Kurhotel Skodsborg

På vores internationale kurhotel kan du nyde alt det bedste i livet – fra nærværende spabehandlinger og energigivende fitness til veltilrettelagte møder, nærende måltider og livets store fester.

Retningslinjer for foto-og videooptagelse på Kurhotel Skodsborg

Som gæst på Kurhotel Skodsborg er du velkommen til at fotografere og filme under dit besøg til privat brug, så længe det er med hensyn til øvrige gæster (med undtagelse i Spaen, som er mobilfri zone).

Det er ikke tilladt at benytte Kurhotel Skodsborg som location til bryllups- eller andre occationbilleder, hvis ikke festen afholdes hos os.

Området på Kurhotel Skodsborg er privat grund, hvorfor det ikke er tilladt at benytte vores lokation til kommercielt samarbejde uden indgået aftale.

Vi giver desuden ikke tilladelse til, at man bruger vores logo eller officielle billeder uden foregående aftale.

Forespørgsler vedr. samarbejde rettes til vores marketingafdeling på e-mail: booking@skodsborg.dk

Presse

Husk venligst at kreditere Kurhotel Skodsborg, når du publicerer vores pressemateriale. Og vi påskønner det naturligvis, hvis du vil sende os en udgave af – eller et direkte link til – eventuelle artikler, som du udgiver om Kurhotel Skodsborg.

Har du brug for mere – eller anden – baggrundsinformation, et udvalg af pressebilleder eller ønsker du at besøge os, beder vi dig kontakte os via mail@skodsborg.dk eller telefon +45 45585800