehandling.

SOMMERTILBUD: Book minimum 50 min. behandling mandag-fredag og få gratis spaadgang frem til 31.08.24.

Se vores behandlinger

Velgørende massage eller ansigtsbehandling

Nyd en afslappende massage, en nærende ansigtsbehandling, en plejende manicure eller en af vores andre skønne treatments.

Vores veluddannede og dedikerede behandlere skaber den optimale oplevelse for dig, hvor de med deres store ekspertise og brug af effektive og skånsomme produkter sikrer at du kan føle dig tryg og fuldstændig afslappet, mens du genfinder balancen og får fornyet energi.

Tag en velfortjent pause i et af de 14 behandlingsrum og mærk følelsen af ro og harmoni.

Female on balcony

Chill-tirsdag – fri adgang til spaen

Hver tirsdag kan du bestille mindst to spabehandlinger af minimum 50 minutters varighed og få ubegrænset adgang til vores prisvindende spa. Vi kalder det Chill-tirsdag.

Forlæng din spabehandling og bliv forkælet med en hel spa-dag, hvor der er adgang til den lyse og indbydende spa, med 16 forskellige kølige og varme badeoplevelser. Nyd afslapning i loungen, tag en forfriskende dukkert i Øresund eller prøv udendørs jacuzzi og koldtvandskar.

 

Spa

Praktiske informationer

Telefon: 4558 5830

Mail: spafitness@skodsborg.dk

Man-søn kl. 09.00 – 19.00

Kom gerne 15 minutter før din behandling, så du kan være klar til at nyde din behandling. Nyd en stille stund og måske en kop afslappende te og frisk frugt i vores Treatment Lounge.

Vil du afbestille eller rykke din behandling? Giv os besked senest kl. 18.00 dagen før, for at undgå gebyret på 50 % af behandlingens pris.

Bestiller du en behandling af minimum 50 minutters varighed kan du købe spaadgang:

Mandag-torsdag (gælder ikke helligdage): 400 kr.
Fredag-søndag: 895 kr.

Vi har 200 gratis parkeringspladser i gadeplan.
Parkeres i mere end 4 timer skal nummerpladen registreres i fitnessreceptionen.
Vi har desuden 4 parkeringspladser med lader til elbiler (kræver abonnement til E.ON) samt 6 handicapparkeringspladser.