Spa

Sæt hverdagen på pause og forkæl sanserne i Kurhotel Skodsborgs spa nord for København. Mellem strand og skov kan du stresse af og genfinde balancen med badeoplevelser og professionelle behandlinger.

Nyd afslappende behandlinger i Spa Treatments

Trænger du til afslapning og velvære, står vores professionelle behandlere klar til at forkæle dig med wellness- og skønhedsbehandlinger i rolige omgivelser.

Om du er til massage, ansigtsbehandling, manicure eller pedicure, finder vi den behandling, der passer til dig.

Med effektive og milde produkter, kan du slappe af, lade roen sænke sig og genfinde balancen uden forstyrrelser i Spa Treatments med udsigt til skov og vand.

Book behandling

Chill-torsdag – spabehandling for to

På udkig efter en afslappende spabehandling? Hvorfor ikke forlænge oplevelsen af tilbagelænet luksus med en Spa Dag?

Hver torsdag kan du bestille mindst 2 spabehandlinger af minimum 50 minutters varighed og få fri adgang til vores prisvindende spa. Vi kalder det CHILL-TORSDAG*.

Du får adgang til vores lyse, indbydende Spa, hvor du kan mærke effekten af 16 forskellige kølende og varme badeoplevelser, slappe af i loungen og måske dyppe dig i havet eller de udendørs bassiner.

*Gælder ikke på helligdage.

Book spabehandling

Ansigt

Giv dit ansigt glød med en ansigtsbehandling

Book en ansigtsbehandling på Kurhotel Skodsborg, evt. i forbindelse med dit besøg i spaen – vores dygtige fagspecialister skræddersyr behandlingen og vælger de rette produkter, så din hud bliver den bedste version af sig selv.

Vi arbejder med effektive og skånsomme produkter fra Kerstin Florian, Bioeffect, VOTARY og iS Clinical.

Nordic Dream

Den ultimative, personligt tilpassede ansigts- og kropsbehandling
Tre timer tilegnet dig, dine ønsker og dine behov. Behandlingen begynder med et opfriskende fodbad og en naturlig sodadrink, hvor du og din behandler – baseret på en kort analyse af din hud – planlægger forløbet. Efter behandlingen bliver du forkælet med Afternoon Tea i The Lobby.

3 timer / 3.200 kr.

Nordic Face

Personligt tilpasset ansigtsbehandling – til kvinder og mænd
Book tid til at blive forkælet. 50 eller 80 minutter. En af vores dygtige, faguddannede behandlere byder dig velkommen og analyserer din hud. Sammen vælger I den produktlinje og den behandlingsform, der bedst opfylder dine personlige behov og ønsker. Vi har nøje udvalgt disse produktlinjer ud fra renhed, effektivitet og skånsomhed: Kerstin Florian, BIOEFFECT, VOTARY og isClinical.

50 min. / 850 kr.
80 min. / 1.280 kr.

Fire & Ice

Cellefornyelse – anti-age – eksfolierende
Denne intensive og effektfulde ansigtsbehandling er designet af IS Clinical til hurtigt og sikkert at forny hudens overflade, reducere hyperpigmentering samt fine linjer og rynker. Grundstenen i denne behandling er en kombination af to terapeutiske masker. Den første – Intensive Resurfacing Masque – eksfolierer og genopliver huden gennem sit indhold af frugtsyrer og ekstrakter. Den anden maske er den lindrende og fugtgivende Rejuvenating Masque.

50 min. / 850 kr.

Bioeffect Facial

Fugtboost – glød
En målrettet og effektiv anti-age ansigtsbehandling med BIOEFFECT-produkter, som giver et intenst fugtboost og optimerer hudens sundhed. Huden renses med en nænsom eksfoliering efterfulgt af en massage, som sætter gang i blodcirkulationen og optimerer optagelsen af de effektive EGF-proteiner fra produkterne. Behandlingen afsluttes med en fugtmaske, som optimerer hudens fugtniveau og giver en flot glød.

80 min. / 1.280 kr.

Gua Sha Facial

De-stress - intensiv fugtgivende - cellefornyende
Denne sanselige og intensiv fugtgivende Kerstin Floridan behandling, vil nænsomt genoprette hudens spændstighed og sætte gang i cellefornyelsen. Behandlingen tager udgangspunkt i en to tusind år gammel kinesisk massagemetode, der anvender de specielle Gua Sha-sten, som i kombination med akupressur stimulerer huden. En behandling inkluderer blid ansigtsmassage med Gua Sha-sten, rens, let peelende enzym maske og en fugtgivende eliksir, der er nøje tilpasset din hudtype.

50 min. / 850 kr.

Votary Holistic Facial

Fugtgivende - rensende
Den holistiske VOTARY behandling både fugter og renser huden med de naturlige duftolier, der stammer fra levende planter, blomster, frø og frugter. Med den holistiske tilgang bygges en bro til de gamle, rene og jordforbundne sanser. De naturlige planteolier og ekstrakter giver både sund og smuk hud og et mentalt boost af velvære. Produkterne mindsker dannelsen af olie i fedtet hud samt genskaber balancen i kombineret hud. Vi skræddersyr produkterne til dig, så de passer til din hudtype.

50 min. / 850 kr.
80 min. / 1.280 kr.

Champagne Treatment

De-stress - eksfolierende - fugtboost - glød
Denne luksuriøse og fugtgivende ansigtsbehandling er designet af IS Clinical til at genoplive træt og overbelastet hud. Nyd en skøn ansigtsrens i opvarmet honning, mens du modtager en blid ansigtsmassage. Huden vil blive eksfolieret med enzymer fra papaya og ananas, som giver en boblende følelse i huden. Behandlingen afsluttes med en fugtgivende maske, der efterlader huden med en ny glød. Efter behandlingen kan du nyde et glas champagne i loungen.

50 min. / 1.000 kr.

TEENAGE TREATMENT

Dybderensende - exfolierende - fugtgivende
En målrettet og personligt tilpasset ansigtsbehandling til uren hud, der optimerer hudens sundhed.
Behandlingen tager udgangspunkt i en grundig og effektiv dybderens, samt efterfølgende vejledning i hjemmepleje. En af vores dygtige, faguddannede behandlere vil - baseret på en kort analyse af din hud - planlægge hvilke produkter fra iS Clinical eller Kerstin Florian der benyttes.

50 min. / 850 kr.

K-LIFT – DEEP CLEANSING FACIAL

Dybderensende – genfugtende
En behandling som inkluderer peeling, luksusmassage, ansigtsmaske og special- behandling med Kerstin Florian-maskine, som frisker og strammer huden op.

Opstart 80 Min. / 1.280 kr.
Opfølgning 50 Min. / 850 kr.
K-lift forløb (1 x 80 min. og 5x50 min.) / 4.500 kr.
Book en spabehandling Giv i gave

Krop

Giv kroppen nyt liv med en kropsbehandling

I en travl hverdag kan vi glemme at passe på kroppen. Kurhotel Skodsborgs målrettede kropsbehandlinger tager udgangspunkt i nordiske traditioner, der sætter gang i din krop og giver fornyet energi.

Neroli Blossom Sensory Experience

Afslappende - ro i sindet - ny energi
En perfekt aromabehandling med fokus på dyb afslapning. Behandlingen omfatter energibalancering, lymfestimulerende tørbørstning, fodritual og meditativ massage. Dette hjælper kroppen med at genopbygge ny energi.

80 min. / 1.280 kr.

Gua Sha kropsbehandling

Vitalitet - detox - trivsel
En terapeutisk helkropsmassage med Biansten - en effektiv Gua Sha-teknik, som øger cirkulationen. Behandlingen lindrer muskelspændinger, glatter huden og afgifter kroppen. Du vælger fokusområdet.

50 min. / 850 kr.

Camille Body Scrub

Glød - blødhed - duftoplevelse
Med duftende kamille og mineralsalt poleres den tørre hud af, så du får en fantastisk glød. Behandlingen afsluttes med blødgørende varme kamillebodylotion og nærende olie.

80 min. / 1.280 kr.

Energizing Treatment

Muskelafslappende – energigivende – dybderensende
En opfriskende behandling, som begynder med en let tørbørstning, efterfulgt af en helkropsindpakning i eksklusivt ler, der har en energigivende effekt på muskler og led. Hovedbund og ansigt får en opfriskende massage.
Behandlingen bliver rundet af med en fugtindsmøring i mineralrig creme.

80 min. / 1.280 kr.

Bioeffect Body

Boost – glød – velvære
En opstrammende helkropsbehandling med de prisbelønnede BIOEFFECT- produkter, som forbedrer hudens elasticitet og fasthed. Huden bliver renset med blødgørende scrub, der indeholder mikrokrystalliseret islandsk lava, efterfulgt af massage som stimulerer blodcirkulationen og forbedrer effekten af de aktive ingredienser i produkterne.
Også velegnet til gravide.

80 min. / 1.280 kr.

Beautiful Mother

Velvære – naturlige produkter
En behandling, der fokuserer på det du og din krop har brug for under graviditeten. Vi bruger rene og skånsomme produkter. Behandlingen starter med en bodyscrub, , en let massage hvor vi løsner op for spændingerne i kroppen. Du får ny glød til ansigtet med en ansigtsmaske og ansigtsmassage.

80 min. / 1.280 kr.

Nordic Glow

Glød – blødhed – velvære
En scrub-behandling, som gør din hud blød og giver en en smuk glød. Din krop bliver eksfolieret og afsluttes med en fugt indsmøring.

50 min. / 850 kr.

Nordic Hot Stone, Duo

Afslappende – nydelse – mindfulness
Beroligende luksusbehandling, som begynder med en saltscrub for at blødgøre huden, herefter et afslappende brusebad. Din krop bliver pakket ind i lagner, og ansigtet bliver renset af og masseret med varme sten. Behandlingen forsætter med en afslappede massage med olie og varme sten. Behandlingen kan også bestilles til en person.

80 MIN. / KR. 1.280,- PER PERSON UDFØRES AF TO BEHANDLERE

80 min. / 1.280 kr.

Men's Nordic

Nydelse – afstressende – ny energi
Denne afslappende behandling består af en hurtigvirkende bodyscrub, som
øger blodcirkulationen og giver energi samt en afstressende massage, hvor der også indgår hovedbundsmassage.

80 / 1.280 kr.

Babymoon Treatment

Til den kommende mor:
En afslappende behandling, der har den gravide krop i fokus. Behandlingen begynder med en bodyscrub, og efterfølgende en afslappende massage.
Vi bruger naturlige produkter og fokuserer på dine trætte fødder og ben, blødgør og fugter din hud, løser spændinger i dine muskler og giver dig ny glød

Til den kommende far:
En afslappende behandling, hvor de terapeutiske effekter af mineraler og æteriske olier virker afslappende og restituerende for både krop og sanser. Behandlingen begynder med en styrkende saltscrub, efterfulgt af en afslappende massage, som afspænder musklerne.

Fri adgang til Spa & Fitness
80-minutter i fælles behandlerrum

80 min. / 2.550 kr.
Book en spabehandling Giv i gave

Massage

En pause for krop og sjæl

God massage handler ikke kun om effektive tryk, men også om velgørende bevægelser, og vores uddannede massører ved, hvor der er brug for hvad, så du får den optimale behandling til både spændte muskler og en træt krop. Book evt. massage i forbindelse med din Spadag.

De-stress massage

Blid og afslappende massage

50 min. / 850 kr.

Skodsborg klassisk massage

Helkropsmassage

50 min. / 850 kr.
80 min. / 1.280 kr.

Sportsmassage

Dybdegående massage med fokus på lindring af ømme muskler

50 min. / 850 kr.

Massage for gravide

Afslappende massage på specialpude med plads til maven

50 min. / 850 kr.
Book en spabehandling Giv i gave

Manicure & pedicure

Manicure og pedicure som del af et velplejet ydre

Velplejede negle med flot form og perfekt lak er den lille detalje med den store effekt, der fuldender dit udseende og fornemmelsen af velvære efter din behandling hos os.

Quick Manicure

Dine negle bliver filet, neglebåndene bliver formet, og du får fine, bløde hænder med en fugtigvende creme.

25 min. / 325 kr.

Luksusmanicure

En Quick Manicure, hvor dine hænder også får fugtmaske og massage.

50 min. / 650 kr.

Quick Manicure + shellac

En Quick Manicure, hvor du også får lagt shellac.
Shellac er en professionel lak, der giver perfekt overflade, der modstår ridser og holder ca. tre uger. Har du allerede shellac og ønsker en ny lakering, skal du booke aftagning sammen med den manicure, du ønsker. Husk at sige til, hvis du ønsker fransk lak.

50 min. / 650 kr.

Quick Manicure + almindelig lak

En Quick Manicure, hvor du også får lagt almindelige lak.

50 min. / 620 kr.

Luksusmanicure + shellac

En luksusmanicure, hvor du også får lagt shellac.
Shellac er en professionel lak, der giver perfekt overflade, der modstår ridser og holder ca. tre uger. Har du allerede shellac og ønsker en ny lakering, skal du booke aftagning sammen med den manicure, du ønsker. Husk at sige til, hvis du ønsker fransk lak.

80 min. / 850 kr.

Luksusmanicure + almindelig lak

En luksusmanicure, hvor du også får lagt almindelig lak

80 min. / 820 kr.

Quick Pedicure

Dine negle bliver filet, neglebåndene bliver formet, og fødderne får en fugtindsmøring.

25 min. / 325 kr.

Luksuspedicure

En Quick Pedicure, hvor dine fødder forkæles i fodbad, får peeling og efterfølgende fugtmaske samt massage.

50 min. / 650 kr.

Quick Pedicure + shellac

En Quick Pedicure, hvor du også får lagt shellac.
Shellac er en professionel lak, der giver perfekt overflade, der modstår ridser og holder ca. tre uger. Har du allerede shellac og ønsker en ny lakering, skal du booke aftagning sammen med den pedicure, du ønsker. Husk at sige til, hvis du ønsker fransk lak.

50 min. / 650 kr.

Quick Pedicure + almindelig lak

En Quick Pedicure, hvor du også får lagt almindelig lak.

50 min. / 620 kr.

Luksuspedicure + shellac

En luksuspedicure, hvor du også får lagt shellac.
Shellac er en professionel lak, der giver perfekt overflade, der modstår ridser og holder ca. tre uger. Har du allerede shellac og ønsker en ny lakering, skal du booke aftagning sammen med den pedicure, du ønsker. Husk at sige til, hvis du ønsker fransk lak.

80 min. / 850 kr.

Luksuspedicure + almindelig lak

En luksuspedicure, hvor du også får lagt almindelig lak.

80 min. / 820 kr.

Tilkøb til manicure/pedicure: Aftagning af shellac.

OBS! Vi aftager ikke gele og akrylnegle

15 min. / 180 kr.
Book en spabehandling Giv i gave

Voks & sugar

Glat og fin med voks eller sugar

Få fjernet hårene på kroppen med voks eller sugar – så varer den glatte følelse i op til 4 uger. Din behandling bliver udført af erfarne fagspecialister, så du er i trygge hænder – uanset om du vælger klassisk voks eller sugaring. De to behandlinger minder om hinanden, men sugar modvirker indgroede hår og er et naturprodukt, der er mere skånsomt for huden.

Vi vokser gerne alle områder på kroppen, herunder brasiliansk, bikini, hele/halve ben, ryg, armhuler og ansigt. Hos os betaler du for tiden, vi bruger, da det varierer, hvor lang tid de enkelte områder tager at få vokset. Kontakt os for at høre nærmere.

Behandling

25 min. / 425 kr.
50 min. / 650 kr.

Brasiliansk

Kontakt os på telefon for at booke brasiliansk voks eller sugaring

50 min. / 650 kr.
Book en spabehandling Giv i gave

Eyelash extensions & Lash lift

Giv dine vipper et boost med eyelash extentions eller et lash lift

Drømmer du om fyldige vipper uden brug af mascara, eller har naturen været lidt sparsom med dine vippehår? Lash Treatment er din genvej til fyldigere og længere vipper.

Eyelash Extension skaber en naturlig fylde af egne vipper og påsættes en for en. Med et lash lift får du et semi-permanent vippebuk som får dine egne vipper til at fremstå længere og fyldigere.

Eyelash Extension, opstart

110 min. / 1.425 kr.

Eyelash, stor opfyldning

50 min. / 750 kr.

Eyelash, lille opfyldning

25 min. / 400 kr.

Lash Lift

Ønsker du at slippe for mascara, er lash lift perfekt til dig. Lash lift er et semi-permanent vippebuk som holder i 6-8 uger. Behandlingen inkluderer farvning af vipper.

50 min. / 750 kr.
Book en spabehandling