Spa

Sæt hverdagen på pause og forkæl sanserne i Kurhotel Skodsborgs spa nord for København. Mellem strand og skov kan du stresse af og genfinde balancen med badeoplevelser og professionelle behandlinger.

SPA SHOP

Spa Shoppen findes i stueetagen af Skodsborg Spa & Fitness. Her står vores erfarne, professionelle personale klar til at vejlede dig om personlig pleje og skønhed, for eksempel Kerstin Florian, BIOEFFECT, iS Clinical og Karmameju. Gå på opdagelse blandt vores fine udvalg af sports- og swimwear som Hanro og OAS samt lækre accessories. Med en bæredygtig tilgang til vores produkter kan du møde brands som for eksempel Geyser og Copenhagen Cartel.

 

Gavekort

Den perfekte oplevelse af Kurhotel Skodsborg

Et gavekort til Kurhotel Skodsborg kan benyttes til hotellet, spaen, spashoppen, spabehandlinger, The Lobby og Brasserie Carl – kun fantasien sætter grænsen.

Gavekortet udstedes til en oplevelse eller på et valgfrit beløb . Kortet er gældende tre år fra købsdato.

 

Bestil dit gavekort nu

BIOEFFECT

BIOEFFECTs mission er at genoprette og vedligeholde hudens naturlige vitalitet ved hjælp af sunde, rene ingredienser og de mest effektive, banebrydende tiltag inden for bioteknologi. Alle BIOEFFECTs produkter indeholder 100% plantebaserede ingredienser af farmaceutisk kvalitet og er uden parfume. Adskillige studier dokumenterer en signifikant forbedring af hudens struktur og fasthed samt reduktion af fine linjer og rynker.

Læs mere

KERSTIN FLORIAN

Kerstin Florian har aldrig veget fra sin vision om at skabe ”velvære for sine omgivelser”. Hendes baggrund er en sand og inspirerende historie om, hvordan du opnår velvære og skønhed ved at leve et spaliv.

Kerstins filosofi om en sund livsstil og en hud i balance går igen i hendes produkter, hvor hun helt fra starten har kombineret det bedste fra naturen – inspireret af den gamle spatradition – med den seneste teknologi og moderne innovationer.

Kan købes her

IS CLINICAL

iS CLINICAL er en luksuriøs og eksklusiv hudplejeserie i cosmeceutical-kategorien, der udmærker sig ved udelukkende at være baseret på de reneste, bedste og naturlige botaniske ingredienser -der alle er klinisk testede og validerede.

Serien er baseret på innovative formler og en avanceret antioxidantteknologider danner grundlag for  markante og synlige forbedringer i hudens sundhed og kvalitet.

Læs mere