Spa

Sæt hverdagen på pause og forkæl sanserne i Kurhotel Skodsborgs spa nord for København. Mellem strand og skov kan du stresse af og genfinde balancen med badeoplevelser og professionelle behandlinger.

SPA, HOTEL OG WELLNESS MELLEM SKOV OG VAND

Sæt hverdagen på pause og forkæl sanserne i vores komplette spa- og wellness-univers. Siden 1898 har vi hentet inspiration i vandet, lyset og luften, der kendetegner hotellets naturskønne placering mellem skov og vand.

Uanset om du vil tjekke ind på et romantisk spaophold for 2, nyde en spabehandling eller hente fornyet energi i den afslappende Spa, er det altid præget af Kurhotel Skodsborgs DNA – den luksuriøse enkelthed.

GENFIND ENERGIEN MED ET UNIK SPAOPHOLD

Tjek ind til et ophold med Spa og wellness, forkælelse og genopladning på Kurhotel Skodsborg, der ligger naturskønt med havudsigt nord for København i Danmark.

Om det er romantisk luksus spaophold eller en Spadag med en veninde, er vores prisvindende Spa, erfarne spabehandlere og dygtige kokke klar til at danne rammerne om et afslappende forkælelsesophold i det bedste wellness-univers. Nyd oplevelser for alle sanser på Kurhotel Skodsborg.

Læs mere

TRÆD IND I DEN PRISVINDENDE SPA

Træk vejret og overgiv dig til et univers af wellness.

Den lyse højloftede Spa lader dagslyset strømme ind og indbyder til afslapning og forkælelse. Lad dig sænke ned i den store hydrospa, få pulsen op i det iskolde koldtvandskar eller nyd en af de mange saunaers velgørende varme.

Slap af i skønne omgivelser for krop og sind eller snup et friskt dyp i Øresund fra den private badebro.

Læs om spaen

NYD EN FORSKØNNENDE SPABEHANDLING

På udkig efter en afslappende spabehandling? Lad vores professionelle behandlere forkæle dig, og nyd wellness med kvalitetstid uden forstyrrelser, stress af og genfind balancen.

På Kurhotel Skodsborg tilbyder vi mange forskellige skønhedsbehandlinger, lige fra en forskønnende kropsbehandling, en beroligende ansigtsbehandling, forskellige former for massage til en skøn manicure, pedicure eller en skånsom voksbehandling.

Vi vejleder i, hvilke behandlinger, din krop har brug for, og vi benytter effektive og milde produkter, der sætter gang i kroppen og giver fornyet energi. I Spa Treatments kan du give dig hen til et univers af wellness og opleve din krop i balance.

Læs mere