Book ophold Giftcard Chat

Kurhotel Skodsborg – det bedste i livet

Træd indenfor på Kurhotel Skodsborg og bliv mødt af et moderne deluxe spahotel med alle muligheder for at sætte tiden på pause og nyde det bedste i livet.

Når du gæster os, kan du forny energien i vores luksuriøse lyse spa og blive forkælet i Treatments med en bred vifte af ansigts- og kropsbehandlinger, der nærer både det indre og det ydre. I Fitness er det muligt at træne i vores indbydende fitnesslokaler eller i smukke udendørs omgivelser, tæt på skov og vand.

Kurhotel Skodsborg har to restauranter, der tilbyder både delikat morgenbord, sund og mættende palæofrokost eller en middag med udsigt over Øresund. Vi planlægger også events, møder og firmaarrangementer i særklasse, ligesom vi sætter en ære i at afholde livets store fester.

Om Kurhotel Skodsborgs historie

Ejerforhold

Vores grønne rejse

På Kurhotel Skodsborg er vi bevidste om, at bæredygtig omstilling tager tid, at det er en læringsproces, og at der altid vil være brug for optimering. Med vores skønne placering mellem skov og vand, har naturen altid været en stor del af vores DNA, og grundstenen i Dr. Carl Ottosens værdier om fysisk og mental sundhed.

Se mere 

Lækkert ophold

Find vej til Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg ligger lidt nord for København, og det er nemt at finde hertil uanset dit foretrukne transportmiddel.

Du kan planlægge din rute her

Vi har 200 gratis parkeringspladser i gadeplan.
Parkeres i mere end 4 timer skal nummerpladen registreres i hotelreceptionen.
Vi har desuden 4 parkeringspladser med lader til elbiler (kræver abonnement til E.ON) samt 6 handicapparkeringspladser.

Vi ligger ca. 10 minutters gang fra Skodsborg Station.
Transporttiden med tog er ca. 20 minutter fra Københavns Hovedbanegård/Nørreport.