Fester

Bryllup, barnedåb og livets store dage fortjener elegante rammer, der bringer jer i centrum. På Kurhotel Skodsborg sætter vi en ære i at arrangere en fest, der opfylder jeres drømme.

Hold jeres bryllupsfest på Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg, der ligger naturskønt nord for København, huser bryllupsfester for alle – fra den intime, afslappede fejring til det store, ekstravagante bryllup. Uanset hvilke traditioner I har, tager vi udgangspunkt i jeres ønsker.

Vi tilbyder professionel rådgivning i, hvordan I får et bryllup, I aldrig glemmer; fra transporten fra kirken, elegante blomsterdekorationer fra vores florist, middag i historiske Villa Rex, sofistikerede The View eller den klassiske Søjlesal, samt efterfølgende fest med dj, cocktailbar og måske et midnatsdyp i Øresund og overnatning for jer og jeres gæster. Vi arbejder altid med respekt for, hvad I har besluttet, jeres bryllup skal indeholde og må koste.

Kontakt os og lad os skræddersy det bryllup, I drømmer om. Se priser

Dette indeholder et bryllup på Kurhotel Skodsborg

  • Bryllupsmiddag og -fest i smukke omgivelser
  • Middag med sæsonaktuelle ingredienser
  • Dedikeret og serviceminded personale
  • Location til bryllupsfotosession (Location fee normalpris 10.000 kr.)
  • Vi kan sørge for transport, blomster, cocktailbar m.m.
  • Mulighed for overnatning på hotellet
kontakt booking@skodsborg.dk

Book overnatning og fest til den lyse morgen

Skal du til fest på Kurhotel Skodsborg i Nordsjælland, eller holder I eksempelvis bryllup hos os – så anbefaler vi at supplere med en overnatning. Med 20 skridt til den nærmeste seng er der ingen, der behøver at køre hjem, og I kan danse til den lyse morgen. Vores komfortable senge sikrer en god nattesøvn, og dagen derpå kan I se frem til kaffe og en vellavet morgenmad. I er naturligvis også velkomne til at nyde et par restituerende timer i vores eksklusive Spa & Fitness.

Læs mere om Overnatning

INDEN BRYLLUPPET: ELEGANT FORKÆLELSESDAG TIL BRUDEN ELLER GOMMEN

Vil du ankomme strålende og afslappet til vielsen? Vil du undgå den stressende stemning, et privat hjem ofte er præget af på den store dag? Så book en forberedelsesdag på Kurhotel Skodsborg, hvor du bliver bryllupsklar i elegante omgivelser nord for København.

Vi tilbyder eksempelvis ansigts- og kropsbehandlinger til hende og ham. Du har også mulighed for at booke en brudesuite, hvor du kan opholde dig med veninderne, mens I nyder champagne og delikate snacks, og du får lagt makeup og sat hår.

Det kan jeres forkælelsesdag bestå af

  • Din egen brudesuite med veninderne
  • Champagne og delikate snacks
  • Ansigts- og kropsbehandlinger til bruden og gommen
Skriv til booking@skodsborg.dk