Kontakt os Giftcard Chat

Konfirmation med plads til alle

En konfirmationsfest er en særlig mærkedag – både for konfirmanden og for forældrene. Mange teenagere har ønsker og drømme til denne dag, uanset om I ønsker en fest med smuk oppyntning, musik og dans eller en mere klassisk konfirmationsfest med blomster, skøn mad og tid til indslag, taler og sange.

Vi tilbyder både dags- og aftenarrangementer, og vores dygtige personale står klar til at hjælpe med at indfri hele familiens ønsker, så både konfirmanden og forældre kan læne sig tilbage og nyde at være gæster til jeres egen konfirmationsfest.

Konfirmations festpakke

fra 895 kr. pr. person.
Velkomsdrink
3-retters middag
Kaffe/te

Skab en unik fest

Ofte stillede spørgsmål

Vi huser konfirmationsfester fra den intime afslappede frokost til den store aftenfest og byder fra 30-120 gæster velkommen.

Kurhotel Skodsborg har 3 større lokaler. Historiske Villa Rex – Kong Frederik 7. statsrådspalæ, sofistikerede The View – på toppen af hotellet med adgang til vores private rooftop og betagende udsigt til skov og vand, og den klassiske Søjlesal – med egen terrasse.

Kontakt os for en rundvisning.

Vi arbejder altid med respekt for, hvad I har besluttet, jeres konfirmationsfest må koste, og kan tilbyde fester i flere prisklasser. Prisen for lokaleleje er inkluderet. Vores standard konfirmationspakke koster FRA 895 kr. pr. person og indeholder velkomstdrink samt 3-retters middag og kaffe/te.

Ja, menuen aftales i samarbejde med køkkenchefen og sammensættes ud fra vores sæsonaktuelle selskabsmenu. Vi kan altid imødekomme særlige allergener eller hensyn.

Vores professionelle personale er altid klar til at hjælpe jer med planlægningen af jeres store fest. Vi tilbyder både tilkøb af vinmenu, bar, drikkevarer ad libitum, natmad, musik, dj, kage kreeret af vores dygtige konditorer samt blomster fra vores egen florist.

Kontakt os for at høre mere.