Kurhotel Skodsborg

På vores internationale kurhotel kan du nyde alt det bedste i livet – fra nærværende spabehandlinger og energigivende fitness til veltilrettelagte møder, nærende måltider og livets store fester.

Cookie- og privatlivspolitik

Ejeroplysninger
Kurhotel Skodsborg A/S
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
CVR 1597 8333

Introduktion

Når du besøger vores website, bliver der indsamlet oplysninger om dig, som vi bruger til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der bliver indsamlet, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender cookies, der er en tekstfil, som bliver lagret på din computer, tablet eller mobil med det formål at huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer på tredjepartswebsites. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der er gennemgået længere nede på denne side.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang henfører til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række af disse informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af sitets indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som medlem, bruger vores services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt eller forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, bliver misbrugt eller i øvrigt behandlet i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruger vi til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne bliver opbevaret i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer bliver slettet.

Videregivelse af oplysninger

Personoplysninger bliver aldrig videregivet til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. I disse tilfælde indsamler vi oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger om dig, vi behandler. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at vi anvender oplysningerne. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der bliver behandlet om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse skal ske til:

info@skodsborg.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

LISTE OVER COOKIES

Oplysningspligt hjemmeside

Det skal du vide om vores behandling af dine personoplysninger:

  • At KURHOTEL SKODSBORG A/S er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager fra dig.
  • At du er velkommen til at kontakte Jesper Bille Haun – Telefon: 24465265 – Mail: jbh@skodsborg.dk.
  • At formålet med behandling af dine personoplysninger er, at levere vores varer eller tjenesteydelser til dig og din virksomhed, samt holde dig orienteret om nyheder, funktioner og produktmuligheder, jf. databeskyttelsesforordningen artikel 5 stk. 1 b.
  • At retsgrundlaget (hjemlen) for at vi behandler dine personoplysninger er dit samtykke jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6 stk. 1 a, og/eller den indgåede aftale/kontrakt/bestilling jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6 stk. 1 b, og/eller lovgivning  jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6 stk. 1 c, og/eller for at den dataansvarlige, eller en tredjemand, kan forfølge en legitim interesse, (medmindre den registreredes interesser eller grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder, der kræver beskyttelse af personoplysninger, går forud herfor, navnlig hvis den registrerede er et barn)  jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6 stk. 1 f. De legitime interesser, der begrunder behandlingen er markedsføring af nye ydelser/produkter.
  • At personkategorien af de oplysninger vi gemmer, er almindelige (f. eks. navn, adresse), fortrolige (f. eks. cpr.nummer) og/eller følsomme/særlige personoplysninger (f. eks. helbredsoplysninger).
  • At vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til eksterne modtagere, herunder vores databehandlere, rådgivere og til de for opgaven eventuelt nødvendige samarbejdspartnere. 
  • At nogle af vores databehandlere kan være beliggende udenfor EU/EØS, men alle med lovligt overførselsgrundlag.
  • At vi har modtaget personoplysningerne fra dig selv og eventuelt fra offentligt tilgængelige kilder.
  • At vi opbevarer dine personoplysninger så længe, som det er lovligt i forhold til bogføringsloven, samtykkereglerne, forældelsesreglerne og/eller anden lovgivning.
  • At vi ikke anvender personprofilering til at træffe automatiske afgørelser, der i væsentlig grad kan påvirke personens rettigheder og frihedsrettigheder.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af dine personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

  • Du har ret til indsigt og berigtigelse, dvs. du kan når som helst se alle dine indtastede data på vores platform og berigtige/opdatere oplysningerne.
  • Du har ret til at anmode om sletning, dvs. du kan få dine personoplysninger slettet, medmindre vi af regnskabsmæssige eller juridiske årsager skønner, at det er nødvendigt at beholde dem i en længere periode. Oplysningerne slettes senest, når eventuelle formueretlige krav er forældet.
  • Du har ret til begrænsning af behandling, dvs. du kan styre eventuel begrænsning af behandlingen.
  • Du har ret til indsigelse, dvs. du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.
  • Du har ret til at få overført oplysninger (dataportabilitet). Det betyder, at du til enhver tid kan hente eller få tilsendt oplysningerne.
  • Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.
  • Klage til Datatilsynet. Hvis du ønsker at klage, vil vi selvfølgelig være glade for at blive orienteret, og gøre hvad vi kan for at gøre dig tilfreds, men du er altid berettiget til at klage direkte til Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, Tlf. 3319 3200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk, se evt. mere på www.datatilsynet.dk.


Kurhotel Skodsborg

Hovednummer: 4558 5800
booking@skodsborg.dk
Book ophold
Giv et gavekort

Kurhotel Skodsborg,
Skodsborg Strandvej 139
DK-2942 Skodsborg

Hotelreceptionen er døgnåben alle dage.

Bookingafdeling: Man-fre kl. 8.00-17.00 samt lør kl. 10.00-17.00

Spabehandlinger

Tlf. 4558 5830
booking@skodsborg.dk
Book spabehandling

Kurhotel Skodsborg,
Skodsborg Strandvej 139
DK-2942 Skodsborg

Man-Fre kl. 9.00-19.00
Lør. kl. 9.00-19.00
Søn. kl. 9.00-19.00

Spa & Fitness

Tlf. 4558 5830
spafitness@skodsborg.dk
Tilmeld dig holdtræning

Kurhotel Skodsborg,
Skodsborg Strandvej 139
DK-2942 Skodsborg

Mandag til fredag kl. 06.00 – 22.00
Weekend kl. 07.00 – 21.00

Administration

Hovednummer: 4558 5800
info@skodsborg.dk
Angående feedback
guestrelations@skodsborg.dk

Kurhotel Skodsborg,
Skodsborg Strandvej 139
DK-2942 Skodsborg

The Lobby

Tlf. 4558 5800
booking@skodsborg.dk

Åbningstider
Fre-Lør kl. 10.00-01.30
Søn-Tor kl. 10.00-23.30

Kurhotel Skodsborg, Skodsborg Strandvej 139,
DK-2942 Skodsborg Denmark

Brasserie Carl

Tlf. 4558 5860
brasseriecarl@skodsborg.dk
Book bord

Morgenmad
Man-Fre kl. 7.00-10.00
Lør-Søn kl. 8.00-11.00

Frokost
Alle dage kl. 12.00-15.00

Middag
Alle dage kl. 17.30-23.00 (Sidste bestilling kl. 21.30)

Kurhotel Skodsborg, Skodsborg Strandvej 139,
DK-2942 Skodsborg Denmark