Spa i international topklasse

Vores spa- og fitnessfaciliteter er tegnet af de internationalt anerkendte arkitekter, Henning Larsen Architects, og udsmykket af den berømmede kunstner Malene Bach. Ved åbningen i februar 2012 skrev pressen blandt andet ”En spaoplevelse i verdensklasse”.

Nyd det sunde liv i vores smukke spa

Vi bygger vores spafilosofi på Skodsborgs grundlægger læge Carl Ottosens principper om det sunde liv.
Carl Ottosen åbnede Kurhotel Skodsborg i 1898 og satte trenden med sine badetraditioner, der fokuserede på lys, luft, vand, kost, motion og hvile.
Vi har videreudviklet Carl Ottosens traditionelle behandlinger og byder dig velkommen til vores Spa Beauty.

Skodsborg Spa

En afslappet rejse i et sanseligt spaområde bestående af 16 forskellige varme og kølende oplevelser som blandt andet består af;
Hydrospa på 100 m2 med grotte og massagedyser, udendørs jacuzzi, infrarød varme, soft sauna, hot sauna, hot & cold showers, salt”grotte”, fodbad, damp bad, Rasul, den helt unikke Spa Rain samt svømmebassin på 21 meter. Nyd også roen i vores skønne Relax lounge.

Nyd en unik dag i Skodsborg Spa med de mange bade og vandoplevelser som giver dig mulighed for at koble af, opleve velvære, få udrenset kroppen og styrket dit immunforsvar.

Vi ønsker, at du skal føle dig afstresset og gå herfra med en smukkere hud og med fornyet energi.

I Skodsborg Spa er der dagligt en guide fra Team Skodsborg Spa til at guide og vejlede dig i benyttelsen af hele spaområdet så din oplevelse hos os bliver så god som mulig.

Spa Day

En dag i selvforkælelsens tegn.

Start dagen med at træne i vores mange træningsmaskiner, deltage i én eller flere af vores holdaktiviteter – se holdaktiviteterne her: for til slut at nyde resten af dagen i vores spa-område. Eller trænger man bare til ren afslapning kan man ”nøjes” med at benytte vores spaområde, som er en afslappet rejse rundt i et sanseligt spaområde bestående af 16 forskellige varme og kølende oplevelser.

KR. 600.-

Køb en samlet pakke med baderitual-kit online

KR. 850-.

Klippekort med 10 klip (kan ikke købes online)

kr. 4.500,-

Bestil tid

Børnetid

Aldersgrænsen for benyttelse af Spaen er 15 år.
Hotellets gæster og Spa & Fitness medlemmer har mulighed for at tage deres børn under 15 år med i Spaen i tidsrummet 15.30 – 17.30, alle ugens 7 dage. – Prisen for en Børnebillet er kr. 100,00 pr. barn.

Alle priser er inkl. moms og gælder i 2017