Spa

Sæt hverdagen på pause og forkæl sanserne i Kurhotel Skodsborgs spa nord for København. Mellem strand og skov kan du stresse af og genfinde balancen med badeoplevelser og professionelle behandlinger.

Krop

Giv kroppen nyt liv med en kropsbehandling

I en travl hverdag kan vi glemme at passe på kroppen. Kurhotel Skodsborgs målrettede kropsbehandlinger tager udgangspunkt i nordiske traditioner, der sætter gang i din krop og giver fornyet energi.

Neroli Blossom Sensory Experience

Afslappende - ro i sindet - ny energi
En perfekt aromabehandling med fokus på dyb afslapning. Behandlingen omfatter energibalancering, lymfestimulerende tørbørstning, fodritual og meditativ massage. Dette hjælper kroppen med at genopbygge ny energi.

80 min. / 1.280 kr.

Gua Sha kropsbehandling

Vitalitet - detox - trivsel
En terapeutisk helkropsmassage med Biansten - en effektiv Gua Sha-teknik, som øger cirkulationen. Behandlingen lindrer muskelspændinger, glatter huden og afgifter kroppen. Du vælger fokusområdet.

50 min. / 850 kr.

Camille Body Scrub

Glød - blødhed - duftoplevelse
Med duftende kamille og mineralsalt poleres den tørre hud af, så du får en fantastisk glød. Behandlingen afsluttes med blødgørende varme kamillebodylotion og nærende olie.

80 min. / 1.280 kr.

Energizing Treatment

Muskelafslappende – energigivende – dybderensende
En opfriskende behandling, som begynder med en let tørbørstning, efterfulgt af en helkropsindpakning i eksklusivt ler, der har en energigivende effekt på muskler og led. Hovedbund og ansigt får en opfriskende massage.
Behandlingen bliver rundet af med en fugtindsmøring i mineralrig creme.

80 min. / 1.280 kr.

Bioeffect Body

Boost – glød – velvære
En opstrammende helkropsbehandling med de prisbelønnede BIOEFFECT- produkter, som forbedrer hudens elasticitet og fasthed. Huden bliver renset med blødgørende scrub, der indeholder mikrokrystalliseret islandsk lava, efterfulgt af massage som stimulerer blodcirkulationen og forbedrer effekten af de aktive ingredienser i produkterne.
Også velegnet til gravide.

80 min. / 1.280 kr.

Beautiful Mother

Velvære – naturlige produkter
En behandling, der fokuserer på det du og din krop har brug for under graviditeten. Vi bruger rene og skånsomme produkter. Behandlingen starter med en bodyscrub, , en let massage hvor vi løsner op for spændingerne i kroppen. Du får ny glød til ansigtet med en ansigtsmaske og ansigtsmassage.

80 min. / 1.280 kr.

Nordic Glow

Glød – blødhed – velvære
En scrub-behandling, som gør din hud blød og giver en en smuk glød. Din krop bliver eksfolieret og afsluttes med en fugt indsmøring.

50 min. / 850 kr.

Nordic Hot Stone, Duo

Afslappende – nydelse – mindfulness
Beroligende luksusbehandling, som begynder med en saltscrub for at blødgøre huden, herefter et afslappende brusebad. Din krop bliver pakket ind i lagner, og ansigtet bliver renset af og masseret med varme sten. Behandlingen forsætter med en afslappede massage med olie og varme sten. Behandlingen kan også bestilles til en person.

80 MIN. / KR. 1.280,- PER PERSON UDFØRES AF TO BEHANDLERE

80 min. / 1.280 kr.

Men's Nordic

Nydelse – afstressende – ny energi
Denne afslappende behandling består af en hurtigvirkende bodyscrub, som
øger blodcirkulationen og giver energi samt en afstressende massage, hvor der også indgår hovedbundsmassage.

80 / 1.280 kr.

Babymoon Treatment

Til den kommende mor:
En afslappende behandling, der har den gravide krop i fokus. Behandlingen begynder med en bodyscrub, og efterfølgende en afslappende massage.
Vi bruger naturlige produkter og fokuserer på dine trætte fødder og ben, blødgør og fugter din hud, løser spændinger i dine muskler og giver dig ny glød

Til den kommende far:
En afslappende behandling, hvor de terapeutiske effekter af mineraler og æteriske olier virker afslappende og restituerende for både krop og sanser. Behandlingen begynder med en styrkende saltscrub, efterfulgt af en afslappende massage, som afspænder musklerne.

Fri adgang til Spa & Fitness
80-minutter i fælles behandlerrum

80 min. / 2.550 kr.
Book en spabehandling Giv i gave

Praktiske oplysninger om din spabehandling

Kom i god tid

Kom gerne 15 minutter før din behandling, så du kan være klar til at nyde din behandling. Nyd en stille stund og måske en kop afslappende te og frisk frugt i vores Beauty Lounge.

Vi sørger for alt det bløde

Du får altid badekåbe, håndklæde og slippers, når du checker ind i til behandling.

Spørg løs, når du bestiller

Du møder både kvindelige og mandlige behandlere hos os. Er du i tvivl om noget, så spørg, når du bestiller tid. Så er du sikker på at få præcis den behandling, du ønsker.

Tidsbestilling

Mandag-fredag kl. 6-22, Lørdag og søndag 07-21 på tlf. 4558 5800 eller book her

Afbestilling

Bliver du nødt til at flytte tidspunktet for din behandling, eller er du forhindret i at komme, skal vi høre fra dig senest kl. 18 dagen før den aftalte tid. Afbestiller eller flytter du tiden senere end det, er vi nødt til at opkræve 50 % af behandlingens pris.

SPA-ADGANG I forbindelse med behandling

Alle behandlinger, der bestilles mandag til torsdag på min. 50 minutter, giver dig mulighed for at tilkøbe spa-adgang til kr. 300,-. Spa-adgang fredag til søndag i forbindelse med en behandling koster kr. 800,-

Alle priser er gældende pr. 1. januar 2022.
Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i behandling og priser.

Skræddersyede behandlinger til mænd

En mands hud – og særligt i ansigtet – har brug for unikke produkter og tilpassede behandlinger, så han får det bedste resultat ud af sin tid hos os. Vores faguddannede personale begynder altid med en hudanalyse og spørger ind til eventuelle ønsker og behov, så I kan tilrettelægge den optimale behandling. Alle vores spaprodukter er effektive, men samtidig skånsomme og diskret duftende, så du kan gå videre med dagens program umiddelbart efter behandlingen.