Fitness

Vores trænere brænder for at få dig til at yde dit bedste, og i vores moderne fitnesscenter kan du træne selv, deltage i motiverende holdtræning og booke effektive forløb med en personlig træner.

Tilmeld dig holdtræning

Skodsborg Cross – styrketræning med vilde resultater

Der er god grund til, at Skodsborg Cross-træning er blevet et hit: Det er nemlig så effektivt, at du hurtigt opnår resultater. Skodsborg Cross er intense øvelser, der kombinerer styrketræning, kondition og mobilitet, så du får gennemarbejdet alle muskler – også dem, du ikke vidste, du havde!

Alle kan træne Skodsborg Cross – mænd og kvinder, begyndere og øvede bliver udfordret til deres maksimale potentiale – og du kan træne på hold eller booke personlig træning. Hvad du end vælger, garanterer vi sved på panden, høj puls og god stemning! Ofte rykker vi dagens Cross Workout udendørs, for Kurhotel Skodsborg ligger midt i naturen ved skov og strand, og vi tror på, at de inspirerende omgivelser er med til at booste både din fysiske og mentale styrke – præcis som Skodsborg Cross gør!

Se ugens holdaktiviteter

Sådan bliver du medlem

Du bliver oprettet som medlem ved personlig henvendelse i receptionen i Spa & Fitness. (Husk billed-id) eller ved at oprette en profil og købe medlemskab

Skodsborg Crosshold

Skodsborg Cross Mobility
StyrkeHoldet
Skodsborg Cross WOD Outdoor/Indoor