
Vores grønne rejse
Initiativer
Vores vaskeri er økocertificeret, og bruger kun økologiske produkter og energibesparende vaskeprogrammer.
Vi samler regnvand som vi bruger til at vande vores planter og køkkenhave med.
Vandet vi serverer, er almindeligt friskt og rent postevand, og vi anbefaler altid at drikker vandet fra hanen, hvis muligt. I stedet for flaskevand, tilbyder vi derfor en genbrugelig vandflaske af sukkerrør i vores Spashop, som kan fyldes igen og igen
Brugen af engangsplastik såsom produktemballage er begrænset markant og vores fødevarer leveres i genbrugelige beholdere.
Vi affaldssorterer i 12 kategorier og forsøger at være på forkant med amtets krav. Dette år har vi blandt andet implementeret en container til tekstil.
For at undgå madspild, om-producerer vi vores bioaffald til biogas, i samarbejde med BioTrans
Vi vejer vores madrester, så vi kan regulere og tilpasse portioner og indkøb efter behov.
Mere end 30% af maden vi serverer, er økologisk og kommer så vidt muligt fra lokale danske producenter.
Det fisk vi serverer, er MSC certificeret, hvilket betyder det er fanget af et certificeret bæredygtigt fiskeri, at det ikke er truet og at der kun bliver fisket den mængde som tillader, at standen forbliver sund og produktiv.
Certifikationer
Green Restaurant Bronze

Økologisk spisemærke Bronze

Green Key
