Kurhotel Skodsborg

På vores internationale kurhotel kan du nyde alt det bedste i livet – fra nærværende spabehandlinger og energigivende fitness til veltilrettelagte møder, nærende måltider og livets store fester.

Skodsborg – en sund del af Danmarks historie

Når du tjekker ind på Kurhotel Skodsborg tjekker du samtidig ind i et stykke fantastisk danmarkshistorie, der altid har handlet om at trække sig tilbage for en stund og give krop og sind en mulighed for at hente fornyet energi. I 1852 købte Kong Frederik 7. landstedet Skodsborg sammen med sin hustru, grevinde Danner, og sammen tilbragte de deres lange, afslappede somre her frem til hans død i 1863. Villa Rex blev bygget i 1857, så kongen kunne holde statsråd, møder og tafler uden at forlade de naturskønne omgivelser på Skodsborg. Villa Rex er renoveret med respekt for historien og bliver i dag benyttet til fester og møder.

Det sunde liv

Stedets traditioner for afslapning blev videreført, da læge Carl Ottosen i 1898 grundlagde Skodsborg Badesanatorium. Han havde studeret helse og fysioterapi i USA, og sanatoriet blev hurtigt populær for sin ekspertise på det fysioterapeutiske område og en forebyggende indsats med kurophold og sund levevis. Carl Ottosen arbejdede især med elementer som lys, luft, vand, bevægelse, hvile og kost, og derfor var Skodsborg, med sin placering midt i naturen, helt perfekt. Det er disse nordiske traditioner , Kurhotel Skodsborg viderefører i dag – med det sunde liv som ramme om vores mange tilbud inden for spa, træning, mad og naturligvis de klassiske kurophold.