Book ophold Giftcard Chat

‘Denmark’s Best Hotel Spa 2024’ – World Spa Awards

KLIK HER FOR AT STEMME.

Vi er stolte over at kunne meddele, at Kurhotel Skodsborg er blevet nomineret til ‘Denmark’s Best Hotel Spa 2024’ af World Spa Awards. World Spa Awards er en del af World Travel Awards-programmet, som blev etableret for at anerkende, belønne og fejre ekspertise inden for alle sektorer af rejse- og turistbranchen.

Hvert år fremmer og belønner World Travel Awards de bedste inden for spa- og wellnessbranchen gennem netop World Spa Awards, og vi er meget beærede over at være en af de nominerede. Denne anerkendelse er en stor ære for os og vidner om vores vedvarende engagement i at levere en førsteklasses spaoplevelse samt vores position som en af Danmarks førende spadestinationer.

Vi håber, at du vil hjælpe os med at vinde prisen som ‘Denmark’s Best Hotel Spa 2024’ ved at afgive din stemme. Klik her for at stemme på din favorit spa.

Stemmeperioden er åben indtil d. 13. august, og vinderne vil blive offentliggjort d. 8. oktober 2024.

Sunday Stay

‘Årets spadestination 2024′ – Readers’ Choice Awards af Condé Nast Traveler

I 2024 er Kurhotel Skodsborg blevet nomineret til Readers’ Choice Awards som ‘Årets spadestination 2024’.

Hvert år hylder Condé Nast Traveler det bedste inden for rejseverdenen gennem deres netop anerkendte Readers’ Choice Awards. Disse priser betragtes som nogle af de mest autoritative i branchen og fejrer de mest enestående rejsemål, hoteller og oplevelser med millioner af læsere over hele verden. Kurhotel Skodsborg er den eneste danske destination, der er blevet nomineret til Årets spadestination 2024.

Stemmeperioden for nomineringen er slut. Vinderne af prisen vil blive offentliggjort ved en storslået ceremoni senere på året.

Priser og nomineringer