Kontakt os Giftcard Chat

Marker jeres bryllupsdag eller jubilæum med en fejring

Det er vigtigt at markere højdepunkter i livet og skabe festlige minder med venner og familie. Uanset om det er til de helt store bryllupsdage som kobber-, sølv- eller guldbryllup eller et stort jubilæum, har vi unikke omgivelser til at skabe en unik fest for jer og jeres gæster. Uanset om I ønsker en stor fejring for jeres bryllupsdag, kan vi indfri jeres drømme lige fra blomster fra egen florist, skøn gastronomi med nøje udvalgte drikkevarer til festlig stemning med bar, musik og dans.

Vi tilbyder både dags- og aftenarrangementer, og vores dygtige personale står klar til at hjælpe med at indfri jeres ønsker, så I kan læne jer tilbage og nyde at være gæst til jeres egen store mærkedag.

Festpakke

fra 895 kr. pr. person.
Velkomsdrink
3-retters middag
Kaffe/te

Skab en unik fest

Ofte stillede spørgsmål

Vi huser fester fra den intime afslappede jubilæumsbrunch eller frokost til den store aftenbryllupsdagsfest og byder fra 30-120 gæster velkommen.

Kurhotel Skodsborg har 3 større lokaler. Historiske Villa Rex – Kong Frederik 7. statsrådspalæ, sofistikerede The View – på toppen af hotellet med adgang til vores private rooftop og betagende udsigt til skov og vand, og den klassiske Søjlesal – med egen terrasse.

Kontakt os for en rundvisning.

Vi arbejder altid med respekt for, hvad I har besluttet, jeres fest må koste, og kan tilbyde fester i flere prisklasser. Prisen for lokaleleje er inkluderet. Vores standard festpakke koster FRA 895 kr. pr. person og indeholder velkomstdrink samt 3-retters middag og kaffe/te. Vores brunch koster 695 kr. pr. person og indeholder velkomstdrink, stor nordisk brunchbuffet samt kaffe/te/juice.

Ja, menuen aftales i samarbejde med køkkenchefen og sammensættes ud fra vores sæsonaktuelle selskabsmenu. Vi kan altid imødekomme særlige allergener eller hensyn.

Vores professionelle personale er altid klar til at hjælpe jer med planlægningen af jeres store fest. Vi tilbyder både tilkøb af vinmenu, bar, drikkevarer ad libitum, natmad, musik, dj, kage kreeret af vores dygtige konditorer samt blomster fra vores egen florist.

Kontakt os for at høre mere.

Lokalet er jeres fra kl. 18-24 med mulighed for at forlænge sluttidspunktet ved tilkøb.