Hotel

På Kurhotel Skodsborg kan du sætte hverdagen på pause. Du bor med havet og skoven som nabo og kan hente fornyet energi i vores eksklusive Spa- & Fitnesscenter.

Hvordan kan vi bidrage til dit drømmeophold?

Kontakt Guest Relations Manager

Det er altid de små detaljer, der gør hele forskellen på et hotelophold. Uanset om du bare gerne vil opleve den ultimative forkælelse, eller I ønsker at fejre en mærkedag, står vi på Kurhotel Skodsborg klar til at opgradere jeres ophold hos os. Vi har en lang række muligheder for at gøre jeres besøg mere luksuriøst – det er bare at vælge.

Vi kan bl.a. sørge for

  • Transfer mellem lufthavn og hotel
  • Leje af bil
  • Leje af cykler
  • Blomster på værelset
  • Picnickurv med frokost
  • Guidede sigthseeing-ture
  • Hestevognstur i Dyrehaven

Kontakt vores Guest Relations Manager på guestrelations@skodsborg.dk.

Vi henter jer i lufthavnen eller ved toget

Vink farvel til transportstress og ankom afslappede til Kurhotel Skodsborg ved at booke transfer med en af vores Mercedes Sedans. Du vælger selv, om I skal køre langs den betagende kyst nord for København eller den direkte rute via motorvejen.

Hoteltransfer til Kurhotel Skodsborg fra 1.100 kr. per tur

Kontakt Guest Relations Manager

Vi hjælper med billejen

Nordsjælland har fantastiske udflugtsmuligheder og seværdigheder – og I kommer nemmest rundt med bil. Vi arrangerer billeje, og I kan få bilen leveret på hotellet eller hente den i lufthavnen.

Billeje varierer alt efter biltype, periode m.m.

Kontakt Guest Relations Manager

Vi sørger for stilfulde velkomstblomster

Blomster skaber atmosfære og kan få jer til at føle jer hjemme – og de er en perfekt velkomst til én, du ønsker at overraske. Lad os sørge for en af Skodsborgs blomsterbuketter.

Blomster på hotelværelset fra 250 kr.

Kontakt Guest Relations Manager

Vi skræddersyr jeres sightseeing

Nordsjælland har et hav af vidunderlige natur- og kulturoplevelser, der bare venter på jer, og dynamiske København er kun 20 minutter fra Kurhotel Skodsborg – så hvorfor ikke lade os skræddersy en privat guidet sightseeing-tur med bil, båd eller cykel til jer?

Guidede sigthseeing-ture fra 1.850 kr. for 2 timer

Kontakt Guest Relations Manager

Vi udlejer cykler – og sørger også for frokosten

På to hjul kan I komme tæt på de bedste oplevelser i naturskønne Nordsjælland. Besøg eksempelvis Karen Blixen-museet, Dyrehaven eller Eremitage Slottet. Vi kan også sørge for en picnickurv, så I kan nyde frokosten under åben himmel.

Cykelleje fra 150 kr. pr. dag
Frokost fra 400 kr. pr. picnickurv til 2 personer

Kontakt Guest Relations Manager

Vi arrangerer en historisk hestevognstur

Tag en tur tilbage i tiden og se historiske Nordsjælland fra hestevogn. Det rolige tempo passer til en afslappet spaferie og giver jer en særlig mulighed for at se det spændende område langs kysten fra et andet perspektiv.

Private hestevognsture fra 1.100 kr.

Kontakt Guest Relations Manager