Privatlivspolitik

Hos Kurhotel Skodsborg A/S, (”Kurhotel Skodsborg”, ”vi”, ”os” eller ”vores”) prioriterer vi fortrolighed og datasikkerhed højt. Denne privatlivspolitik gælder for vores behandling af personoplysninger, og fastlægger retningslinjer for Kurhotel Skodsborgs måde at behandle dine personoplysninger på og giver dig de oplysninger, som du har krav på at modtage i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning. Du skal læse privatlivspolitikken, inden du afgiver dine personoplysninger til Kurhotel Skodsborg.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Den dataansvarlige for dine personoplysninger er:

Kurhotel Skodsborg A/S

Adresse: Skodsborg Strandvej 139, 2942 Skodsborg

CVR-nr.: 15978333

E-mail: info@skodsborg.dk

Hvis du besøger hjemmesiden www.skodsborg.dk

2.1  Cookies

Typer af personoplysninger

Kurhotel Skodsborg anvender cookies på hjemmesiden www.skodsborg.dk og behandler i den forbindelse dine personoplysninger. Kurhotel Skodsborg kan indsamle følgende personoplysninger om dig, når du besøger vores hjemmeside:

  • IP-adresse
  • MAC adresse
  • Browserhistorik
  • Information om din brug af vores hjemmeside, herunder klikadfærd

Vi bruger cookies til at indsamle ovennævnte personoplysninger. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores cookiepolitik, som du kan finde via dette link

Formålene med behandlingen

Dine personoplysninger kan blive behandlet til følgende formål:

  • Markedsføring generelt
  • Produkt- og serviceudvikling
  • Statistik og analyse

Behandlingsgrundlag

Kurhotel Skodsborg behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi baserer behandlingen af dine personoplysninger på vores legitime interesser i fx at gennemføre statistikker, analyser, yde support såvel som at forbedre og udvikle vores produkter og services (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

Når du besøger vores hjemmeside, beder vi om dit informerede samtykke til at placere cookies, der ikke er funktionelle cookies, i henhold til cookiereglerne. Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Du kan læse mere om, hvordan du ændrer dine cookie-indstillinger i vores cookiepolitik, som er tilgængelig her.

Opbevaringsperiode

Cookies slettes i overensstemmelse med vores cookiepolitik, som er tilgængelig her.

Oplysningerne kan dog opbevares længere i anonymiseret form.

2.2 Hvis du anvender chatfunktionen på hjemmesiden, henvender dig til kundeservice eller i øvrigt kommunikerer med os

Typer af personoplysninger

Når du anvender kontaktformularen eller chatfunktionen på hjemmesiden www.skodsborg.dk, henvender dig til kundeservice eller i øvrigt kommunikerer med Kurhotel Skodsborg, indsamler og behandler vi dine personoplysninger. Kurhotel Skodsborg indsamler, behandler og opbevarer følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Navn, e-mailadresse, telefonnummer
  • Hvad din henvendelse vedrører
  • IP-adresse
  • Dato for din henvendelse
  • Andre oplysninger du giver i forbindelse med din henvendelse. Vi opfordrer dig til ikke at afgive følsomme personoplysninger til os, medmindre de er strengt nødvendige for behandlingen af din henvendelse. I den forbindelse bør oplysningerne alene sendes i stærkt krypteret form, hvis du fremsender oplysningerne via e-mail.

Formålene med behandlingen

Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • Håndtering af din henvendelse
  • Generel kommunikation
  • Statistik og analyse

Behandlingsgrundlag

Kurhotel Skodsborg behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag. Grundlaget afhænger af karakteren af din henvendelse.

  • Legitime interesser: Vi kan behandle dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesser i at håndtere din henvendelse, kommunikere med dig og udvikle vores produkter og services (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
  • Kontraktuelle forpligtelser: Hvis din henvendelse vedrører en (potentiel) aftaleindgåelse, behandler vi dine oplysninger for at kunne gennemføre foranstaltninger forud for aftaleindgåelsen (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

Opbevaringsperiode

Dine personoplysninger vil blive opbevaret i 1 år fra seneste kontakt. Oplysningerne kan dog opbevares længere i anonymiseret form.

Hvis du er kunde eller er ansat hos en af vores leverandører eller andre samarbejdspartnere, henviser vi til afsnit 5 nedenfor.

2.3 Hvis du bruger vores webshop

Typer af personoplysninger

Når du anvender vores webshop til at købe eller booke ophold, events, gavekort, behandlinger eller andre af de ydelser, vi tilbyder, behandler Kurhotel Skodsborg dine personoplysninger. Vi kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Dit navn
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Din adresse
  • Dine interesser
  • Fødselsdato og køn
  • Dine betalingsoplysninger, hvis du betaler på siden
  • Gavekortnummer hvis du køber et gavekort
  • Bookingnummer hvis du laver en booking
  • Oplysninger om din ordre-/købshistorik
  • Bookingdato og -tidspunkt
  • Kommentarer til din ordre
  • Digitale fodspor (fx oplysninger om hvordan du bruger Kurhotel Skodsborgs webshop)

Formålene med behandlingen

Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • Gennemførelse af ordre i vores webshop
  • Administration af forsendelser, reklamationer og returneringer
  • Administration af brugerkonto/profil
  • Udsendelse af markedsføring uden samtykke på baggrund af tidligere køb hos os i de tilfælde, hvor vi vælger at benytte os af denne mulighed i markedsføringsloven
  • Statistik og analyse

Behandlingsgrundlag

Kurhotel Skodsborg behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi behandler dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at markedsføre os overfor dig i de tilfælde, hvor et samtykke ikke er påkrævet, samt vores legitime interesse i at kunne føre statistik og analyse med henblik på at udvikle og forbedre vores tjenester (databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f).
  • Kontraktuelle forpligtelser: Vi behandler dine personoplysninger for at opfylde den indgåede købsaftale med dig, herunder for at kunne levere de bestilte varer, håndtere reklamationer, returneringer osv. (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

Opbevaringsperiode

Vi vil som hovedregel opbevare dine personoplysninger i 2 år efter dit seneste køb eller booking.

Oplysninger, der vedrører regnskabsmateriale, opbevares i 5 år fra udløbet af det regnskabsår, som oplysningerne vedrører.

Vi kan dog behandle dine personoplysninger i en længere periode i anonymiseret form.

3. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev(e)

Typer af personoplysninger

Kurhotel Skodsborg indsamler, behandler og opbevarer dine personoplysninger til brug for markedsføring, når du tilmelder dig nyhedsbrev(e). Vi kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Navn og e-mailadresse
  • IP-adresse
  • Dit samtykke
  • Dine interesser
  • Din klikadfærd i forhold til udsendt materiale

Formålene med behandlingen

Dine personoplysninger kan blive behandlet til følgende formål:

  • Markedsføring
  • Analyse og statistik 

Behandlingsgrundlag

Kurhotel Skodsborg behandler dine personoplysninger på et eller flere af nedenstående grundlag:

  • Samtykke: Kurhotel Skodsborg vil kun bruge dine personoplysninger til direkte markedsføring, herunder udsendelse af nyhedsbreve, hvis du har givet dit forudgående og udtrykkelige samtykke til dette (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).
  • Legitime interesser: Behandlingen af dine personoplysninger i forbindelse analyse og statistik baserer vi på vores legitime interesser i at kunne forbedre og udvikle vores ydelser (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

Opbevaringsperiode

Dine personoplysninger vil blive opbevaret, så længe dit samtykke til at modtage nyhedsbreve er aktivt.

Oplysningerne kan desuden opbevares længere i anonymiseret form.

4. Hvis du søger job hos Kurhotel Skodsborg

Når du søger om et job hos Kurhotel Skodsborg, behandler vi dine personoplysninger i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indeholder CPR-nummer eller følsomme personoplysninger, som fx personoplysninger der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet eller helbredsoplysninger.

Typer af personoplysninger

Kurhotel Skodsborg kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Kontaktoplysninger som navn, e-mailadresse og telefonnummer
  • Oplysninger der fremgår af ansøgning, CV og eventuelle bilag
  • Relevant information der er offentligt tilgængeligt på internettet og sociale medier, herunder særligt information om tidligere ansættelsesforhold, aktiviteter, kompetencer, performance og generel fremtræden
  • Resultater af personlighedstests, hvis relevant i forhold til den søgte stilling
  • Straffeattest, hvis relevant i forhold til den søgte stilling
  • Referencer fra tidligere og/eller nuværende arbejdsgivere som du har angivet i din ansøgning, eller som du har givet samtykke til, at vi kan kontakte
  • Øvrige oplysninger du giver os i forbindelse med rekrutteringsprocessen

Formål med behandlingen

Dine personoplysninger vil blive anvendt til at vurdere, om vi ønsker at tilbyde dig en stilling hos Kurhotel Skodsborg.

Behandlingsgrundlag

Kurhotel Skodsborg behandler dine personoplysninger på et eller flere af nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi kan behandle dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at vurdere, om vi ønsker at tilbyde dig ansættelse, herunder på baggrund af de oplysninger, du giver i CV, ansøgning og eventuelle bilag, på baggrund af relevante oplysninger der er offentligt tilgængelige på internettet og sociale medier, resultater af personlighedstests, referencer fra referencepersoner, du har angivet i din ansøgning, og øvrige oplysninger, du giver os i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Indebærer den søgte stilling et finansielt ansvar (fx bogføring eller revision) kan vi – efter en konkret vurdering – indhente oplysninger om din kreditvurdering. Behandlingen kan også være nødvendig for vores legitime interesse i at forsvare eller gøre retskrav gældende (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
  • Samtykke: Hvis vi ønsker at indhente referencer fra tidligere og/eller nuværende arbejdsgivere, som du ikke har angivet som referencer i din ansøgning, gør vi kun dette, hvis vi har fået dit samtykke hertil (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).
    Hvis vi har behov for at se din straffeattest som led i vores vurdering, beder vi om dit samtykke (databeskyttelseslovens § 8, stk. 3).
    Hvis den stilling, du har søgt, undtagelsesvis stiller særlige krav til helbredsmæssige forhold vil vi – efter konkret vurdering – bede om dit udtrykkelige samtykke forud for behandlingen af sådanne personoplysninger (databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra a og artikel 6, stk. 1, litra a).

Opbevaringsperiode

Hvis du bliver tilbudt en stilling hos Kurhotel Skodsborg, vil din ansøgning samt yderligere relevante personoplysninger, der indsamles i forbindelse med ansættelsesproceduren, blive opbevaret i din personalemappe hos os.

Hvis du ikke tilbydes en stilling, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med ansættelsesproceduren, i en periode på 6 måneder efter vores afslag, medmindre du har givet dit samtykke til en længere opbevaring af sådanne personoplysninger.

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet som led i vores ansættelsesprocedure. Tilbagekaldelse af dit samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger, men påvirker ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagekaldelsen. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os som angivet nedenfor.

Straffeattest slettes umiddelbart efter, at vi har gennemgået denne.

5. Hvis du er leverandør, samarbejdspartner mv.

Dette afsnit indeholder politikken for Kurhotel Skodsborgs behandling af personoplysninger om ejere af enkeltmandsvirksomheder eller kontaktpersoner hos leverandører og andre samarbejdspartnere, der samarbejder med Kurhotel Skodsborg.

Indsamling af personoplysninger

Kurhotel Skodsborg kan indsamle, behandle og opbevare dine personoplysninger i følgende tilfælde:

  • Når din virksomhed eller den virksomhed, du arbejder ved, indgår en aftale med Kurhotel Skodsborg
  • Når du har vist interesse for Kurhotel Skodsborgs produkter og services, fx ved at give os dit visitkort
  • Når du samarbejder og kommunikerer med Kurhotel Skodsborg

Typer af personoplysninger

Kurhotel Skodsborg kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Navn, e-mailadresse, telefonnummer og tilsvarende kontaktoplysninger
  • Individuelle oplysninger, fx foretrukne sprog
  • Organisatoriske oplysninger som fx virksomhedens navn og adresse, stillingsbetegnelse, beskæftigelsesområde, primært arbejdssted og -land
  • Kontraktuelle oplysninger som fx ordrer, fakturaer, kontrakter og andre aftaler mellem din virksomhed (eller din arbejdsgiver) og Kurhotel Skodsborg, som måtte indeholde fx dine kontaktoplysninger
  • Finansielle oplysninger, som fx betalingsbetingelser, bankoplysninger og kreditvurderinger (hvis der er tale om en enkeltmandsvirksomhed)

Sådanne informationer kan vi modtage direkte fra dig (primært gennem e-mails og anden korrespondance med dig) eller fra en tredjepart som fx din arbejdsgiver.

Formålene med behandlingen

Dine personoplysninger kan blive behandlet til følgende formål:

  • Generel planlægning, opfyldelse og administration af samarbejder, herunder kontrakter
  • Administration som fx behandling af betalinger, evaluering af kreditvurderinger, regnskabsførelse, revision, såvel som for at yde support
  • Nyhedsbreve og anden markedsføringskommunikation
  • Gennemførelse af forespørgsler fra dig
  • Generel kommunikation
  • Produkt- og serviceudvikling
  • Statistik og analyse
  • Overholdelse af gældende lovgivning og forskrifter, fx opfyldelse af vores forpligtelser til at forhindre ulovlige aktiviteter
  • Håndtering af konflikter

Behandlingsgrundlag

Kurhotel Skodsborg behandler primært dine personoplysninger på et eller flere af nedenstående grundlag:

  • Kontraktuelle forpligtelser: I visse tilfælde er behandlingen af dine personoplysninger nødvendig for at kunne opfylde en kontrakt (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).
  • Legitime interesser: Vi kan behandle dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesser i fx at administrere den daglige drift i overensstemmelse med lovlige og fair forretningsmetoder, herunder planlægning, udførelse og administration af samarbejdet eller vores legitime interesse i fx at udføre kreditvurderinger, statistikker, analyser, markedsføringsaktiviteter (hvor samtykke ikke er påkrævet), yde support såvel som forbedring og udvikling af vores produkter og services. Behandlingen kan også være nødvendig for vores legitime interesse i at forhindre svindel eller fastlægge, forsvare eller gøre retskrav gældende (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
  • Retlig forpligtelse: Behandlingen af dine personoplysninger vil i nogle tilfælde være nødvendig for overholdelsen af retlige forpligtelser, som fx vores forpligtelse til at forebygge ulovlige aktiviteter (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c).

Opbevaringsperiode

Dine personoplysninger vil blive opbevaret indtil 1 år efter seneste kontakt.

Oplysninger, der indgår i regnskabsmateriale, opbevares i 5 år fra udløbet af det regnskabsår, som oplysningerne vedrører. Oplysningerne kan dog opbevares længere i anonymiseret form.

6 Hvis du besøger Kurhotel Skodsborg

6.1 Når du besøger vores kurhotel

Dette afsnit indeholder politikken for Kurhotel Skodsborgs behandling af personoplysninger om gæster og andre besøgende på kurhotellets fysiske lokaliteter.

Typer af personoplysninger

Når du besøger vores kurhotel, kan Kurhotel Skodsborg indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Dit navn, e-mailadresse, adresse og telefonnummer
  • Dine interesser
  • Fødselsdato og køn
  • Gavekortnummer hvis du køber eller anvender et gavekort
  • Bookingnummer hvis du har en booking
  • Dit ophold, herunder værelsesnummer, digitale fodspor fra din værelsesnøgle og dato og tidspunkt for check in og check out
  • Dine køb og bookinger på hotellet, herunder køb i bar og restaurant, minibar, behandlinger og andre af vores ydelser
  • Bookingdato og -tidspunkt
  • Betalingsoplysninger
  • Særlige bemærkninger vedrørende dit besøg, fx dine særlige ønsker eller din forespørgsel i forhold til allergener, som vi skal tage hensyn til
  • Foto- og videomateriale i forbindelse med overvågning af udvalgte, offentligt tilgængelige områder af vores kurhotel (alle overvågede områder er markeret med skiltning)
  • Login, MAC-adresse, navn og digitale fodspor når du anvender vores Wifi

Formålene med behandlingen

Dine personoplysninger kan blive behandlet til følgende formål:

  • Gennemførelse af dine køb og bookinger
  • For at yde kundeservice
  • For at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares

Behandlingsgrundlag

Kurhotel Skodsborg behandler dine personoplysninger på et eller flere af nedenstående grundlag:

  • Kontraktuelle forpligtelser: I visse tilfælde er behandlingen af dine personoplysninger nødvendig for at kunne opfylde en aftale med dig (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b). Ønsker du, at vi tager særlige hensyn til fx handicap eller allergener, behandler vi kun de personoplysninger, som du frivilligt meddeler os (for så vidt angår evt. helbredsoplysninger, databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra a)
  • Legitime interesser: I de fleste tilfælde baserer vi behandlingen af dine personoplysninger på vores legitime interesser i at kunne yde kundeservice samt fastlægge, forsvare eller gøre retskrav gældende (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). Det gælder fx for behandling i relation til reklamationer. Oplysninger om strafbare forhold indsamlet via tv-overvågning behandles også på baggrund af Kurhotel Skodsborgs berettigede interesser i at opklare strafbare forhold (databeskyttelseslovens § 8, stk. 3).
  • Retlig forpligtelse: Behandlingen af oplysninger om dine betalingsoplysninger og dine køb er nødvendig for overholdelsen af gældende bogføringslovgivning, momslovgivning og markedsføringslovgivning (databeskyttelseslovens artikel 6, stk. 1, litra c).

Opbevaringsperiode

Dine oplysninger opbevares 2 år fra dit seneste besøg.

Oplysninger, der vedrører regnskabsmateriale, opbevares i 5 år fra udløbet af det regnskabsår, som oplysningerne vedrører.

Materiale fra tv-overvågning slettes efter 30 dage.

Vi kan dog behandle dine personoplysninger i en længere periode i anonymiseret form.

Når du leverer varer til os

Typer af personoplysninger

Når du leverer varer på vores fysiske lokaliteter, behandler Kurhotel Skodsborg dine personoplysninger via adgangskontrol og tv-overvågning. Kurhotel Skodsborg kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Dit navn
  • Din arbejdsgiver
  • Dit telefonnummer
  • Oplysninger om din adgang til bomløft
  • Foto- og videomateriale i forbindelse med tv-overvågning

Formålene med behandlingen

Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • For at give dig adgang til vores fysiske lokationer
  • For at sikre sikkerheden på vores fysiske lokationer
  • For at forebygge og opklare kriminalitet på vores fysiske lokationer

Behandlingsgrundlag

Kurhotel Skodsborg behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi baserer behandlingen af dine personoplysninger på vores legitime interesser i at kunne give dig adgang til vores fysiske lokationer samt i at beskytte vores fysiske lokationer (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). Oplysninger om strafbare forhold indsamlet via tv-overvågning behandles også på baggrund af vores berettigede interesser i at opklare strafbare forhold (databeskyttelseslovens § 8, stk. 3).

Opbevaringsperiode

Dine personoplysninger vil blive opbevaret, så længe leverandørforholdet består.

Materiale fra tv-overvågning slettes dog efter 30 dage.

Oplysningerne kan dog opbevares længere i anonymiseret form.

 

7 Hvis du besøger vores profiler på sociale medier

Dette afsnit beskriver, hvordan Kurhotel Skodsborg behandler personoplysninger indsamlet via Kurhotel Skodsborgs profiler og sider på sociale medier.

Kurhotel Skodsborg og sammen med de enkelte udbydere af de sociale medier fælles dataansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger indsamlet i forbindelse med dit besøg på en af vores profiler eller sider på sociale medier. Kurhotel Skodsborg overholder retningslinjerne fra Datatilsynet vedrørende fælles dataansvar og forsøger i videst muligt omfang ved brug af de tilgængelige værktøjer og på bedst mulige måde at sikre, at du modtager information om behandlingen af dine personoplysninger, når du besøger vores profiler og sider på sociale medier.

Kurhotel Skodsborg har profiler eller sider på følgende sociale medier:

  • Facebook (Facebook Ireland Ltd.)
    • Facebooks privatlivspolitik er tilgængelig her
    • Tilpas dine indstillinger på Facebook her
  • Instagram (Facebook Ireland Ltd.))
    • Facebooks privatlivspolitik for Instagram er tilgængelig her
    • Tilpas dine privatlivsindstillinger på Instagram under menupunktet ”Indstillinger” på din Instagramprofil
  • YouTube (Google LLC)
    • Googles privatlivspolitik for YouTube er tilgængelig her
    • Tilpas dine indstillinger på YouTube her
  • LinkedIn (LinkedIn Ireland Unlimited Company)
    • LinkedIns privatlivspolitik er tilgængelig her
    • Tilpas dine indstillinger på LinkedIn here 

Typer af personoplysninger

Afhængig af din adfærd på vores profiler eller sider på sociale medier kan Kurhotel Skodsborg og udbyderne af de sociale medier indsamle følgende personoplysninger om dig:

  • Dine "likes" og andre reaktioner udtrykt på Kurhotel Skodsborgs profil eller side
  • Dine kommentarer på Kurhotel Skodsborgs profil eller side
  • Dit besøg på Kurhotel Skodsborgs profil eller side
  • Alder, køn, civilstatus, arbejdsplads, livsstil, geografisk information og interesseområder

Formålene med behandlingen

Kurhotel Skodsborg behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • For at kunne kommunikere med dig hvis du kommenterer på vores opslag eller sender os en besked
  • Forbedring af vores produkter og services
  • Forbedring af vores profiler på sociale medier
  • Statistik og analyse

Du kan læse om til hvilke formål udbyderne af de sociale medier behandler dine personoplysninger i deres respektive privatlivspolitikker.

Behandlingsgrundlag

Kurhotel Skodsborg behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi baserer behandlingen af dine personoplysninger på vores legitime interesser i at kunne kommunikere med og markedsføre os overfor dig på vores profiler på sociale medier, samt vores legitime interesse i at forbedre vores produkter og services (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

Udbyderne af de sociale medier behandler dine personoplysninger på følgende grundlag:

  • Legitime interesser: Udbyderne af de sociale medier behandler blandt andet dine personoplysninger for at forbedre deres annoncesystem og give Kurhotel Skodsborg adgang til statistikker, som udbyderen fx udarbejder på baggrund af dit besøg på vores profil eller side på det pågældende sociale medie. Udbyderne af de sociale medier baserer behandlingen af dine personoplysninger på deres legitime interesser, herunder deres interesse i at levere en innovativ, individuelt tilpasset, sikker og rentabel tjeneste (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
  • Samtykke: Udbyderne af de sociale medier behandler visse af dine personoplysninger i overensstemmelse med dit samtykke, som du kan trække tilbage på et hvilket som helst tidspunkt via dine privatlivsindstillinger på det enkelte sociale medie (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).

Opbevaringsperiode

Kurhotel Skodsborg opbevarer de personoplysninger, som indgår i beskeder sendt via chatfunktionen, herunder Messenger, i maksimalt 3 måneder. Likes, kommentarer og andre tilkendegivelser, som du efterlader på vores profiler og sider, herunder vores opslag på sådanne profiler og sider, sletter vi ikke. Du har dog mulighed for selv at slette sådanne tilkendegivelser ved at fjerne din tilkendegivelse direkte på den pågældende side, profil eller opslag.

For information om den enkelte udbyders opbevaring af dine personoplysninger henvises til den relevante udbyders privatlivspolitik.

Oplysningerne kan dog opbevares længere i anonymiseret form.

8 Videregivelse til andre dataansvarlige og overladelse til databehandlere

For at opfylde ovenstående formål kan vi give tredjeparter adgang til dine personoplysninger, der på baggrund af et kontraktuelt forhold med Kurhotel Skodsborg leverer relevante ydelser. Det kan fx være it-leverandører, mailudbydere og leverandører af IT-løsninger. Sådanne serviceleverandører vil kun behandle personoplysninger i overensstemmelse med vores instruktioner i henhold til indgåede databehandleraftaler.

I forbindelse med Kurhotel Skodsborgs udvikling kan selskabsstrukturen ændre sig, fx ved helt eller delvist salg af virksomheden. I tilfælde af delvis overdragelse af aktiver, der indeholder personoplysninger, er behandlingsgrundlaget for den forbundne videregivelse af personoplysninger som udgangspunkt databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, idet Kurhotel Skodsborg har en legitim interesse i at overdrage dele af sine aktiver samt at foretage kommercielle ændringer.

Dine personoplysninger videregives, udover hvad der er beskrevet ovenfor, som udgangspunkt ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive dine personoplysninger til:

  • Politiet
  • Advokater
  • Revisorer
  • Domstole
  • Offentlige myndigheder
  • Potentielle købere
  • Koncernforbundne selskaber

Hvis dine personoplysninger overføres til databehandlere eller dataansvarlige, der er etableret i lande uden for EU/EØS, der ikke har et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau, vil en sådan overførsel baseres på EU-Kommissionens standardkontrakter, som du har ret til at få indsigt i.

 

9 Dine rettigheder

  • Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi behandler om dig
  • Du har ret til at gøre indsigelse mod vores indsamling og videre behandling af dine personoplysninger
  • Du har ret til berigtigelse og sletning af dine personoplysninger, dog med visse lovbestemte undtagelser, herunder bogføringsloven
  • Du har ret til at anmode os om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger
  • Under visse omstændigheder kan du også anmode om at modtage en kopi af dine personoplysninger samt om transmission af de personoplysninger, du har afgivet til os, til en anden dataansvarlig (dataportabilitet)
  • Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine personoplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Vores nyhedsbrev kan afmeldes ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet

10 Spørgsmål og klage

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik eller hvis du ønsker at klage over den måde, vi behandler dine personoplysninger på, er du velkommen til at kontakte os:

 

Kurhotel Skodsborg A/S

Adresse: Skodsborg Strandvej 139, 2942 Skodsborg

E-mail: info@skodsborg.dk

 

Hvis din klage ikke bliver løst af os, og du vil gå videre med sagen, kan du klage til Datatilsynet:

 

Datatilsynet

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Telefon: 33 19 32 00

E-mail: dt@datatilsynet.dk

 

***

 

Dato for seneste opdatering: 8. september 2021