Søndagsbrunch i The Lobby

Hver søndag fra kl. 12.00 til kl. 15.00 forkæler vi gæsterne med vores nye luksuriøse brunchoplevelse i Kurhotel Skodsborgs pulserende hjerte: The Lobby. Du vælger selv, om du vil slappe af i vores bløde komfortable loungesofaer eller nyde brunchen ved bistrobordene ved baren.
Ilden knitrer i pejsen, og den behagelige loungemusik – eller det perfekte lydbillede kreeret af udvalgte unge klassiske musikere – skaber den perfekte atmosfære til at slappe af og nyde maden og selskabet.

Bestil gerne bord.

SMUK, FYLDT MED SMAG – OG SUND

Vores køkkenchef Erik Kroun og hans team forkæler gæsterne med en byge af delikatesser – bedst nydt over et par afslappede timer.
De fleste af retterne er hjemmelavede og kreeret specielt til Kurhotel Skodsborg – lige fra brød og croissanter over ”nutellaen” til pølserne, den rørte tatar og de mange andre lækkerier.
Brunchen inkluderer små desserter og petitfours fra vores in-house konditor samt kaffe, te, juice og et glas Champagne.

Brunchen er ikke kun smuk og fyldt med smag; den er også udviklet, så du får masser af sunde umættede fedstoffer og oxidanter; hvilket gør den perfekt til restitution efter en workout eller en behandling i vores Spa Beauty. Som altid sørger vores dygtige tjenere for den gode atmosfære med deres vidende og indlevende service.

 

“DEN BLODIGE HEMMELIGHED” OG MERE CHAMPAGNE

Vores sommelier med mere, Martin Troelsen, har eksperimenteret med hemmelige – lidt usædvanlige – ingredienser for at skabe den ultimative – og meget personlige – version af den klassiske Bloody Mary-cocktail.
Martin Troelsen har også været i gemmerne for at finde de bedst mulige tilbud på Champagne til at ledsage brunchen for de af vores gæster, der elsker lidt ekstra søndagsluksus.

Kort sagt: Læn dig tilbage i vores komfortable loungesofaer og lad vores dygtige tjenere guide dig og dine gæster gennem en hyggelig eftermiddag med kulinariske delikatesser, enestående drikkevarer og en fantastisk atmosfære.

Brunch i The Lobby – hver søndag kl. 12.00-15.00

KR. 350,- 

Bestil gerne bord her