Kurhotel Skodsborg

På vores internationale kurhotel kan du nyde alt det bedste i livet – fra nærværende spabehandlinger og energigivende fitness til veltilrettelagte møder, nærende måltider og livets store fester.

Cookie- og privatlivspolitik

Ejeroplysninger
Kurhotel Skodsborg A/S
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
CVR 1597 8333

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang henfører til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række af disse informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af sitets indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som medlem, bruger vores services eller foretager køb via websitet.

Når du besøger vores website, bliver der indsamlet oplysninger om dig, som vi bruger til at tilpasse og forbedre indholdet på websitet. Du kan selv vælge hvilke typer cookies, der benyttes. De nødvendige som sikrer fx sidenavigation – over dem som gemmer dine præferencer til næste besøg – til salgs- og marketingcokies.

Længere nede på denne side finder du en liste med de cookies, vi anvender på sitet. Du kan til enhver tid ændre eller tilbagekalde dit samtykke ved hjælp af links til det, som du finder længere nede på denne side. Hvis du slet ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt eller forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, bliver misbrugt eller i øvrigt behandlet i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruger vi til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne bliver opbevaret sikkert og slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer bliver slettet.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter databehandlere til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Personoplysninger bliver ikke videregivet til tredjepart.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger om dig, vi behandler. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at vi anvender oplysningerne. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der bliver behandlet om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse skal ske til:

info@skodsborg.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ændre dit samtykke Trække dit samtykke tilbage

LISTE OVER COOKIES




Kurhotel Skodsborg

Hovednummer: 4558 5800
booking@skodsborg.dk
Book ophold
Giv et gavekort

Kurhotel Skodsborg,
Skodsborg Strandvej 139
DK-2942 Skodsborg

Hotelreceptionen er døgnåben alle dage.

Bookingafdeling: Man-fre kl. 8.00-17.00 samt lør kl. 10.00-17.00

Spabehandlinger

Tlf. 4558 5830
booking@skodsborg.dk
Book spabehandling

Kurhotel Skodsborg,
Skodsborg Strandvej 139
DK-2942 Skodsborg

Alle dage kl. 9.00-19.00

Spa & Fitness

Tlf. 4558 5830
spafitness@skodsborg.dk
Tilmeld dig holdtræning

Kurhotel Skodsborg,
Skodsborg Strandvej 139
DK-2942 Skodsborg

Man-Fre kl. 06.00 – 22.00
Lør kl. 07.00 – 22.00
Søn kl. 07.00 – 21.00

Administration

Hovednummer: 4558 5800
info@skodsborg.dk
Angående feedback

guestrelations@skodsborg.dk

Kurhotel Skodsborg,
Skodsborg Strandvej 139
DK-2942 Skodsborg

The Lobby

Tlf. 4558 5800
booking@skodsborg.dk

Åbningstider
Søn-Tor kl. 10.00-23.30
Fre-Lør kl. 10.00-01.30
(Køkkenet lukker kl. 21.30)

Kurhotel Skodsborg, Skodsborg Strandvej 139,
DK-2942 Skodsborg Denmark

Brasserie Carl

Tlf. 4558 5860
brasseriecarl@skodsborg.dk
Book bord

Morgenmad
Man-Fre kl. 7.00-10.00
Lør-Søn kl. 8.00-11.00
Helligdage kl. 8.00-11.00

Frokost
Alle dage kl. 12.00-15.00

Middag
Alle dage kl. 17.30-23.00
(Køkkenet lukker kl. 21.30)

Kurhotel Skodsborg, Skodsborg Strandvej 139,
DK-2942 Skodsborg Denmark