Spa Treatments byder velkommen i trygge omgivelser.

Vi følger fortsat myndighedernes anbefalinger for en ansvarlig håndtering af Coronavirus/COVID-19. Nedenstående information giver et indblik i de forholdsregler vi har taget, for at minimere risikoen for smitte og samtidig sikre jer den bedste oplevelse af Kurhotel Skodsborgs dna: Den luksuriøse enkelhed.

Har I specielle krav til faciliteterne for at kunne gæste os, er I velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at sikre en tryg oplevelse hos os.

Justering af kapacitet

Vi har 12 behandlerrum og 1 vente-lounge. Med myndighedernes anbefaling har vi tilpasset antallet af behandlerrum og siddepladser i brug, så antallet af gæster ikke overstiger det maksimalt anbefalede. Det betyder at vi har skabt ekstra god plads imellem loungemøblerne.

Begrænset fysisk kontakt

Vi byder jer velkommen uden brug af håndtryk, kram og lignende og begrænser den fysiske kontakt til dig som gæst. Dette er også gældende internt mellem medarbejdere.

Håndsprit

Virus er følsomt over for desinfektion med ethanol, og af den grund har vi sat pumper med håndsprit op. Vi opfordrer til at dette benyttes ofte, i kombination med en høj frekvens af håndvask. Dette er også gældende for medarbejdere.

Sundhedsmyndighedernes anbefalinger til personlig hygiejne

Vi følger sundhedsmyndighedernes 5 råd til at beskytte sig selv og andre mod smitte og har opsat plakater med disse også i personaleområder.

Øget rengøringsfrekvens

Vi har øget rengøringsfrekvensen for at sikre, at rengøringen altid er af højeste standard, så alle vores faciliteter og omgivelser fortsat er trygge at benytte. Vi rengør alle kontaktflader mellem hver behandling og tørrer løbende alle overflader af med desinficerende midler samt spritter håndtag, gelænder, elevatorknapper etc. af.

Brug af mundbind eller visir

Vi følger myndighedernes krav om brug af mundbind på alle offentlige områder. mundbind kan undlades når behandling pågår. Vores professionelle behandlere benytter mundbind og vesir ved alle behandlinger.

Særligt udsatte gæster

Er du særligt udsat, ønsker vi at du følger Sundhedsmyndighedernes anbefaling, om at undgå aktiviteter, hvor der er tæt kontakt med andre mennesker og derved venter med at besøge os.

Hvad kan du som gæst bidrage med?

Vi anbefaler at du ankommer kort tid før aftalte behandlingstidspunkt, samt at betaling for behandling foregår i Spa & Fitness Receptionen og gerne før behandlingen.

Vær bevidst om at beskytte dig selv med stor håndhygiejne og udvis mest muligt hensyn overfor andre, med forståelse for myndighederne og sundhedsstyrelsens anbefalinger. Vi ønsker at beskytte gæster og hinanden og håber på alles opbakning og forståelse

Du kan holde dig opdateret og læse spørgsmål og svar på Sundhedsstyrelsens hjemmeside; www.sst.dk/corona Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte os; booking@skodsborg.dk

Venlige hilsner

Kurhotel Skodsborg