Kontakt os Giftcard Chat

Bryllupsvielse i smukke omgivelser

På Kurhotel Skodsborg har vi elegante omgivelser, der kan sætte stemningen for jeres drømmebryllup. Uanset om I drømmer om romantiske og historiske rammer, betagende udsigt til skov og vand eller et klassisk og charmerende lokale, har vi rammerne for jeres bryllupsvielse.

Ønsker I en vielse i naturen, er vores smukke ”baghave” Jægersborg Hegn, som er en del af Dyrehaven, eller vores private strand med havet for jeres fødder måske den rigtige location for jer. Også hotellets rooftop terrasse med betagende udsigt over Øresund kan omdannes til en smuk vielse, og hvis historisk smukke lokaler såsom Villa Rex eller Salonen skal danne baggrund for jeres vielse, hjælper vi med at opfylde drømmen.

Uanset hvilken location I vælger til jeres bryllupsvielse, kan vi også arrangere den efterfølgende reception med festlige bobler og en bryllupskage fra vores dygtige konditorer. Jeres bryllupsfest er i trygge hænder hos vores professionelle personale, der sørger for alle de små detaljer.

Bryllupsfest på Kurhotel Skodsborg

Hold bryllup i smukke, naturskønne omgivelser på Kurhotel Skodsborg nord for København. Om I ønsker det intime og afslappede bryllup, det store, ekstravagante eller noget helt andet, tager vi udgangspunkt i lige det I drømmer om

Se alt om bryllupsfest