Bar og restaurant

En glad og sund krop handler også om den næring, du giver den. Vores kreative kokke serverer måltidsoplevelser, der fryder dine smagsløg og giver fornyet energi.

Coronapas skal fremvises

Når Brasserie Carl gæstes, er det et krav at fremvise coronapas (for personer fra 15 år).

I coronapasset fremvises dokumentation for overstået infektion med Covid-19 (mindst 14 dage gammel og højst 6 måneder gammel), 1. vaccinationsstik (14 dage efter stik) eller en negativ hurtigtest (højst 48 timer gammel) eller en negativ PCR test (højst 72 timer gammel).

Brasserie CARL hylder det gode liv

På Brasserie Carl hylder vi det gode liv. I de smukke og hyggelige omgivelser er der både plads til et godt hverdagsmåltid, romantiske middage, eksklusive forretningsmiddage og festlige fejringer for hele familien.

Du kan glæde dig til velsmagende brasserie-klassikere og lækre retter med inspiration fra det grønne køkken. Vi serverer måltidsoplevelser med basis i sæsonens bedste. Vores brød er hjemmebagt, fiskene er fanget bæredygtigt – og kød, æg og mejeriprodukter kommer fra dyr, der har levet et ordentligt liv. Maden er tilberedt ud fra devisen om nydelse, velsmag og velvære.

Velkommen i Brasserie Carl.

BOOk BORD

Carl giver dig det sunde valg

Brasserie Carl hylder både de sunde principper og nydelsen. Vi har en holistisk tilgang til sundhed og velvære, hvilket betyder, at maden ikke bare skal være god for kroppen men også en ren forkælelse for sjælen, for øjet og for livsglæden. Derfor har du, som gæst hos os, altid et valg.

Du kan vælge at nyde det rent vegetariske køkken med velsmagende, grønne retter. Du kan vælge at supplere det skønne, grønne med lækkert kød eller fisk, eller du kan nyde en veltilberedt klassiker, hvor kødet ofte er i højsædet og kalorietallet måske ikke er så vigtigt.

Uanset hvad du vælger, så er basis altid sæsonens bedste, og i videst muligt omfang lokale, råvarer, tilberedt til perfektion – altid med en lille twist, der er unikt for Carl.

Søde fristelser fra eget konditor team

Vores eget konditor team kreerer dagligt fristende desserter, kager og bagværk. Det ambitiøse og dygtige team tænker nyt og kreativt, mestrer de klassiske konditordyder og garanterer kager med perfekt balancerede smagsindtryk og et smukt ydre.

Kom og lad dig friste eller bestil vores konditorkager med hjem – vi kalder det ‘cake-away’.

Brasserie CARL – Ottosens eviggyldige tanker

Brasserie Carl er en hyldest til de fremsynede værdier indenfor sundhed og velvære, som blev udviklet af Kurhotel Skodsborgs grundlægger læge Carl Ottosen for over 100 år siden. Hans ideer om at frisk luft, vand, lys, gymnastik og ”en rationel diæt” har helbredende og forebyggende effekt, udgør fortsat et fundamentalt værdisæt for Kurhotel Skodsborg. I dag hylder vi det sunde liv anno 2021. Og principperne om sund livsstil og vegetarisk kost som vejen til velvære, har aldrig haft større aktualitet.

Derfor har vi, i respekt for Ottosens eviggyldige tanker, navngivet brasseriet: ”Carl”.

Brasserie Carl

Åbningstider 

Mandag-fredag: kl. 07.00-23.00
Lørdag-søndag kl. 08.00-23.00

Morgenmad
Mandag-fredag kl. 07.00-10.00
Lørdag-søndag kl. 08.00-11.00
Helligdage kl. 08.00-11.00

Frokost
Mandag-søndag kl. 12.00-15.00

Middag
Mandag-søndag kl. 17.30-23.00
Køkkenet lukker kl. 21.30

Find os

Brasserie Carl er beliggende på Kurhotel Skodsborg, i naturskønne omgivelser, lige ud til Skodsborg Strandvej mellem Øresund og Dyrehaven, kun 20 min fra København.
Indgang til Brasserie Carl foregår gennem receptionen på Kurhotel Skodsborg.

Parkering

Der er gratis parkering og Kurhotel Skodsborg råder over 225 parkeringspladser.

Elbil: Vi tilbyder 4 parkeringspladser med lader til elbiler
Handicapparkering: Vi har 6 handicapparkeringspladser tæt på indgangen

BRASSERIE CARL
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
Telefon 45585860
brasseriecarl@skodsborg.dk

BOOK BORD