Spa

Sæt hverdagen på pause og forkæl sanserne i Kurhotel Skodsborgs spa nord for København. Mellem strand og skov kan du stresse af og genfinde balancen med badeoplevelser og professionelle behandlinger.

Coronapas og mundbind i Spa Treatments

For at nyde behandling i Spa Treatments, er det et krav (for personer fra 15 år) at fremvise coronapas samt benytte mundbind eller visir.

I coronapasset fremvises dokumentation for overstået infektion med Covid-19 (mindst 14 dage gammel og højst 6 måneder gammel), 1. vaccinationsstik (14 dage efter stik) eller en negativ hurtigtest (højst 48 timer gammel) eller en negativ PCR test (højst 72 timer gammel)

 

 

Book en behandling

Krop

Giv kroppen nyt liv med en kropsbehandling

I en travl hverdag kan vi glemme at passe på kroppen. Kurhotel Skodsborgs målrettede kropsbehandlinger tager udgangspunkt i nordiske traditioner, der sætter gang i din krop og giver fornyet energi.

Neroli Blossom Sensory Experience

Afslappende - ro i sindet - ny energi
En perfekt aromabehandling med fokus på dyb afslapning. Behandlingen omfatter energibalancering, lymfestimulerende tørbørstning, fodritual og meditativ massage. Dette hjælper kroppen med at genopbygge ny energi.

80 min. / 1.250 kr.

Gua Sha kropsbehandling

Vitalitet - detox - trivsel
En terapeutisk helkropsmassage med Biansten - en effektiv Gua Sha-teknik, som øger cirkulationen. Behandlingen lindrer muskelspændinger, glatter huden og afgifter kroppen. Du vælger fokusområdet.

50 min. / 850 kr.

Camille Body Polish

Glød - blødhed - duftoplevelse
Med duftende kamille og mineralsalt poleres den tørre hud af, så du får en fantastisk glød. Behandlingen afsluttes med blødgørende varm kamillebodylotion og olie fra Kerstin Florian.

50 min. / 850 kr.

Energizing Treatment

Muskelafslappende – energigivende – dybderensende
En opfriskende behandling, som begynder med en let tørbørstning, efterfulgt af en helkropsindpakning i eksklusivt ler, der har en energigivende effekt på muskler og led. Hovedbund og ansigt får en opfriskende massage.
Behandlingen bliver rundet af med en fugtindsmøring i mineralrig creme.

80 min. / 1.200 kr.

Bioeffect Body

Boost – glød – velvære
En opstrammende helkropsbehandling med de prisbelønnede BIOEFFECT- produkter, som forbedrer hudens elasticitet og fasthed. Huden bliver renset med blødgørende scrub, der indeholder mikrokrystalliseret islandsk lava, efterfulgt af massage som stimulerer blodcirkulationen og forbedrer effekten af de aktive ingredienser i produkterne.
Også velegnet til gravide.

80 min. / 1.200 kr.

Beautiful Mother

Velvære – naturlige produkter
En behandling, der fokuserer på det du og din krop har brug for under graviditeten. Vi bruger Kerstin Florian-produkter, som er kendt for at være rene, skånsomme og effektive. Behandlingen fokuserer på dine trætte fødder og ben, fugter din hud, løsner op for spændingerne i dine belastede muskler samt giver ny glød til ansigtet med ansigtsmaske og herlig massage.

80 min. / 1.200 kr.

Nordic Glow

Glød – blødhed – velvære
En scrub-behandling, som gør din hud blød og giver den en smuk glød. Din krop bliver eksfolieret samt stimuleret med frugtenzymer. Behandlingen afsluttes med en skøn økologisk ingefærolie, der bliver masseret ind i huden.

50 min. / 800 kr.

Nordic Body Duo

Afslappende – nydelse – mindfulness
Beroligende luksusbehandling, som begynder med en naturlig saltscrub for at blødgøre huden og fortsætter med en ansigtsmassage. Derefter bliver kroppen pakket ind i lagner. Behandlingen fortsætter med en afslappende massage med olie og varme sten.
Behandlingen kan også bestilles til en person.
80 MIN. / KR. 1.200,- PER PERSON UDFØRES AF TO BEHANDLER

80 min. / 1.200 kr.

Men's Nordic

Nydelse – afstressende – ny energi
Denne afslappende behandling består af en hurtigvirkende bodyscrub, som
øger blodcirkulationen og giver energi samt en afstressende massage, hvor der også indgår hovedbundsmassage.

80 / 1.200 kr.

Banya Treatment

Oplev den helende virkning af damp på din krop, som nøjsomt styres af Banyamester Aleksander ved hjælp af velduftende kvaste af eg, birk og ahorn.
Behandlingen har en udrensende effekt og giver dig en dyb og gennemtrængende opvarmning af hud, muskler og led. Det styrker immunforsvaret og stimulerer dit kredsløb. Unik kropsbehandling som stammer fra den stolte russiske Banya tradition.
Her kan du opleve det autentiske ‘venik’ (kvaste) sauna ritual. Trædufte er dominerende, og ritualet forløber for 1 person over 50 minutter med skiftevis varme seancer inde i saunaen og afkøling gennem mindfull floating i vores 35 grader varme pool.
Du modtager oplevelsen i SaunaNord i Spaen alene med Banya Mester Aleksander.
Booking på tlf. 4558 5830

50 min. / 1.200 kr.

Babymoon Treatment

Til den kommende mor:
En afslappende behandling, der fokuserer på hvad du og din krop har brug for under din graviditet.
Vi bruger naturlige produkter og fokuserer på dine trætte fødder og ben, blødgør og fugter din hud, løser spændinger i dine stive muskler og giver dig ny glød

Til den kommende far:
En energigivende behandling , hvor de terapeutiske effekter af mineraler og æteriske olier virker afslappende og restituerende på både krop og sanser. Behandlingen begynder med en styrkende saltscrub med æterisk olie af eukalyptus og ginger , derefter følger en dyb muskelmassage som virker afslappende og afspænder musklerne.

Fri adgang til Spa & Fitness
80-minutter i fælles behandlerrum

80 min. / 2.400 kr.
Book en spabehandling Giv i gave

Praktiske oplysninger om din spabehandling

Kom i god tid

Kom gerne 15 minutter før din behandling, så du kan være klar til at nyde din behandling. Nyd en stille stund og måske en kop afslappende te og frisk frugt i vores Beauty Lounge.

Vi sørger for alt det bløde

Du får altid badekåbe, håndklæde og slippers, når du checker ind i til behandling.

Spørg løs, når du bestiller

Du møder både kvindelige og mandlige behandlere hos os. Er du i tvivl om noget, så spørg, når du bestiller tid. Så er du sikker på at få præcis den behandling, du ønsker.

Tidsbestilling

Mandag-fredag kl. 6-22, Lørdag og søndag 07-21 på tlf. 4558 5800 eller book her

Afbestilling

Bliver du nødt til at flytte tidspunktet for din behandling, eller er du forhindret i at komme, skal vi høre fra dig senest kl. 18 dagen før den aftalte tid. Afbestiller eller flytter du tiden senere end det, er vi nødt til at opkræve 50 % af behandlingens pris.

SPA-ADGANG I forbindelse med behandling

Alle behandlinger, der bestilles mandag til torsdag på min. 50 minutter, giver dig mulighed for at tilkøbe spa-adgang til kr. 300,-. Spa-adgang fredag til søndag i forbindelse med en behandling koster kr. 800,-

Alle priser er gældende pr. 1. januar 2021.
Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i behandling og priser.

Chill-Torsdag

På udkig efter en afslappende spabehandling? Hvorfor ikke forlænge oplevelsen af tilbagelænet luksus med en Spa Dag?

Hver torsdag kan du bestille mindst 2 spabehandlinger af minimum 50 minutters varighed og få fri adgang til vores prisvindende spa. Vi kalder det CHILL-TORSDAG*.

Du får adgang til vores lyse, indbydende Spa, hvor du kan mærke effekten af 16 forskellige kølende og varme badeoplevelser, slappe af i loungen og måske dyppe dig i havet eller de udendørs bassiner.

*Gælder ikke på helligdage.

Book en behandling

Skræddersyede behandlinger til mænd

En mands hud – og særligt i ansigtet – har brug for unikke produkter og tilpassede behandlinger, så han får det bedste resultat ud af sin tid hos os. Vores faguddannede personale begynder altid med en hudanalyse og spørger ind til eventuelle ønsker og behov, så I kan tilrettelægge den optimale behandling. Alle vores spaprodukter er effektive, men samtidig skånsomme og diskret duftende, så du kan gå videre med dagens program umiddelbart efter behandlingen.