Kontakt os Giftcard Chat

Hold bryllup på Kurhotel Skodsborg

Hold bryllup i smukke, naturskønne omgivelser på Kurhotel Skodsborg nord for København. Om I ønsker det intime og afslappede bryllup, det store, ekstravagante eller noget helt andet, tager vi udgangspunkt i lige det I drømmer om.

Vi tilbyder professionel rådgivning, så I får et helt igennem mindeværdigt bryllup; lige fra transporten til vielsen, elegante blomsterbuketter, middag i historiske Villa Rex, sofistikerede The View eller den klassiske Søjlesal, samt efterfølgende fest med dj, cocktailbar, måske et midnatsdyp i Øresund og overnatning for jer og jeres gæster. Og vi arbejder altid med respekt for, hvad I ønsker jeres bryllup skal indeholde og må koste.

Vi tilbyder forskellige bryllupspakker, der gør det nemt for jer at planlægge og nyde en helt uforglemmelig dag.

Vores klassiske bryllupspakke indeholder:

2395 kr. pr. person (2025: 2495 kr. pr. person)
Velkomstdrink – bobler eller cocktail og saltede mandler
4-retters middag
Vin ad libitum under middagen
Kaffe, avec og petit fours
Bar med øl, vin og vand samt longdrinks i 3 timer
Natmad
Blomsterdekorationer til bordene
Fest fra kl. 18.00 til 02.00

Skab en unik fest

Overnatning til brudeparret

Book en overnatning efter bryllupsfesten og forbliv i kærlighedsboblen som nygifte. Nyd hinandens selskab efter en fantastisk dag, og begynd jeres liv som ægtepar på bedste vis. Om I ønsker morgenmad på værelset, et delikat morgenbord i privat lokale eller den hyggelige stemning i Brasserie Carl, kan alt lade sig gøre dagen derpå.

Kurhotel Skodsborg har 96 værelser i forskellige kategorier. Om I vælger et standardværelse eller junior suite, vågner I op i magiske omgivelser med skov og vand som nabo og har naturligvis fri adgang til vores eksklusive spa.

I vores bryllupspakke er der inkluderet en nat i Junior Spa Suite.

Se Junior Spa Suite

Smuk Bathtub

Overnatning til jeres gæster

Lad jeres kære vågne op, friske og veludhvilede, i vores luksuriøse værelser, og Vi tilbyder overnatning til jeres gæster til en særlig værelsespris, så I sammen kan feste til den lyse morgen med dem I holder allermest af. Morgenen derpå kan de naturligvis nyde en dejlig morgenmad, og et par restituerende timer i vores eksklusive spa.

Vi tilbyder overnatning i forbindelse med bryllupfesten til jeres gæster til en særlig værelsespris.

Se alle værelser

Superior Sea seng

Ofte stillede spørgsmål

Vi huser bryllupsfester fra den intime afslappede frokost til den store aftenfest og byder op til 120 gæster velkommen.

Kurhotel Skodsborg tilbyder bryllup med overnatning og har 96 værelser i forskellige kategorier – fra standardværelser til junior suiter. I og jeres gæster bor med havet og skoven som nabo, og vi tilbyder jeres gæster overnatning til en særlig værelsespris. Forlæng fejringen og nyd en skøn morgenmad morgenen efter med dine gæster i skønne omgivelser.

Kurhotel Skodsborg har 3 større lokaler. Historiske Villa Rex – Kong Frederik 7. statsrådspalæ, sofistikerede The View – på toppen af hotellet med adgang til vores private rooftop og betagende udsigt til skov og vand, og den klassiske Søjlesal – med egen terrasse.

Kontakt os for en rundvisning.

Ja, vielsen kan afholdes i vores smukke ”baghave” Jægersborg Hegn – som er en del af Dyrehaven, på vores private badebro med havet for jeres fødder eller på hotellets rooftop terrasse med betagende udsigt over Øresund. Har I andre ønsker til bryllup i naturen omkring hotellet, hjælper vi jer med at opfylde drømmen.

Vi arbejder altid med respekt for, hvad I har besluttet, jeres bryllup må koste, og kan tilbyde bryllupsfester i flere prisklasser. Vores standard bryllupspakke koster 2.395 kr. pr. person og indeholder velkomstdrink, 4-retters middag m. vin/øl/vand, kaffe/te/avec og petit fours, bar med øl/vin/vand/longdrinks, natmad samt blomsterbuketter til bordene for min. 30 gæster. Junior Spa Suite til jer som brudepar på bryllupsnatten er inkluderet i prisen.

Ja, menuen aftales i samarbejde med køkkenchefen og sammensættes ud fra vores sæsonaktuelle selskabsmenu. Vi kan altid imødekomme særlige allergener eller hensyn. Har I købt en bryllupspakke, er prøvemiddag inkluderet.

Kurhotel Skodsborg ligger naturskønt mellem Dyrehavens grønne flor og det blå Øresund og tilbyder en unik location til jeres bryllups fotosession. Holder I bryllupsfesten hos os, er location fee inkluderet (normalpris kr. 10.000).