Skodsborg Cross med Casper Gammelmark
Skodsborg Cross med Casper Gammelmark

”Jeg fulgte Rich Froning, også kendt som ”The Fittest Man in History”, på YouTube. Han var for sej, og jeg blev meget inspireret af hans øvelser,” fortæller vores Skodsborg Cross-instruktør Casper Gammelmark om sin første oplevelse med Skodsborg Cross.
Casper spillede bordtennis på topplan og syntes, at styrketræningen, der var udarbejdet af holdets fysioterapeut, var for kedelig. Han blev også fanget af konkurrence-elementet i Skodsborg Cross og deltager i dag i Skodsborg Cross-konkurrencer rundt om i hele verden.

 En typisk Skodsborg Cross-time med Casper Gammelmark

”Jeg begynder altid mine timer med let opvarmning og gennemgår derefter teknikken i øvelserne,” siger Casper Gammelmark, når han skal fortælle om en af sine typiske Skodsborg Cross-timer.
Selve workout’en varierer både i tid, mønster og bevægelse; typisk med et miks af kropsøvelser, maskiner og vægtløftning.
Casper slutter ofte timen af med en cool-down, så deltagerne får mælkesyren ud af kroppen.
Deltagerne på Caspers hold er særligt glade for hans gode programmer samt, at de får gode fif om teknik og de rigtige bevægelsesmønstre. Derudover fremhæver deltagerne, at de bliver stærkere og forbedrer deres teknik.

Casper Gammelmarks baggrund

Casper har følgende træneruddannelser:

  • Skodsborg Cross-instruktør (Level 1)
  • Eleikos vægtløfteruddannelse
  • Team Danmarks træneruddannelse

Derudover er han bachelor i IT og kommunikation.

Træn Skodsborg Cross med Casper Gammelmark

Du kan deltage i Caspers Skodsborg Cross-timer tirsdag kl. 07 og kl. 09 samt torsdag kl. 07.
Bestil tid til Caspers Skodsborg Cross-timer under Holdaktiviteter.

Alle kan træne Skodsborg Cross – mænd og kvinder, begyndere og dem, der har været med fra starten – og du kan træne på hold eller booke personlig træning. Hvad du end vælger, garanterer vi sved på panden, høj puls og god stemning!