Spa

Sæt hverdagen på pause og forkæl sanserne i Kurhotel Skodsborgs spa nord for København. Mellem strand og skov kan du stresse af og genfinde balancen med badeoplevelser og professionelle behandlinger.

Ansigt

Giv dit ansigt glød med en ansigtsbehandling

Book en ansigtsbehandling på Kurhotel Skodsborg, evt. i forbindelse med dit besøg i spaen – vores dygtige fagspecialister skræddersyr behandlingen og vælger de rette produkter, så din hud bliver den bedste version af sig selv.

Vi arbejder med effektive og skånsomme produkter fra Kerstin Florian, Bioeffect, VOTARY og iS Clinical.

Nordic Dream

Den ultimative, personligt tilpassede ansigts- og kropsbehandling
Tre timer tilegnet dig, dine ønsker og dine behov. Behandlingen begynder med et opfriskende fodbad og en smoothie, hvor du og din behandler – baseret på en kort analyse af din hud – planlægger forløbet. Efter behandlingen bliver du forkælet med Nordic Afternoon Tea i The Lobby.

3 timer / 3.200 kr.

Nordic Face

Personligt tilpasset ansigtsbehandling – til kvinder og mænd
Book tid til at blive forkælet. 50 eller 80 minutter. En af vores dygtige, faguddannede behandlere byder dig velkommen og analyserer din hud. Sammen vælger I den produktlinje og den behandlingsform, der bedst opfylder dine personlige behov og ønsker. Vi har nøje udvalgt disse produktlinjer ud fra renhed, effektivitet og skånsomhed: Kerstin Florian, BIOEFFECT, VOTARY og isClinical.

50 min. / 800 kr.
80 min. / 1.200 kr.

Fire & Ice

Cellefornyelse – anti-age – eksfolierende
Denne intensive og effektfulde ansigtsbehandling er designet af IS Clinical til hurtigt og sikkert at forny hudens overflade, reducere hyperpigmentering samt fine linjer og rynker. Grundstenen i denne behandling er en kombination af to terapeutiske masker. Den første – Intensive Resurfacing Masque – eksfolierer og genop- liver huden gennem sit indhold af frugtsyrer og ekstrakter. Den anden maske er den lindrende og fugtgivende Rejuvenating Masque.

50 min. / 800 kr.

Bioeffect Facial

Fugtboost – glød
En målrettet og effektiv anti-age ansigtsbehandling med BIOEFFECT-produkter, som giver et intenst fugtboost og optimerer hudens sundhed. Huden renses med en nænsom eksfoliering efterfulgt af en massage, som sætter gang i blodcirkulationen og optimerer optagelsen af de effektive EGF-proteiner fra produkterne. Behandlingen afsluttes med en fugtmaske, som optimerer hudens fugtniveau og giver en flot glød.

80 min. / 1.200 kr.

Gua Sha Facial

De-stress - intensiv fugtgivende - cellefornyende
Denne sanselige og intensiv fugtgivende Kerstin Floridan behandling, vil nænsomt genoprette hudens spændstighed og sætte gang i cellefornyelsen. Behandlingen tager udgangspunkt i en to tusind år gammel kinesisk massagemetode, der anvender de specielle Gua Sha-sten, som i kombination med akupressur stimulerer huden. En behandling inkluderer blid ansigtsmassage med Gua Sha-sten, rens, let peelende enzym maske og en fugtgivende eliksir, der er nøje tilpasset din hudtype.

50 min. / 800 kr.

Votary Holistic Facial

Fugtgivende - rensende
Den holistiske VOTARY behandling både fugter og renser huden med de naturlige duftolier, der stammer fra levende planter, blomster, frø og frugter. Med den holistiske tilgang bygges en bro til de gamle, rene og jordforbundne sanser. De naturlige planteolier og ekstrakter giver både sund og smuk hud og et mentalt boost af velvære. Produkterne mindsker dannelsen af olie i fedtet hud samt genskaber balancen i kombineret hud. Vi skræddersyr produkterne til dig, så de passer til din hudtype.

50 min. / 800 kr.
80 min. / 1.200 kr.

K-LIFT – DEEP CLEANSING FACIAL

Dybderensende – genfugtende
En behandling som inkluderer peeling, luksusmassage, ansigtsmaske og special- behandling med Kerstin Florian-maskine, som frisker og strammer huden op.

Opstart 80 Min. / 1.200 kr.
Opfølgning 50 Min. / 800 kr.
K-lift forløb (1 x 80 min. og 5x50 min.) / 4.500 kr.
Book en spabehandling Giv i gave

Krop

Giv kroppen nyt liv med en kropsbehandling

I en travl hverdag kan vi glemme at passe på kroppen. Kurhotel Skodsborgs målrettede kropsbehandlinger tager udgangspunkt i nordiske traditioner, der sætter gang i din krop og giver fornyet energi.

Neroli Blossom Sensory Experience

Afslappende - ro i sindet - ny energi
En perfekt aromabehandling med fokus på dyb afslapning. Behandlingen omfatter energibalancering, lymfestimulerende tørbørstning, fodritual og meditativ massage. Dette hjælper kroppen med at genopbygge ny energi.

80 min. / 1.250 kr.

Gua Sha kropsbehandling

Vitalitet - detox - trivsel
En terapeutisk helkropsmassage med Biansten - en effektiv Gua Sha-teknik, som øger cirkulationen. Behandlingen lindrer muskelspændinger, glatter huden og afgifter kroppen. Du vælger fokusområdet.

50 min. / 850 kr.

Camille Body Polish

Glød - blødhed - duftoplevelse
Med duftende kamille og mineralsalt poleres den tørre hud af, så du får en fantastisk glød. Behandlingen afsluttes med blødgørende varm kamillebodylotion og olie fra Kerstin Florian.

50 min. / 850 kr.

Energizing Treatment

Muskelafslappende – energigivende – dybderensende
En opfriskende behandling, som begynder med en let tørbørstning, efterfulgt af en helkropsindpakning i eksklusivt ler, der har en energigivende effekt på muskler og led. Hovedbund og ansigt får en opfriskende massage.
Behandlingen bliver rundet af med en fugtindsmøring i mineralrig creme.

80 min. / 1.200 kr.

Bioeffect Body

Boost – glød – velvære
En opstrammende helkropsbehandling med de prisbelønnede BIOEFFECT- produkter, som forbedrer hudens elasticitet og fasthed. Huden bliver renset med blødgørende scrub, der indeholder mikrokrystalliseret islandsk lava, efterfulgt af massage som stimulerer blodcirkulationen og forbedrer effekten af de aktive ingredienser i produkterne.
Også velegnet til gravide.

80 min. / 1.200 kr.

Beautiful Mother

Velvære – naturlige produkter
En behandling, der fokuserer på det du og din krop har brug for under graviditeten. Vi bruger Kerstin Florian-produkter, som er kendt for at være rene, skånsomme og effektive. Behandlingen fokuserer på dine trætte fødder og ben, fugter din hud, løsner op for spændingerne i dine belastede muskler samt giver ny glød til ansigtet med ansigtsmaske og herlig massage.

80 min. / 1.200 kr.

Nordic Glow

Glød – blødhed – velvære
En scrub-behandling, som gør din hud blød og giver den en smuk glød. Din krop bliver eksfolieret samt stimuleret med frugtenzymer. Behandlingen afsluttes med en skøn økologisk ingefærolie, der bliver masseret ind i huden.

50 min. / 800 kr.

Nordic Body Duo

Afslappende – nydelse – mindfulness
Beroligende luksusbehandling, som begynder med en naturlig saltscrub for at blødgøre huden og fortsætter med en ansigtsmassage. Derefter bliver kroppen pakket ind i lagner. Behandlingen fortsætter med en afslappende massage med olie og varme sten.
Behandlingen kan også bestilles til en person.
80 MIN. / KR. 1.200,- PER PERSON UDFØRES AF TO BEHANDLER

80 min. / 1.200 kr.

Men's Nordic

Nydelse – afstressende – ny energi
Denne afslappende behandling består af en hurtigvirkende bodyscrub, som
øger blodcirkulationen og giver energi samt en afstressende massage, hvor der også indgår hovedbundsmassage.

80 / 1.200 kr.

Banya Treatment

Oplev den helende virkning af damp på din krop, som nøjsomt styres af Banyamester Aleksander ved hjælp af velduftende kvaste af eg, birk og ahorn.
Behandlingen har en udrensende effekt og giver dig en dyb og gennemtrængende opvarmning af hud, muskler og led. Det styrker immunforsvaret og stimulerer dit kredsløb. Unik kropsbehandling som stammer fra den stolte russiske Banya tradition.
Her kan du opleve det autentiske ‘venik’ (kvaste) sauna ritual. Trædufte er dominerende, og ritualet forløber for 1 person over 50 minutter med skiftevis varme seancer inde i saunaen og afkøling gennem mindfull floating i vores 35 grader varme pool.
Du modtager oplevelsen i SaunaNord i Spaen alene med Banya Mester Aleksander.
Booking på tlf. 4558 5830

50 min. / 1.200 kr.

Babymoon Treatment

Til den kommende mor:
En afslappende behandling, der fokuserer på hvad du og din krop har brug for under din graviditet.
Vi bruger naturlige produkter og fokuserer på dine trætte fødder og ben, blødgør og fugter din hud, løser spændinger i dine stive muskler og giver dig ny glød

Til den kommende far:
En energigivende behandling , hvor de terapeutiske effekter af mineraler og æteriske olier virker afslappende og restituerende på både krop og sanser. Behandlingen begynder med en styrkende saltscrub med æterisk olie af eukalyptus og ginger , derefter følger en dyb muskelmassage som virker afslappende og afspænder musklerne.

Fri adgang til Spa & Fitness
80-minutter i fælles behandlerrum

80 min. / 2.400 kr.
Book en spabehandling Giv i gave

Massage

En pause for krop og sjæl

God massage handler ikke kun om effektive tryk, men også om velgørende bevægelser, og vores uddannede massører ved, hvor der er brug for hvad, så du får den optimale behandling til både spændte muskler og en træt krop. Book evt. massage i forbindelse med din Spadag.

De-stress massage

Blid og afslappende massage

50 min. / 800 kr.

Skodsborg klassisk massage

Helkropsmassage

50 min. / 800 kr.
80 min. / 1.200 kr.

Sportsmassage

Dybdegående massage med fokus på lindring af ømme muskler

50 min. / 800 kr.

Massage for gravide

Afslappende massage på specialpude med plads til maven

50 min. / 800 kr.
Book en spabehandling Giv i gave

Manicure & pedicure

Manicure og pedicure som del af et velplejet ydre

Velplejede negle med flot form og perfekt lak er den lille detalje med den store effekt, der fuldender dit udseende og fornemmelsen af velvære efter din behandling hos os.

Quick Manicure

Dine negle bliver filet, neglebåndene bliver formet, og du får fine, bløde hænder med en fugtigvende creme.

25 min. / 300 kr.

Luksusmanicure

En Quick Manicure, hvor dine hænder også får fugtmaske og massage.

50 min. / 600 kr.

Quick Manicure + shellac

En Quick Manicure, hvor du også får lagt shellac.
Shellac er en professionel lak, der giver perfekt overflade, der modstår ridser og holder ca. tre uger. Har du allerede shellac og ønsker en ny lakering, skal du booke aftagning sammen med den manicure, du ønsker. Husk at sige til, hvis du ønsker fransk lak.

50 min. / 600 kr.

Luksusmanicure + shellac

En luksusmanicure, hvor du også får lagt shellac.
Shellac er en professionel lak, der giver perfekt overflade, der modstår ridser og holder ca. tre uger. Har du allerede shellac og ønsker en ny lakering, skal du booke aftagning sammen med den manicure, du ønsker. Husk at sige til, hvis du ønsker fransk lak.

80 min. / 820 kr.

Quick Pedicure

Dine negle bliver filet, neglebåndene bliver formet, og fødderne får en fugtindsmøring.

25 min. / 300 kr.

Luksuspedicure

En Quick Pedicure, hvor dine fødder også får fugtmaske og massage.

50 min. / 600 kr.

Quick Pedicure + shellac

En Quick Pedicure, hvor du også får lagt shellac.
Shellac er en professionel lak, der giver perfekt overflade, der modstår ridser og holder ca. tre uger. Har du allerede shellac og ønsker en ny lakering, skal du booke aftagning sammen med den pedicure, du ønsker. Husk at sige til, hvis du ønsker fransk lak.

50 min. / 600 kr.

Luksuspedicure + shellac

En luksuspedicure, hvor du også får lagt shellac.
Shellac er en professionel lak, der giver perfekt overflade, der modstår ridser og holder ca. tre uger. Har du allerede shellac og ønsker en ny lakering, skal du booke aftagning sammen med den pedicure, du ønsker. Husk at sige til, hvis du ønsker fransk lak.

80 min. / 820 kr.

Tilkøb til din manicure og pedicure: Aftagning af shellac

15 min. / 180 kr.

Almindelig lakering

15 min. / 180 kr.
Book en spabehandling Giv i gave

Voks & sugar

Glat og fin med voks eller sugar

Få fjernet hårene på kroppen med voks eller sugar – så varer den glatte følelse i op til 4 uger. Din behandling bliver udført af erfarne fagspecialister, så du er i trygge hænder – uanset om du vælger klassisk voks eller sugaring. De to behandlinger minder om hinanden, men sugar modvirker indgroede hår og er et naturprodukt, der er mere skånsomt for huden.

Vi vokser gerne alle områder på kroppen, herunder brasiliansk, bikini, hele/halve ben, ryg, armhuler og ansigt. Hos os betaler du for tiden, vi bruger, da det varierer, hvor lang tid de enkelte områder tager at få vokset. Kontakt os for at høre nærmere.

Behandling

25 min. / 400 kr.
50 min. / 600 kr.

Brasiliansk

Kontakt os på telefon for at booke brasiliansk voks eller sugaring

50 min. / 600 kr.
Book en spabehandling Giv i gave

Eyelash extensions

Giv dine vipper et boost med eyelash extentions

Drømmer du om fyldige vipper uden brug af mascara, eller har naturen været lidt sparsom med dine vippehår? Eyelash Extension bliver sat på en for en og er din genvej til smukke øjenvipper.

Eyelash Extension, opstart

110 min. / 1.425 kr.

Eyelash, stor opfyldning

50 min. / 750 kr.

Eyelash, lille opfyldning

25 min. / 400 kr.
Book en spabehandling