Kontakt os Giftcard Chat

Barnedåb med brunch eller frokost

Hold barnedåb eller navngivningsfest med fokus på nærvær og lad os stå for det praktiske. Nyd dagen i familiens, faddernes og vennernes selskab i naturskønne omgivelser på Kurhotel Skodsborg.

Begynd festen med et glas bobler, og gå til bords hvor enten en dejlig brunch eller frokost serveres. I skal blot koncentrere jer om at fejre den lille ny i blandt jeres nære.

Barnedåb

fra 695 kr. pr. person.
Velkomsdrink
Nordisk brunchbuffet
Kaffe/te/juice

Skab en unik barnedåb

Ofte stillede spørgsmål

Vi huser fester fra den intime afslappede barnedåbsbrunch, fødselsdag- eller jubilæumsfrokost til den store aftenfest og byder fra 30-120 gæster velkommen.

Kurhotel Skodsborg har 3 større lokaler. Historiske Villa Rex – Kong Frederik 7. statsrådspalæ, sofistikerede The View – på toppen af hotellet med adgang til vores private rooftop og betagende udsigt til skov og vand, og den klassiske Søjlesal – med egen terrasse.

Kontakt os for en rundvisning.

Vi arbejder altid med respekt for, hvad I har besluttet, jeres fest må koste, og kan tilbyde fester i flere prisklasser. Prisen for lokaleleje er inkluderet. Vores brunch, der egner sig perfekt til en barnedåb, koster 695 kr. pr. person og indeholder velkomstdrink, stor nordisk brunchbuffet samt kaffe/te/juice.

Ja, menuen aftales i samarbejde med køkkenchefen og sammensættes ud fra vores sæsonaktuelle selskabsmenu. Vi kan altid imødekomme særlige allergener eller hensyn.

Vores professionelle personale er altid klar til at hjælpe jer med planlægningen af jeres barnedåb. Vi tilbyder bl.a. tilkøb af vin, drikkevarer ad libitum, musik, kage kreeret af vores dygtige konditorer samt blomster fra vores egen florist.

Kontakt os for at høre mere.