Book ophold Giftcard Chat

Kurhotel Skodsborg fremmer medarbejdernes velvære

Tag et pust fra hverdagen: Kurhotel Skodsborg fremmer medarbejdernes velvære

I mere end 125 år har Kurhotel Skodsborg været en sand pioner inden for sundhed og velvære. Og det stopper ikke ved gæsterne – det strækker sig også til de mere end 250 medarbejdere på stedet, som kan nyde godt af en række sundhedstilbud som en integreret del af deres arbejdsdag.

Med et stort ønske om at fremme medarbejdernes trivsel og som et tilbud om at fokusere på udviklingen, styrkelsen og vedligeholdelsen af medarbejdernes mentale overskud samt fysiske velvære tilbydes forskellige sundhedstilbud. Det handler nemlig om at skabe balance og fremme trivslen blandt medarbejderne.

Kurhotel Skodsborg tilbyder blandt andet to ugentlige træningshold til medarbejderne i arbejdstiden. Om mandagen kan ugen sparkes i gang med en energisk omgang Crossfit ledet af Thomas Rode, mens torsdage kan byde på yoga og meditation for at give krop og sind mulighed for at strække ud og finde ro midt i ugens travlhed.

Disse træningshold er ikke bare en mulighed for at få pulsen op – de er også et skub i retningen af mere fysisk aktivitet i hverdagen og er samtidig med til at tilføre motiverende energi til arbejdsdagen. Yderligere er yoga og meditationen en unik mulighed for at vedligeholde medarbejdernes mentale overskud gennem den ro, der bibringes.

Alle medarbejdere tilbydes yderligere et medlemskab af Skodsborg Spa & Fitness til en fordelagtig pris. Med et væld af træningshold og eksklusive faciliteter er der rig mulighed for at holde formen ved lige og prioritere træning og motion. Og inkluderet i medlemskabet er en helbredsmåling, der sætter fokus på medarbejdernes fysiske velvære.

Kurhotel Skodsborgs sundhedsudvalg går langt for at sikre medarbejdernes trivsel. Udover træningshold og adgang til Skodsborg Spa & Fitness arrangeres også fælles gåture i naturen, forfriskende havdyp-sessioner, afslappende saunagus, livlige bordfodboldturneringer og hyggelige morgenstunder med sund og nærende morgenmad. Alt dette fordi Kurhotel Skodsborg tror på, at et sundt og energifyldt personale er en afgørende og vigtig del for at skabe gode nærværende gæsteoplevelser.

Mere information 
Kontakt venligst Public Relations & Social Media Strategist, Mona Lindgaard på mail ml@skodsborg.dk eller mobil + 45 27902816 for yderligere oplysninger.