mikael steinhausen personlig træner qi gong kurhotel skodsborg styrke immunforsvar tai chi

”Qigong er et kinesisk sundhedssystem, der arbejder på at aktivere og skabe gennemstrømning af lymfe. Det betyder, at du får en meget, meget stærk krop, der bliver mindre modtagelig overfor sygdomme, og dit immunsystem bliver styrket ,” fortæller vores personlige træner Mikael Steinhausen.


Mikael Steinhausen har en baggrund som redskabsgymnast og har trænet kickboxing på kampniveau i mange år.
Han har dyrket en del hatha yoga og har altid været optaget af at træne kroppen og suge til sig af forskellige træningssystemer, hvilket han kombinerer, når han underviser. Han blev så imponeret af resultaterne af en Body-sds-session i 2010, at han valgte at tage den treårige terapeutuddannelse, og et af hans specialer, som instruktør, er Qigong.
Mikael forklarer: ”Du laver blide bevægelser og statiske øvelser, der følger vejrtrækningen samt slag, specielt på brystet, så dine organer bliver renset ud.”

”Qigong er for alle”
Qigong udspringer af den 4.000 år gamle kinesiske sundhedslære. ”Qi” betyder ”energi” eller ”ånde”, mens ”Gong” betyder ”kultivering”. Udøverne udvikler både deres fysik og deres mentale balance; øvelserne er dels åndedrætsøvelser, idet lungerne anses for at være centrum for ”Qi”, dels gymnastiske øvelser, som ikke er fysisk krævende. Forskellige former af qigong, hvoraf den mest kendte nok er tai chi, bliver praktisereret af millioner af kinesere hver dag tidligt om morgenen i parker og lignende steder.
Mikael Steinhausen uddyber: ”Qigong er for alle – uanset alder og køn – der ønsker at opnå en stærk krop, blive mindre modtagelige overfor sygdomme og styrke deres immunsystem.”

Holdtimer eller personlig træning med Mikael Steinhausen
Hvis du er blevet nysgerrig efter at prøve Mikael Steinhausens timer i qigong har du muligheden lørdag kl. 08-08.45.
Derudover kan du nyde godt af Mikaels undervisning i TFW Boxing tirsdag kl. 91-20 og torsdag kl. 18.30-19.30 samt i Movement & Mobility mandag kl. 08-09 og onsdag kl. 07-08.
Bestil tid til Mikaels timer under Holdaktiviteter.
Du kan booke Mikael Steinhausen som personlig træner ved at ringe til receptionen i Spa & Fitness på 4558 5800. Eller ved at skrive til Mikael på panda74@live.dk.

Nå dine mål med en personlig træner
Mikael Steinhausen – og vores øvrige personlige trænere – tager udgangspunkt i din aktuelle form og tilrettelægger et træningsprogram, der passer nøjagtigt til dine behov og mål.
Træneren forklarer, instruerer og motiverer dig gennem hele forløbet, så du når dine mål.
Mød vores team af kompetente personlige trænere under personlig træning.