Fitness

Vores trænere brænder for at få dig til at yde dit bedste, og i vores moderne fitnesscenter kan du træne selv, deltage i motiverende holdtræning og booke effektive forløb med en personlig træner.

Tilmeld dig holdtræning

Kurhotel Skodsborg Spa & Fitness

Kurhotel Skodsborg tilbyder fitness i smukke rammer og med mulighed for et velgørende besøg i spaen efterfølgende. Træningen kan tage plads i det lyse og højloftede fitnesslokale eller i de udendørs omgivelser, tæt på skov og vand. Det er muligt at træne alene, på hold, online eller med en personlig træner.

Der er ingen tvivl om, at Kurhotel Skodsborg adskiller sig væsentligt fra andre træningscentre. Her er der fokus på luksus og selvforkælelse, så træningen kan nydes på et helt nyt niveau. De naturskønne faciliteter forkæler krop og sind og bidrager til den fysiske og mentale sundhed – og spaen er det perfekte sted at runde af og genoplade.

Skræddersyet fitness medlemskab

Et fitness medlemskab hos Kurhotel Skodsborg giver en rigdom af muligheder for at træne på egne præmisser. Medlemsskabet kan skræddersys og bruges efter behov, så træningen bliver så behagelig som muligt.

Hvad end ønsket er at træne alene i det lyse fitnesscenter, i selskab med en personlig træner eller på ét af de motiverende hold, kan det indfries. Abonnementet tilrettelægges til lige præcis den enkeltes træningsbehov og træningsmål.

Medlemskabet inkluderer en gratis fitnesstest til en værdi af 750 kroner. Den dybdegående test afdækker, hvordan abonnementet bliver mest fyldestgørende, så træningsmålene indfries. På baggrund af testen lægges et træningsprogram, og der anbefales ideelle hold og træningsformer.

Læs mere om medlemskab

Motiverende holdtræning i skønne omgivelser

Holdtræning kan være motiverende og tilføre energi til træningen. Det kan gøre det nemmere at få implementeret træningen i hverdagen og opnå de ønskede resultater. Det forpligter på en anden måde end at træne alene, og samtidig dækker det en del af det sociale behov. Vi tilbyder mange forskellige typer af hold lige fra TRX, spinning, motionsboksning, yoga, aqua fitness og Skodsborg Cross.

På Crossholdene kan mænd som kvinder, og begyndere som øvede, give sig i kast med en blanding af styrke, kondi og motion. De intense øvelser udfordrer den enkelte til at udfolde sit fulde potentiale.

Denne Cross Workout kan føre til imponerende resultater på overraskende kort tid. Stemningen er oplivende, og når træningen kan foretages udendørs, bidrager den friske skov- og havluft til oplevelsen.

Læs om holdtræning

Målrettet personlig træning

Hos Kurhotel Skodsborg står dygtige personlige trænere klar til at hjælpe og guide dig. Hvad end målet er et vægttab eller genoptræning efter en skade, er der kyndig vejledning og støtte at få med personlig træning.

Den personlige træner rådgiver til at sammensætte det perfekte træningsprogram til formålet. Vedkommende fungerer som en coach, der motiverer og støtter, og fører dig gennem dine skræddersyede fitnessøvelser. Når et personligt træningsforløb opstartes tilbydes en 30 minutters gratis introsamtale, der gør det nemmere at skabe et godt match mellem privat træner og klient.

Læs mere om personlig træning

Træn online med Fitness To Go

Fitness To Go er Skodsborgs univers af online træning. Det rummer alt fra yogavideoer til Skodsborg Cross, som kan tilgås på alle tidspunkter af døgnet uanset hvor du befinder dig. Det giver frihed og fleksibilitet til at udføre din workout på egne præmisser.

Læs om online træning

Bliv medlem

Hos Kurhotel Skodsborg bliver træning til en styrkende og vitaliserende oplevelse fremfor noget, der skal overstås. Her bidrager de naturskønne omgivelser og den prisbelønnede spa til at gøre oplevelsen til noget, man glæder sig til.

Du kan besøge Spa & Fitness-receptionen i åbningstiderne og oprette et medlemsskab (husk billed-id), få lavet et klippekort eller ved at oprette en profil og købe medlemskab online.

Du skal være minimum 15 år for at benytte Spa & Fitness.