Saunagus udrensende tina andersen afslappende meditation æteriske olier

SaunaGus er en terapiform som ved hjælp af varme og æteriske olier påvirker krop og sind. Den bliver udført af en dertil uddannet gusmester som tilrettelægger forløbet, doserer olierne og fordeler varmen ved hjælp af et håndklæde. Gusmestre har hver især deres egen stil. Derfor kan det være meget forskellige oplevelser du får, alt efter hvilken gusmester som leder din gus.SaunaGus kører typisk i tre sæt af stigende intensitet afbrudt af korte pauser, hvor du har mulighed for at køle dig af og indtage væske.


”Det er begrænset, hvor meget forskning der er lavet om effekterne ved SaunaGus, men æteriske olier siges at have hver deres effekt – afslappende, rensende og/eller opkvikkende. Nogle eksperter mener, at SaunaGus stimulerer udskillelsen af affaldsstoffer gennem hud, lever og nyrer samt styrker immunforsvaret,” fortæller en af vores mest erfarne – og populære – gusmestre Tina Andersen
Tina Andersen tilføjer: ”De fleste af vores gæster, der har prøvet SaunaGus, oplever en fantastisk afslapning og velvære.”
Tina Andersen forklarer nedenfor de forskellige udgaver af SaunaGus, som vi tilbyder på Kurhotel Skodsborg.

MorgenGus med havbad
MorgenGus er aromaterapi og mindfulness i sauna, som foregår ved, at en gusmester arbejder med æteriske olier på saunaens varme ovn og svinger olierne rundt i saunaen med et håndklæde. Duft og varme fordeles i hele saunaen, hvilket danner en behagelig stemning i saunaen. Der arbejdes  at reducer stress og spændinger via vejrtrækning og ro. Den øgede blodcirkulation giver fornyet energi og styrke. Oplevelsen giver et stort velvære, virker udrensende og genopfrisker livsglæden. Til MorgenGus-sessionerne går vi til badebroen og nyder et frisk havdyp i Øresund, hvorefter vi slutter af med en mindful musik-session i saunaen og to minutters nedkøling med mentolkrystaller – en afslappende oplevelse, der åbner dine sanser og renser krop og sjæl.

SaunaGus Quick (25 minutters udrensende gus)
SaunaGus er aromaterapi i sauna, som foregår ved, at en gusmester arbejder med æteriske olier på saunaens varme ovn og svinger olierne rundt i saunaen med et håndklæde. Duft og varme fordeles i hele saunaen, hvilket danner en behagelig stemning i saunaen. Der anvendes rene æteriske olier til SaunaGus, som giver en mild duft med varierende virkning af afslapning, ro, cirkulation samt fornyet energi og styrke. Oplevelsen giver et stort velvære, virker udrensende og giver mere energi.

Saunagus med havbad (45 minutter)    
SaunaGus er aromaterapi i sauna, som foregår ved, at en gusmester arbejder med æteriske olier på saunaens varme ovn og svinger olierne rundt i saunaen med et håndklæde. Duft og varme fordeles i hele saunaen, hvilket danner en behagelig stemning i saunaen. Der anvendes rene æteriske olier til SaunaGus, som giver en mild duft med varierende virkning af afslapning, ro, cirkulation samt fornyet energi og styrke. Oplevelsen giver et stort velvære, virker udrensende og mere energi.
SaunaGus med havbad-sessionerne inkluderer et frisk havdyp i Øresund, hvorefter vi slutter af i saunaen – en udfordrende styrkende oplevelse, der rykker dine grænser.

Gus Extreme
En ekstra hård gus-session, der rykker grænser og åbner dine sanser. Vi arbejder med mindfulness, vejrtrækning og afstresning. Genopdag dig selv og oplev, hvordan kroppen renser ud og bliver fornyet uden aktiv muskeltræning. Grundet den meget høje varme anbefaler vi, at du har prøvet mildere former for SaunaGus, før du kaster dig ud i Gus Extreme. Vi når temperaturer, der trækker dig lige til grænsen, og hvor udholdenhed er det centrale i oplevelsen.

Meld dig til SaunaGus
Se oversigten over vores forskellige SaunaGus – og meld dig til – under holdaktiviteter.