Bliv medlem og få glæde af…

– Fri brug af fitnessfaciliteter
– Fri brug af spa-område med 16 udvalgte badeoplevelser, inspireret af alverdens badetraditioner
– Fri adgang til mere end 120 ugentlige holdaktiviteter
– 20 % rabat på alle behandlinger i Spa Beauty mandag-torsdag
Se priser på fitnessmedlemskaber fra den 1. januar 2018 her.

UNIK FITNESSTEST

Vi tilbyder alle nye medlemmer at gennemgå vores unikke fitnesstest.
Du opnår det bedste udbytte af din træning, hvis du gennemgår fitnesstesten, inden du begynder at træne hos os.
Fitnesstesten tager 50 minutter og består af måling af talje og fedtprocent, statisk stabilitetstest, dynamisk styrketest samt konditionstest. Testen bliver tilpasset dit køn og din alder.
Når testen er færdig, udarbejder vi en grafisk præsentation, der viser din aktuelle fitness-status. Denne grafiske præsentation bliver lagret elektronisk hos os, og du kan få den tilsendt som PDF-fil, hvis du ønsker det.

OPFØLGNING PÅ FITNESSTEST

Vi anbefaler, at du investerer i at følge op på din træningsstatus med en fitnesstest hver tredje til sjette måned – herved får du en unik og effektiv mulighed for at følge med i din fitness-status.
I opfølgningen indgår måling af talje, fedtprocent, statisk stabilitetstest, dynamisk styrketest og konditionstest. Testen bliver tilpasset dit køn og din alder.
Når testen er færdig, udarbejder vi en grafisk præsentation, der viser dine resultater fra din første til din nyeste test. Testen bliver lagret elektronisk hos os, og du kan få den tilsendt som PDF-fil, hvis du ønsker det.
Bemærk venligst, at det er muligt for ikke-medlemmer, der ønsker en effektiv måling af deres fitness-status, at tage fitnesstesten.
Fitnesstesten tager 50 minutter og koster kr. 750,-.
Book tid i Fitnessreceptionen eller på telefon 4558 5830.

NÅ DIT MÅL MED ET TRÆNINGSPROGRAM

Med udgangspunkt i resultatet fra din fitnesstest – samt dine ønsker og mål for din træning – kan du booke en af vores instruktører til at lægge et personligt, målrettet træningsprogram for dig.
Vi anbefaler, at du gennemgår fitnesstesten og løbende opgraderer dit træningsprogram.
Som medlem af Skodsborg Fitness har du adgang til et stærkt team af personlige trænere, der er alle har et højt fagligt niveau og hver deres specialer.  Mød vores team af personlige trænere.

FYSIOTERAPEUTISK GENNEMGANG

Har du problemer i bevægeapparatet, for eksempel tidligere som nuværende skader eller skavanker i ryg, hofte eller knæ?
Så anbefaler vi, at du booker en 2-timers fysioterapeutisk gennemgang. Her får du en times screening af din krop, hvorefter vi tilrettelægger et træningsprogram relateret til screeningen. Begge dele udført af en fysioterapeut.

KR. 1.850,-

Kontakt gerne fitness@skodsborg.dk, hvis du ønsker yderligere informationer om mulighederne for fysioterapeutisk gennemgang.

Aldersgrænse er minimum 15 år.
Ovenstående priser gælder pr. 1. januar 2018.
Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i medlemskaber og priser.

Priserne er inklusive delvis moms.