Søndagsbrunch i The Lobby

Hver søndag med ankomst mellem kl. 12.00 og kl. 14.00 forkæler vi gæsterne med vores nye luksuriøse brunchoplevelse i Kurhotel Skodsborgs pulserende hjerte: The Lobby. Du vælger selv, om du vil slappe af i vores bløde komfortable loungesofaer eller nyde brunchen ved bistrobordene ved baren.
Ilden knitrer i pejsen, og den behagelige loungemusik – eller det perfekte lydbillede kreeret af udvalgte unge klassiske musikere – skaber den perfekte atmosfære til at slappe af og nyde maden og selskabet.

 

SPECIAL EDITION FASHION CAKE BRUNCH
– MED KAGE KUNSTNER DAVID DUNCAN

For kage-elskere & fashionistas

David Duncan er en af Europas førende kagedesignere. Han kréerer kager til forskellige berømtheder, offentlige personligheder og mærker, herunder Prins William, JK Rowling, Dior og Dronning Elizabeth II.

Han er grundlægger og ejer af 3D Cakes, Skotlands mest prisbelønnede kagebutik. David besøger København under Copenhagen Fashion Week i slutningen af ​​januar til en række arrangementer, hvor han designer mode kager for at markedsføre sin Cake Masterclass Tour, der finder sted i april 2018 i København.

Når du booker din søndagsbrunch søndag den 28. januar vil du kunne opleve David i aktion, når han opbygger en kage kréeret som en designer håndtaske. Hvilket brand tasken er, afsløres på dagen.

 

Pris kr. 350,-

 

 

SMUK, FYLDT MED SMAG – OG SUND

Vores køkkenchef Erik Kroun og hans team forkæler gæsterne med en byge af delikatesser – bedst nydt over et par afslappede timer.
De fleste af retterne er hjemmelavede og kreeret specielt til Kurhotel Skodsborg – lige fra brød og croissanter over ”nutellaen” til pølserne, den rørte tatar og de mange andre lækkerier.
Brunchen inkluderer små desserter og petitfours fra vores in-house konditor samt kaffe, te, juice og et glas bobler.

Brunchen er ikke kun smuk og fyldt med smag; den er også udviklet, så du får masser af sunde umættede fedtstoffer og oxidanter; hvilket gør den perfekt til restitution efter en workout eller en behandling i vores Spa Beauty. Som altid sørger vores dygtige tjenere for den gode atmosfære med deres vidende og indlevende service.

Martin Troelsen, vores Sommelier og F&B Manager, har også været i gemmerne for at finde de bedst mulige tilbud på kølige bobler til at ledsage brunchen for de af vores gæster, der elsker lidt ekstra søndagsluksus.

Kort sagt: Læn dig tilbage i vores komfortable loungesofaer og lad vores dygtige tjenere guide dig og dine gæster gennem en hyggelig eftermiddag med kulinariske delikatesser, enestående drikkevarer og en fantastisk atmosfære.

 

Brunch i The Lobby består af følgende:

 • Brødkurv med croissants, rugbrød & hvidt brød
 • Marmelade, Nutella, ost, salami & smør
 • Skyr med müsli, chia frø & tørrede bær
 • Bagt torsk med blomkål, æbler & dild
 • Ristede pølser, røræg, forårsløg & røget ketchup
 • Rørt tatar med peberrod, rugbrød & estragon
 • Blinis med løjrom & glaskål
 • Chokolademousse & petit fours
 • En kop kaffe eller te
 • Et glas Juice
 • Et glas bobler

 

Pris kr. 350,-