Book bord Giftcard Chat

Velkommen i Brasserie Carl

I Brasserie Carl hylder vi det gode liv. Her kan du fordybe dig i romantiske middage, fejre særlige begivenheder eller nyde et hverdagsmåltid.

Vi har en holistisk tilgang til sundhed og velvære og tror på, at mad ikke bare skal være god for kroppen, men også ren forkælelse for alle sanser.

Carl serverer vegetarretter og brasserie-klassikere

Brasserie Carl serverer måltidsoplevelser med basis i sæsonens bedste råvarer ud fra devisen om nydelse, velsmag og velvære med blandt andet hjemmebagt brød, fisk fra bæredygtigt fiskeri og mejeriprodukter, æg og kød fra ansvarlige producenter. Uanset hvad du vælger, så er basis altid i videst muligt omfang lokale, råvarer, tilberedt til perfektion – altid med et lille twist, der er unikt for Carl.

Glæd dig til velsmagende brasserie-klassikere, indbydende vegetarretter og udsøgte desserter fra eget konditorteam.

Se menukort

 

Carl’s Private Dining

Brasserie Carls eksklusive Chef’s Table er ideelt til gæster, der ønsker intim private dining. Med store vinduespartier og udsigt til smukke Øresund indbyder lokalet til mindeværdige og nærværende gastronomiske oplevelser.

Kapacitet: 14 gæster ved 1 langt bord

Kontakt os for mere info

Økologi og bæredygtighed

Brasserie Carl er certificeret med Det Økologiske Spisemærke i bronze – et statscertificeret økologisk mærke, som sikrer restaurantens seriøsitet omkring økologiske produkter.

Siden 2022 har Brasserie Carl desuden haft Green Restaurant mærket i bronze, hvilket er et restaurantrelateret miljømærke leveret af den internationale Green Key-organisation, som certificerer turistinstitutioner såsom hoteller og restauranter og opholder kravene, som er i overensstemmelse med GSTC (Global Sustainable Tourism Council)

Læs om vores grønne rejse 

Praktiske informationer

Mandag-fredag kl. 07.00-23.00
Lørdag-søndag kl. 07.30-23.00

Morgenmad
Mandag-fredag kl. 07.00-10.00
Lørdag-søndag kl. 07.30-10.30
Helligdage kl. 07.30-10.30

Frokost
Mandag-lørdag kl. 12.00-15.00

Middag
Mandag-søndag kl. 17.30-23.00
Køkkenet lukker kl. 21.30

Brasserie Carl er beliggende på Kurhotel Skodsborg lige ud til Strandvejen.
Indgang til Brasserie Carl foregår gennem receptionen på Kurhotel Skodsborg.
Find vej her.

BRASSERIE CARL
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
Telefon 45585860
brasseriecarl@skodsborg.dk

Der er gratis parkering på Kurhotel Skodsborg. Parkeres i mere end 4 timer skal nummerpladen registreres i Brasserie Carl eller hotelreceptionen.
Vi tilbyder 4 parkeringspladser med lader til elbiler samt 6 handicapparkeringspladser.