NYTÅRS TAKE AWAY
Vær velkommen nemt Nytår. Nyd årets sidste aften med en nytårsmenu fra Brasserie Carl. Menuen kommer tilberedt med en vejledning, så maden blot skal klargøres og anrettes.
Vælg klassisk eller vegetarisk 3-retters nytårsmenu og tilkøb hummer samt kransekage og champagne.
Bestilling: Der er lukket for bestillinger.
Betaling: Kortbetaling gennemføres online.
Afhentning: 31. december kl. 11.00 – 14.30 i Villa Rex på Kurhotel Skodsborg, Skodsborg Strandvej 139, 2942 Skodsborg.
Annullering: T.o.m den 22. december kl. 12.
NYTÅRSMENU
Forret: Bagt vesterhavstorsk – sennepskaviar – rødbede – sennepsskum – bacon
Hovedret: Oksemørbrad – syltet løg – gulerodspure med brændt smør – brændt gulerod – trøffelsauce – pommes Anna
Dessert: Gateau Marcel – broken solbærgel – karamelmousse – champagneis
Menuen serveres med brød og smør.
KR. 365,- pr. person.
GØR AFTENEN EKSTRAVAGANT – TILKØB:
– ½ hummer – amerikanerdressing – KR. 165,- pr. person
– Klassisk kransekage / kransekage – nougat – havtorn – KR. 35,- pr. person – KR. 85,- seks stk.
– Champagne – Royale Réserve Brut – Philipponnat – KR. 399,-
VEGETARISK NYTÅRSMENU
Forret: Grillet kejserhat – sennepskaviar – rødbede – sennepsskum – friteret kapers
Hovedret: Quinoa bøf – syltet løg – gulerodspure med brændt smør – brændt gulerod – trøffelsauce – pommes Anna
Dessert: Gateau Marcel – broken solbærgel – karamelmousse – champagneis
Menuen serveres med brød og smør.
KR. 365,- pr. person.
GØR AFTENEN EKSTRAVAGANT – TILKØB:
– ½ hummer – amerikanerdressing – KR. 165,- pr. person
– Klassisk kransekage / kransekage – nougat – havtorn – KR. 35,- pr. person – KR. 85,- seks stk.
– Champagne – Royale Réserve Brut – Philipponnat – KR. 399,-