gitte høj løb ernæring kurhotel Skodsborg jens thygesen

”Det er min kostfilosofi, at du skal gøre alt med måde. Vær kritisk og bevidst om det, du indtager. Stop op og mærk efter. Hvordan har kroppen det?” siger Gitte Høj, vores løbecoach og kostvejleder.
Gitte fortsætter: ”Du skal træne efter din lyst og gerne efter dit mål. Sæt realistiske mål. Det vil sige: Hvis det er realistisk at nå tre træningspas på en uge, så er det, det du holder dig til. Andre kan nå syv og andre igen et. Det er min træningsfilosofi.”

Kostvejledning ved Gitte Høj

”Jeg tager altid højde for den enkelte i mine konsultationer. Her er det dig, klienten, der er i fokus. Jeg er vant til at arbejde med livsstilsændringer og kender til de processer, man skal igennem for at lykkes med sit mål,” fortæller Gitte Høj om sit arbejde som kostvejleder.
60 minutters kostkonsultation ved Gitte Høj koster kr. 1.700,-. 30 minutters opfølgende kostkonsultation koster kr. 500,-.
Kontakt gerne Gitte for at høre mere om muligheder for forløb. Forløb sammensættes ofte af mere end fem konsultationer og vil indeholde en startpakke med Gittes bøger samt de produkter, hun vurderer, er relevante.
Du kan booke kostkonsultationer med Gitte Høj i receptionen i Spa & Fitness på 4558 5800. Eller ved at skrive til Gitte på gitte@thygesen-health.dk.

Løbetræning med Gitte Høj

”Jeg er vant til at løbe med hold, men også til at have en-til-en-sessioner. På holdtræningen fokuserer jeg på teknik og intervaltræning. I en-til-en-træningen tager vi udgangspunkt i dig, og det du ønsker – det kan være teknikforbedring, træning mod et mål med mere,” siger Gitte Høj om sit arbejde som løbecoach.

Løbehold eller en-til-en-sessioner med Gitte Høj

Hvis du ønsker at forbedre din løbeteknik, så prøv en session, hvor det kun er dig og Gitte, der er ude i skoven. Her vil hun komme med tips til, hvordan du kan forbedre dit løb.
Eller deltag i Gittes “Power Walk for alle” tirsdage kl. 09.00.
Bestil tid til Gittes løbetimer under Holdaktiviteter eller book en-til-en-sessioner med Gitte Høj ved at skrive til gitte@thygesen-health.dk.

Gitte Højs baggrund

Gitte har en bachelor i ernæring og sundhed og har arbejdet med faget siden 2005. Hun er sundhedskonsulent, kostvejleder og løbecoach på Kurhotel Skodsborg. Derudover har Gitte sit eget firma – Gitte Høj – hvor hun fungerer som forfatter, foredragsholder og sundhedskonsulent med mere.

Nå dine mål med en personlig træner

Gitte Høj – og vores øvrige personlige trænere – tager udgangspunkt i din aktuelle form og tilrettelægger et træningsprogram, der passer nøjagtigt til dine behov og mål.
Træneren forklarer, instruerer og motiverer dig gennem hele forløbet, så du når dine mål.
Mød vores team af kompetente personlige trænere under personlig træning.