Book nytårsophold Giftcard Chat

Nytårsophold

Byd det nye år velkommen med stil, når Kurhotel Skodsborg byder på en stemningsfuld og uforglemmelig nytårsaften i luksuriøse omgivelser. Vi har tænkt på det hele, så I kan koncentrere jer om festtøjet og den gode stemning.

Skål aftenen i gang med champagne til dronningens nytårstale og se frem til en gastronomisk 5-retters nytårsmiddag med udsøgte vine i Brasserie Carl. Lad festen fortsætte med fri bar, DJ og dans. Kl. 24.00 skydes nytåret ind med fyrværkeri og vi byder selvfølgelig også på natmad. Kickstart januar med et lækkert nytårsmorgenbord og bliv forkælet i vores prisvindende Spa.

*Bemærk at opholdet er udsolgt. Kontakt booking@skodsborg.dk for at komme på venteliste.

Inkluderet i dit ophold:

Champagne og nytårstale
Nytårsmiddag
Vinmenu
Fri bar, DJ og dans
Natmad
Spa og Fitness Minimum 15 år
Morgenmad
Bemærk Bookingfee via mail eller telefon – 150 kr.

Altid inkluderet:

Badekåbe og slippers
Fri wifi og Chromecast
Fri parkering v. registering
24-timers reception
Pudemenu
Allergivenlige dyner og puder
Sikkerhedsboks
Kaffe og te (elkedel)
Hårtørrer

På forespørgsel:

24-timers roomservice
Barnesenge og ekstra senge
Hygiejneprodukter
Hundevenlige værelser
Strygejern- og bræt
Skopudse – og sysæt
Allergivenlige værelser
Skammel

Pris

for 2 personer i delt Standard værelse
7.999 kr.
Ønsker I at forlænge nytårsopholdet, kan en ekstra overnatning tilkøbes for en særlig pris.

Nytårsmenu

Appetizer: Østers – agurk – syltet løg
Bernard Remy, Carte Blanche, Champagne, NV

Forret: Ravioli – ricotta – spi nat – jomfruhummer – bisque
Trimbach, Alsace, Selection Vieilles Vignes, 2018

Mellemret: Pocheret Nytårstorsk – løg gel – skilt kærnemælk – hvede tuille – caviar
Pierre Naigeon, Pouilly Fuissé, Clos Reyssier, 2017

Frisker: Mojito granite

Hovedret: Wellington af Kalvemørbrad – farseret morkel – jordskok-æble kompot – tørret æbler – morkel sauce – vinterurter
Paolo Manzone, Barolo Riserva, 2017

Dessert: Praliné – guld – chokolade – solbærgel – Champagneis
Domaine Madeloc, Banyuls

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer: Blinis  – agurke caviar – syltet løg
Bernard Remy, Carte Blanche, Champagne, NV

Forret: Ravioli – ricotta – spinat – brunet smør – hasselnød
Journeys End, Chardonnay, Stellenbosch, 2019

Mellemret: Kartoffelpure – kartoffel puf – æggeblomme – senneps caviar – kapers
Pierre Naigeon, Pouilly Fuissé, Clos Reyssier, 2017

Frisker: Mojito granite

Hovedret: Selleri – umami – rødbede – farseret morkel – jordskokken-æble kompot – tørret æbler – brunet smørsauce Paolo Manzone, Barolo Riserva, 2017

Dessert: Praliné – guld – chokolade – solbærgel – Champagneis
Domaine Madeloc, Banyuls

Se også