FÅ BALANCE I DIT LIV MED YOGA

Vi har alle brug for at fokusere og finde ro i vores moderne, travle og ofte stressede liv. Flere og flere mennesker opdager yoga, det mere end 5.000 år gamle indiske system af åndedrætsøvelser og fysiske stillinger. Målet med yoga er at opnå en naturlig balance i livet, og yogier (mennesker der dyrker yoga) oplever mange fordele ved at dyrke yoga. På det fysiske plan styrker de deres muskler og øger kroppens fleksibilitet, de forbedrer deres evne til at koordinere og styrker deres balanceevne samtidig med, at de lærer at slappe af i kroppen. På det mentale plan styrker yoga deres evne til at koncentrere sig og hjælper dem til at opnå mentalt overblik og ro i sindet.

Udvalget af yogaformer og -klasser er eksploderet i den vestlige verden i de senere år og kan være en jungle at finde rundt i. For at gøre det mere overskueligt har vi på Kurhotel Skodsborg valgt at fokusere særligt på fire yogaformer.

 

HATHA YOGA

I hatha yoga arbejder vi med de klassiske yogastillinger – oftest i et afslappet tempo med pauser mellem stillingerne. Vi slutter timen af med meditation. Med hatha yoga du opnår større kontrol over din krop og forbedrer dens fleksibilitet. Hatha kan også hjælpe med til at modvirke stress.

SVAROOPA YOGA

Svaroopa yoga er meditativ, blid og terapeutisk. Svaroopa tager udgangspunkt i halebenet, der er den første kropsdel, der bliver udviklet i fosterstadiet. Når du dyrker svaroopa, vil du hurtigt bemærke, at din krop og dit sind føles lettere, og du får mere energi og ro i sindet.

KUNDALINI YOGA

I kundalini yoga fokuserer vi på at være til stede i kroppen, i bevægelserne og i nuet. Gennem simple, men meget effektive, øvelser og kraftfulde åndedrætsøvelser forbereder vi kroppen til at meditere. Vi forbedrer vores udholdenhed samt styrker kroppen og nervesystemet. Derudover frigør vi følelsesmæssige spændinger og opnår ro i sindet.

ASTANGA YOGA

Astanga er aktivt og fysisk krævende. Det styrker kroppen og forbedrer dens fleksibilitet. Derudover får astanga dig til at slappe af og giver dig ro i sindet. Vi kombinerer yogaøvelserne med åndedrætsøvelser, bevægelser og kropslåse, hvorved vi opnår indre varme og renser kroppen.

Læs mere om vores forskellige instruktører og deres timer på vores blog.

 

TILMELDING OG PRIS

For medlemmer: Meld dig til her.
For ikke-medlemmer: Meld dig til via booking@skodsborg.dk eller tlf. +45 4558 5800.
Pris kr. 200,- per gang. Eller køb et FITNESS DAY PASS til kr. 1.700,-.