Kurhotel Skodsborg

På vores internationale kurhotel kan du nyde alt det bedste i livet – fra nærværende spabehandlinger og energigivende fitness til veltilrettelagte møder, nærende måltider og livets store fester.

Cookie- og privatlivspolitik

Ejeroplysninger
Kurhotel Skodsborg A/S
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
CVR 1597 8333

Introduktion

Når du besøger vores website, bliver der indsamlet oplysninger om dig, som vi bruger til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der bliver indsamlet, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender cookies, der er en tekstfil, som bliver lagret på din computer, tablet eller mobil med det formål at huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer på tredjepartswebsites. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der er gennemgået længere nede på denne side.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang henfører til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række af disse informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af sitets indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som medlem, bruger vores services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt eller forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, bliver misbrugt eller i øvrigt behandlet i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruger vi til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne bliver opbevaret i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer bliver slettet.

Videregivelse af oplysninger

Personoplysninger bliver aldrig videregivet til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. I disse tilfælde indsamler vi oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger om dig, vi behandler. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at vi anvender oplysningerne. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der bliver behandlet om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse skal ske til:

info@skodsborg.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

LISTE OVER COOKIES

CookieTypeVarighedBeskrivelse
Annoncer
li_sugrpersistent2 månederBruges af LinkedIn til tracking.
lisscpersistent1 årBruges af LinkedIn til tracking.
lidcpersistent1 dagBruges af LinkedIn til ltracking.
mcpersistent1 årBruges af Quantcast til tracking og annoncer.
crefpersistent1 årUkendt
UserMatchHistorypersistent1 månedBruges af annoncenetværk til tracking.
__qcapersistent1 årBruges af Quantcast til tracking og annoncer.
bscookie12 årBruges af LinkedIn til tracking.
testcookiepersistent1 årBruges af Life Peaks (gavekort) til tracking.
NID16 månederBruges af Google til at tilpasse annoncer.
VISITOR_INFO1_LIVE15 månederBruges af Youtube til at registrere indlejrede videoer.
YSC11 årBruges af Youtube til tracking og annoncer.
GPSpersistent30 minutterBruges af Youtube til at registrere geografisk lokation.
bcookiepersistent2 årBruges af LinkedIn til tracking og annoncer.
upersistent2 månederUkendt
IDE12 årBruges af Google DoubleClick til tracking og annoncer.
test_cookiepersistent15 minutterBruges af Google DoubleClick til visning af annoncer.
_fbppersistent2 månederBruges af Facebook til tracking og annoncer.
fr12 månederBruges af Facebook til tracking og annoncer.
Nødvendige
user_tokenpersistent1 årBruges til at styre login.
_thebookingbutton_session11 årBruges til booking integration.
JSESSIONID11 årBruges til at bevare session.
langpersistent1 årBruges til at styre dit valg af sprog.
viewed_cookie_policypersistent1 timeBruges til at styre din valg, når det gælder cookies.
PHPSESSIDpersistent1 årBruges af websitet til at styre sessionen.
Statistikker
_gat_smTpersistent1 minutBruges af Google Analytics til statistikker.
_dc_gtm_UA-66601760-1persistent1 minutBruges af Google Tag Manager og Google Analytics til indlejning af kode, statistik og tracking.
_ga_PH82Q3DR1Cpersistent2 årBruges af Google Analytics til statistikker.
_gapersistent2 årBruges af Google Analytics til statistikker.
_gidpersistent1 dagBruges af Google Analytics til statistikker.
_gat_UA-51396779-1persistent1 minutBruges af Google Analytics til statistikker.

Klik her på Indstillinger for at ændre dine valg omkring cookies.



Kurhotel Skodsborg

Hovednummer: 4558 5800
booking@skodsborg.dk
Book ophold
Giv et gavekort

Kurhotel Skodsborg,
Skodsborg Strandvej 139
DK-2942 Skodsborg

Hotelreceptionen er døgnåben alle dage.

Bookingafdeling: Man-fre kl. 8.00-17.00 samt lør kl. 10.00-17.00

Spabehandlinger

Tlf. 4558 5830
booking@skodsborg.dk
Book spabehandling

Kurhotel Skodsborg,
Skodsborg Strandvej 139
DK-2942 Skodsborg

Man-Fre kl. 9.00-19.00
Lør. kl. 9.00-19.00
Søn. kl. 9.00-19.00

Spa & Fitness

Tlf. 4558 5830
spafitness@skodsborg.dk
Tilmeld dig holdtræning

Kurhotel Skodsborg,
Skodsborg Strandvej 139
DK-2942 Skodsborg

Mandag til fredag kl. 06.00 – 22.00
Weekend kl. 07.00 – 21.00

Administration

Hovednummer: 4558 5800
info@skodsborg.dk
Angående feedback
guestrelations@skodsborg.dk

Kurhotel Skodsborg,
Skodsborg Strandvej 139
DK-2942 Skodsborg

The Lobby

Tlf. 4558 5800
booking@skodsborg.dk

Åbningstider
Fre-Lør kl. 10.00-01.30
Søn-Tor kl. 10.00-23.30

Kurhotel Skodsborg, Skodsborg Strandvej 139,
DK-2942 Skodsborg Denmark

Brasserie Carl

Tlf. 4558 5860
brasseriecarl@skodsborg.dk
Book bord

Morgenmad
Man-Fre kl. 7.00-10.00
Lør-Søn kl. 8.00-11.00

Frokost
Alle dage kl. 12.00-15.00

Middag
Alle dage kl. 17.30-23.00 (Sidste bestilling kl. 21.30)

Kurhotel Skodsborg, Skodsborg Strandvej 139,
DK-2942 Skodsborg Denmark