Book ophold Giftcard Chat

Spa Stay – unikt spaophold

Trænger du til at blive forkælet? Nyd et spaophold, hvor du kan sænke skuldrene og overgive dig til Kurhotel Skodsborgs wellness univers.

Udforsk vores lyse, højtloftede spa, hvor du kan opleve 16 varme og kølende badeoplevelser, der både afstresser kroppen og sindet, renser ud og giver energi. Deltag i en runde saunagus efterfulgt af et forfriskende havdyp i Øresund fra vores private badebro.

Efter en dag med ro og fornyelse kan du se frem til en lækker 3-retters middag i Brasserie Carl, hvor vores talentfulde kokke tilbereder smagfulde og sæsonbetonede retter, der vækker dine smagsløg. Om morgenen kan du vågne op til en velsmagende morgenmad og friskpresset juice, der giver dig den perfekte start på dagen.

Inkluderet i dit ophold:

Spa og Fitness Minimum 15 år
Morgenmad
3-retters menu
Vinmenu
Bemærk Bookingfee via mail eller telefon – 150 kr.

Altid inkluderet:

Badekåbe og slippers
Fri wifi og Chromecast
Fri parkering v. registering
24-timers reception
Pudemenu
Allergivenlige dyner og puder
Sikkerhedsboks
Kaffe og te (elkedel)
Hårtørrer

På forespørgsel:

24-timers roomservice
Barnesenge og ekstra senge
Hygiejneprodukter
Hundevenlige værelser
Strygejern- og bræt
Skopudse – og sysæt
Allergivenlige værelser
Skammel

Skab et unikt ophold

Morgenbord med sundt og sødt

Når du vågner veludhvilet og klar til en ny spadag på Kurhotel Skodsborg, byder kokkene i Brasserie Carl på en udsøgt morgenmad med alt hvad du drømmer om af sunde, grove, grønne, søde og sprøde lækkerier. Nyd røræg med ristet bacon, lune smørbagte croissanter, dejlig kaffe eller te og friske drikke fra juicebaren.

Se også