Spa

Sæt hverdagen på pause og forkæl sanserne i Kurhotel Skodsborgs spa nord for København. Mellem strand og skov kan du stresse af og genfinde balancen med badeoplevelser og professionelle behandlinger.

Babymoon treatment

Til den kommende mor: En afslappende behandling, der har den gravide krop i fokus. Behandlingen begynder med en bodyscrub, og efterfølgende en afslappende massage.
Vi bruger naturlige produkter og fokuserer på dine trætte fødder og ben, blødgør og fugter din hud, løser spændinger i dine muskler og giver dig ny glød

Til den kommende far: En afslappende behandling, hvor de terapeutiske effekter af mineraler og æteriske olier virker afslappende og restituerende for både krop og sanser. Behandlingen begynder med en styrkende saltscrub, efterfulgt af en afslappende massage, som afspænder musklerne.

  • Fri adgang til Spa & Fitness
  • 80-minutter i fælles behandlerrum

Pris: 2.550 Kr.

Kontakt venligst vores bookingafdeling på Telefon: 4558 5800 for at bestille en Babymoon behandling.

Book jeres Babymoon nu

Massage er wellness for din gravide krop

Når du er gravid, er det ekstra vigtigt at huske at pleje dig selv og din krop. På Kurhotel Skodsborg er du i trygge hænder hos fagspecialister, der har styr på, hvilke behandlinger og tryk, din krop kan klare. Vi benytter skånsomme og milde produkter, ligesom vores uddannede massører har særlige puder med plads og støtte til maven. En behandling er også den perfekte gave til at aflaste din gravide kæreste, søster, datter eller veninde.

Læs om massage

Praktiske oplysninger om din spabehandling

Kom i god tid

Kom gerne 15 minutter før din behandling, så du kan være klar til at nyde din behandling. Nyd en stille stund og måske en kop afslappende te og frisk frugt i vores Beauty Lounge.

Vi sørger for alt det bløde

Du får altid badekåbe, håndklæde og slippers, når du checker ind i til behandling.

Spørg løs, når du bestiller

Du møder både kvindelige og mandlige behandlere hos os. Er du i tvivl om noget, så spørg, når du bestiller tid. Så er du sikker på at få præcis den behandling, du ønsker.

Tidsbestilling

Mandag-fredag kl. 6-22, Lørdag og søndag 07-21 på tlf. 4558 5800 eller book her

Afbestilling

Bliver du nødt til at flytte tidspunktet for din behandling, eller er du forhindret i at komme, skal vi høre fra dig senest kl. 18 dagen før den aftalte tid. Afbestiller eller flytter du tiden senere end det, er vi nødt til at opkræve 50 % af behandlingens pris.

SPA-ADGANG I forbindelse med behandling

Alle behandlinger, der bestilles mandag til torsdag på min. 50 minutter, giver dig mulighed for at tilkøbe spa-adgang til kr. 300,-. Spa-adgang fredag til søndag i forbindelse med en behandling koster kr. 800,-

Alle priser er gældende pr. 1. januar 2022.
Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i behandling og priser.