Kurhotel Skodsborg

På vores internationale kurhotel kan du nyde alt det bedste i livet – fra nærværende spabehandlinger og energigivende fitness til veltilrettelagte møder, nærende måltider og livets store fester.

Kurhotel Skodsborg – det bedste i livet

Mellem Dyrehavens grønne flor og det blå Øresund troner Kurhotel Skodsborgs hvide bygninger og vidner om en storslået historie. Træd indenfor, og du bliver mødt af et moderne, internationalt spahotel med alle muligheder for at sætte tiden lidt i stå og nyde det bedste i livet – uanset om du er her i et par timer eller bor hos os i længere tid.

Når du booker direkte på vores website, har du fri adgang til vores prisvindende Spa & Fitness, tegnet af Henning Larsen Architects. Få pulsen helt op på et af vores mere end 120 træningshold og sænk den igen i vores lyse spa med 16 forskellige badeoplevelser. Bagefter tilbyder vores specialister en bred vifte af ansigts- og kropsbehandlinger, der nærer både det indre og det ydre.

Et godt måltid er mere end næring – det er en oplevelse. Og vi har to restauranter, der tilbyder både delikat morgenbord, sund og mættende palæofrokost eller en middag med udsigt over Øresund. Desuden planlægger vi også møder, konferencer og teambuilding i særklasse, ligesom vi elsker at lægge hus til livets store fester – altid præget af det, der er Kurhotel Skodsborgs dna: Den luksuriøse enkelhed.

Skriv til Kurhotel Skodsborg

Book direkte på vores hjemmeside og få eksklusive fordele

Når du booker dit ophold direkte via vores hjemmeside, er vores morgenbord og adgang til vores prisvindende Spa & Fitness altid inkluderet i prisen. Morgenmaden bliver serveret i Brasserie Carl, hvor der er noget for enhver smag – og hvor røræg med bacon bliver tilberedt “made to order”. Få pulsen op i træningscentret på et af vores mere end 120 ugentlige træningshold – og sænk den igen i vores lyse spaafdeling med 16 forskellige bade og saunaer.

Book dit ophold

Sådan kommer du til Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg ligger lidt nord for København, og det er nemt at finde hertil uanset dit foretrukne transportmiddel.

Med bil

Er du i bil, kan du planlægge din rute her. På selve hotellet har vi 200 gratis parkeringspladser i gadeplan.

Med tog

Kommer du med toget, ligger vi ca. 10 minutters gang fra Skodsborg Station. Transporttiden med tog er  ca. 20 minutter fra Københavns Hovedbanegård/Nørreport.

Med limousine eller shuttlebus

Vi arrangerer gerne transport fra lufthavnen med limousine eller shuttlebus – kontakt vores Guest Relations Manager på guestrelations@skodsborg.dk og hør nærmere. En taxa fra lufthavnen tager ca. 40 minutter og koster ca. 700 kr. afhængigt at tidspunkt.

Kontakt vores Guest Relations Manager

Parkering på Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg råder over i alt 200 parkeringspladser.

Elbil:
Vi tilbyder 4 parkeringspladser med lader til elbiler

Handikapparkering:
Vi har 6 handikapparkeringspladser tæt på indgangen.

Busparkering:
Der er mulighed for parkering af busser, kontakt os venligst på forhånd for at aftale nærmere.

Røgfrit hotel

Rygning er ikke tilladt indendøre og på værelserne.