Søndagsbrunch i The Lobby

Hver søndag fra kl. 12.00 til kl. 14.00 forkæler vi gæsterne med vores nye luksuriøse brunchoplevelse i Kurhotel Skodsborgs pulserende hjerte: The Lobby. Du vælger selv, om du vil slappe af i vores bløde komfortable loungesofaer eller nyde brunchen ved bistrobordene ved baren.
Ilden knitrer i pejsen, og den behagelige loungemusik – eller det perfekte lydbillede kreeret af udvalgte unge klassiske musikere – skaber den perfekte atmosfære til at slappe af og nyde maden og selskabet.

Bestil gerne bord her

SMUK, FYLDT MED SMAG – OG SUND

Vores køkkenchef Erik Kroun og hans team forkæler gæsterne med en byge af delikatesser – bedst nydt over et par afslappede timer.
De fleste af retterne er hjemmelavede og kreeret specielt til Kurhotel Skodsborg – lige fra brød og croissanter over ”nutellaen” til pølserne, den rørte tatar og de mange andre lækkerier.
Brunchen inkluderer små desserter og petitfours fra vores in-house konditor samt kaffe, te, juice og et glas Champagne.

Brunchen er ikke kun smuk og fyldt med smag; den er også udviklet, så du får masser af sunde umættede fedstoffer og oxidanter; hvilket gør den perfekt til restitution efter en workout eller en behandling i vores Spa Beauty. Som altid sørger vores dygtige tjenere for den gode atmosfære med deres vidende og indlevende service.

 

Martin Troelsen, vores Sommelier og F&B Manager, har også været i gemmerne for at finde de bedst mulige tilbud på Champagne til at ledsage brunchen for de af vores gæster, der elsker lidt ekstra søndagsluksus.

Kort sagt: Læn dig tilbage i vores komfortable loungesofaer og lad vores dygtige tjenere guide dig og dine gæster gennem en hyggelig eftermiddag med kulinariske delikatesser, enestående drikkevarer og en fantastisk atmosfære.

Brunch i The Lobby – hver søndag kl. 12.00-14.00

KR. 350,- 

Brunch i The Lobby består af følgende;

Brødkurv med croissants, rugbrød & hvidt brød.
Marmelade, Nutella, ost, salami & smør.
Skyr med müsli, chia frø & tørrede bær.
Bagt torsk med blomkål, æbler & dild.
Ristede pølser, røræg, forårsløg & røget ketchup.
Rørt tatar med peberrod, rugbrød & estragon.
Blinis med løjrom & glaskål.
Chokolademousse & petit fours.
En kop kaffe eller te.
Et glas Juice.
Et glas champagne.

KR. 350,- 

Bestil gerne bord her