Bar og restaurant

En glad og sund krop handler også om den næring, du giver den. Vores kreative kokke serverer måltidsoplevelser, der fryder dine smagsløg og giver fornyet energi.

Sankt Hans Aften

Fejr årets længste dag på Brasserie Carl.

Snart ser vi mod lyse og varme sommernætter og byder traditionen tro på en stemningfuld Sankt Hans aften i Brasserie Carl, hvor vores dygtige kokketeam i år tilbereder en skøn 3-retters sommermenu. Maden kan nydes inde eller ude på Brasserie Carls terrasse under den lyse aftenhimmel med udsigt til Øresund og hotellets flotte omgivelser.

Se menu og køb billet

Søndagsbrunch i Carl

Nyd en skøn søndagsbrunch i Brasserie Carl. Søndagsbrunchen byder på et udsøgt udvalg som f.eks. økologiske røræg, friskbagt brød, hjemmelavet tærter, vegetariske lækkerier, pandekager, røget laks fra vores egen røgeovn og meget mere. I brunchen ingår kaffe, te og økologisk juice.

Kr. 375,- pr. person

Book bord

Brasserie CARL hylder det gode liv

På Brasserie Carl hylder vi det gode liv. I de smukke og hyggelige omgivelser er der både plads til et godt hverdagsmåltid, romantiske middage, eksklusive forretningsmiddage og festlige fejringer for hele familien.

Du kan glæde dig til velsmagende brasserie-klassikere og lækre retter med inspiration fra det grønne køkken. Vi serverer måltidsoplevelser med basis i sæsonens bedste. Vores brød er hjemmebagt, fiskene kommer fra bæredygtigt fiskeri – og kød, æg og mejeriprodukter kommer fra dyr, der har levet et ordentligt liv. Maden er tilberedt ud fra devisen om nydelse, velsmag og velvære.

Velkommen i Brasserie Carl.

BOOk BORD

Carl giver dig det sunde valg

Brasserie Carl hylder både de sunde principper og nydelsen. Vi har en holistisk tilgang til sundhed og velvære, hvilket betyder, at maden ikke bare skal være god for kroppen men også en ren forkælelse for sjælen, for øjet og for livsglæden. Derfor har du, som gæst hos os, altid et valg.

Du kan vælge at nyde det rent vegetariske køkken med velsmagende, grønne retter. Du kan vælge at supplere det skønne, grønne med lækkert kød eller fisk, eller du kan nyde en veltilberedt klassiker, hvor kødet ofte er i højsædet og kalorietallet måske ikke er så vigtigt.

Uanset hvad du vælger, så er basis altid sæsonens bedste, og i videst muligt omfang lokale, råvarer, tilberedt til perfektion – altid med en lille twist, der er unikt for Carl.

Søde fristelser fra eget konditor team

Vores eget konditor team kreerer dagligt fristende desserter, kager og bagværk. Det ambitiøse og dygtige team tænker nyt og kreativt, mestrer de klassiske konditordyder og garanterer kager med perfekt balancerede smagsindtryk og et smukt ydre.

Kom og lad dig friste eller bestil vores konditorkager med hjem – vi kalder det ‘cake-away’.

Brasserie CARL – Ottosens eviggyldige tanker

Brasserie Carl er en hyldest til de fremsynede værdier indenfor sundhed og velvære, som blev udviklet af Kurhotel Skodsborgs grundlægger læge Carl Ottosen for over 100 år siden. Hans ideer om at frisk luft, vand, lys, gymnastik og ”en rationel diæt” har helbredende og forebyggende effekt, udgør fortsat et fundamentalt værdisæt for Kurhotel Skodsborg. I dag hylder vi det sunde liv anno 2022. Og principperne om sund livsstil og vegetarisk kost som vejen til velvære, har aldrig haft større aktualitet.

Derfor har vi, i respekt for Ottosens eviggyldige tanker, navngivet brasseriet: ”Carl”.

Brasserie Carl

Åbningstider 

Mandag-fredag: kl. 07.00-23.00
Lørdag-søndag kl. 07.30-23.00

Morgenmad
Mandag-fredag kl. 07.00-10.00
Lørdag-søndag kl. 07.30-10.30
Helligdage kl. 07.30-10.30

Søndagsbrunch
Seetings kl. 11.30 og 12.00

Frokost
Mandag-lørdag kl. 12.00-15.00

Middag
Mandag-søndag kl. 17.30-23.00
Køkkenet lukker kl. 21.30

Det økologiske spisemærke

Brasserie Carl er certificeret med Det Økologiske Spisemærke (Ø-mærke) i bronze – et statscertificeret økologisk mærke, som sikrer restaurantens seriøsitet omkring økologiske produkter.

Green restaurant

I 2022 blev vi tildelt Green Restaurant mærket i bronze. Green Restaurant er et restaurantrelateret miljømærke leveret af den internationale Green Key-organisation, som certificerer turistinstitutioner som hoteller, restauranter og andre. Green Key øger løbende standarderne og stiller strengere krav, som er i overensstemmelse med GSTC (Global Sustainable Tourism Council).

Find os

Brasserie Carl er beliggende på Kurhotel Skodsborg, i naturskønne omgivelser, lige ud til Skodsborg Strandvej mellem Øresund og Dyrehaven, kun 20 min fra København.
Indgang til Brasserie Carl foregår gennem receptionen på Kurhotel Skodsborg.

Parkering

Der er gratis parkering og Kurhotel Skodsborg råder over 225 parkeringspladser. Ankommer du i bil bedes du registrere din parkering i Brasserie Carl eller hotelreceptionen.

Elbil: Vi tilbyder 4 parkeringspladser med lader til elbiler
Handicapparkering: Vi har 6 handicapparkeringspladser tæt på indgangen

BRASSERIE CARL
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
Telefon 45585860
brasseriecarl@skodsborg.dk

Se smiley-rapport

BOOK BORD