Piyana Pommer svaroopa yoga personlig træner træning yogacoach

”Vi skal alle dø, men hvis du træner din rygsøjle, bliver du aldrig gammel,” citerer vores yogainstruktør Piyana Pommer.
Piyana har specialiseret sig i svaroopa yoga, fordi denne yogaform arbejder med at afspænde haleben og korsben og derigennem rygsøjlen. Svaroopa yoga er en meditativ, blid og terapeutisk yogaform, der kan praktiseres af alle.
Hun forklarer: “Svaroopa er yoga – uden skader – for alle aldersgruppe; og god restitution, hvis du er blevet skadet.”
Og tilføjer: ”Jeg guider deltagerne på mine hold ind i øvelserne. Det ligger ikke i det fysiske, men i det indre. Deltagerne på mine svaroopa-hold fortæller mig, at de finder indre ro. Mentalt lærer du at give slip og være nærværende.”

Find indre ro med svaroopa yoga
Svaroopa betyder ”at finde sit indre jeg” eller at være din egen “bliss”(lyksalighed/essens) på sanskrit.
Og det var netop, hvad Piyana gjorde, da hun begyndte på svaroopa yoga for at finde indre ro i en travl hverdag med tre børn og fuldtidsjob.
Piyana blev så imponeret af resultaterne af at dyrke svaroopa yoga, at hun valgte at tage en treårig yogauddannelse fra Master Yoga Foundation – Home of Svaroopa Yoga i USA. Piyanas undervisning tager udgangspunkt i et holistisk livssyn, og hun har blandt andet suppleret med sin yogauddannelse med uddannelser som coach, shiatzu-massør og zoneterapeut.
Personligt holder Piyana sig i form ved at gå, cykle og – en sjælden gang – træne i træningscenter. Men yogaen overflødiggør næsten træningen.
Piyana uddyber, ”Når du lærer at slappe af i dine muskler, oplever du, at dine muskler bliver stærkere.”

Yogahold med Piyana på Kurhotel Skodsborg
Du kan følge Piyanas yogahold på Kurhotel Skodsborg som følger
Onsdag – 17.00 Svaroopa yoga
Fredag – 09.00 Svaroopa yoga
Lørdag – 10.30 Svaroopa yoga – 12.30 Svaroopa yoga
Bestil tid til Piyana Pommers yogatimer under Holdaktiviteter
Som noget nyt kan du booke privattimer med Piyanna Pommer ved at ringe til receptionen i Spa & Fitness på 4558 5800. Eller ved at skrive til Piyana på info@yogaforlife.dk

Nå dine mål med en personlig træner
Piyana Pommer – og vores øvrige personlige trænere – tager udgangspunkt i din aktuelle form og tilrettelægger et træningsprogram, der passer nøjagtigt til dine behov og mål.
Træneren forklarer, instruerer og motiverer dig gennem hele forløbet, så du når dine mål.
Mød vores team af kompetente personlige trænere under personlig træning