Book bord Giftcard Chat

Velkommen i Brasserie Carl

I Brasserie Carl hylder vi det gode liv. Her kan du fordybe dig i romantiske middage, fejre særlige begivenheder eller nyde et hverdagsmåltid.

Vi har en holistisk tilgang til sundhed og velvære og tror på, at mad ikke bare skal være god for kroppen, men også ren forkælelse for alle sanser.

Carl serverer vegetarretter og brasserie-klassikere

Brasserie Carl serverer måltidsoplevelser med basis i sæsonens bedste råvarer ud fra devisen om nydelse, velsmag og velvære med blandt andet hjemmebagt brød, fisk fra bæredygtigt fiskeri og mejeriprodukter, æg og kød fra ansvarlige producenter. Uanset hvad du vælger, så er basis altid i videst muligt omfang lokale, råvarer, tilberedt til perfektion – altid med et lille twist, der er unikt for Carl.

Glæd dig til velsmagende brasserie-klassikere, indbydende vegetarretter og udsøgte desserter fra eget konditorteam.

 

Brasserie Carl

Menukort

Frokost

Grapefrugt & quinoa-salat m. citrongræs, ingefær og soyavinaigrette – 165 KR.
Tilføj avocado +35 kr., laks +35 kr., kylling +45 kr.

Falafel-salat m. rødbedehumus, za’tar og marinerede rødbeder – 165 KR. 

Varmrøget laks – persillepesto – cremet selleriremoulade

Sprødt æg – syltede rødbeder – friskost – ørredrogn

Røget og grillet kartoffel – løvstikkemayo – stegte løg – radise (vegetarisk)

Avocado – coeur de boeuf-tomat – estragonmayo – mandler – cavalo nero (vegetarisk)

Stegt rødspættefilet – marinerede rejer – citrusmayo – dild

Kryddersild – rygeost – kapers – rødløg

Oksetatar – sennepsmayo – sprød jordskok – syltede svampe

Confiteret kyllingelårssalat – stegte og syltede svampe – bacon

1 stk. – 135 KR.
2 stk. – 230 KR.

Dagens kage fra eget konditori – 65 KR.
Spørg venligst deres tjener for udvalg

Aften

Taskekrabbe med grøn karry, lime og agurk – 195 KR.

Okse carpaccio med grillet salat, torskerogn og bøgehatte – 165 KR.

Grillede hvide asparges med kefirfløde, citronconfit og croutoner – 175 KR.

Stegt artiskok med majroer, forårsløg og nye gulerødder – 295 KR.

Farseret Hopballe kylling med porrer, morkler og sherrysauce – 385 KR.

Dampet lyssej med champignons, courgetter og oliven – 345 KR. 

Alle hovedretter serveres med sæsonens kartofler

Carls konditoris udgave af affogato – 145 KR.

Citronmousse med grape, sesam og fersken – Vegansk – 145 KR.

Udvalg af oste – 3 til 145 KR., 6 til 260 KR.
Vælg i mellem 3 eller 6 nøje udvalgte europæiske oste, serveres med tilhøreligt garniture

Grillede hvide asparges med kefirfløde, citronconfit og croutoner

◆ Taskekrabbe med grøn karry, lime og agurk

Stegt artiskok med majroer, forårsløg og nye gulerødder

◆ Farseret Hopballe kylling med porrer, morkler og sherrysauce

◆ Carls konditoris udgave af affogato

3 retter – 545 KR. – vinmenu 345 KR.
4 retter – 695 KR. – vinmenu 495 KR.
5 retter – 745 KR. – vinmenu 595 KR.
(5 retters menu skal bestilles af hele bordet og senest kl. 20.15)

Vinkort

I Brasserie Carl byder vi velkommen med et vinkort, der repræsenterer den store vinverden. Vores vinkort rummer et bredt udvalg af kvalitetsvine fra nær og fjern, som alle er håndplukket af vores sommelier. Vores dygtige tjenere står altid til rådighed for at finde den perfekte vin til dit måltid.

Se vinkortet her

Vinkortet opdateres løbende, og vi tager forbehold for evt. udsolgte flasker.

Kurhotel skodsborg

Carl’s Private Dining

Brasserie Carls eksklusive Chef’s Table er ideelt til gæster, der ønsker intim private dining. Med store vinduespartier og udsigt til smukke Øresund indbyder lokalet til mindeværdige og nærværende gastronomiske oplevelser.

Kapacitet: 14 gæster ved 1 langt bord

Kontakt os for mere info

brasseriecarls lækre omgivelser

Økologi og bæredygtighed

Brasserie Carl er certificeret med Green Restaurants mærket i bronze. Det restaurantrelaterede miljømærke leveres af den internationale Green Key-organisation, som certificerer turistinstitutioner såsom hoteller og restauranter og opholder kravene, som er i overensstemmelse med GSTC (Global Sustainable Tourism Council)

Læs om vores grønne rejse 

Brasserie Carl

Praktiske informationer

Mandag-fredag kl. 07.00-23.00
Lørdag-søndag kl. 07.30-23.00

Morgenmad
Mandag-fredag kl. 07.00-10.00
Lørdag-søndag kl. 07.30-10.30
Helligdage kl. 07.30-10.30

Frokost
Mandag-søndag kl. 12.00-15.00

Middag
Mandag-søndag kl. 17.30-23.00
Køkkenet lukker kl. 21.30

Brasserie Carl er beliggende på Kurhotel Skodsborg lige ud til Strandvejen.
Indgang til Brasserie Carl foregår gennem receptionen på Kurhotel Skodsborg.
Find vej her.

BRASSERIE CARL
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
Telefon 45585860
brasseriecarl@skodsborg.dk

Der er gratis parkering på Kurhotel Skodsborg. Parkeres i mere end 4 timer skal nummerpladen registreres i Brasserie Carl eller hotelreceptionen.
Vi tilbyder 4 parkeringspladser med lader til elbiler samt 6 handicapparkeringspladser.