Kurhotel Skodsborg

På vores internationale kurhotel kan du nyde alt det bedste i livet – fra nærværende spabehandlinger og energigivende fitness til veltilrettelagte møder, nærende måltider og livets store fester.

Kurhotel Skodsborg er Green Key Certificeret Hotel

Kurhotel Skodsborg er et bæredygtigt hotel og har siden 2008 været Green Key Hotel.

Når du som gæst vælger et Green Key hotel, træffer du et bæredygtigt valgt og er automatisk er med til at passe på miljøet. Vi lever op til Green Keys skrappe miljøkrav og gør en indsats ved at spare på vand og energi, servere økologisk mad og rengøre med miljømærkede rengøringsprodukter.

Vi tænker bæredygtighed lige fra receptionistens uniform – der er produceret af genbrugspolyester – til vores omfattende madaffaldssortering og vi sigter mod at benytte genanvendelige og returnerbare varer hvor det er muligt.

Green Key er turismens internationale miljømærke, som gives til turistvirksomheder, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Green Key øger konstant de standarder som de certificerer hotellerne ved og har for nylig opnået GSTC (Global Sustainable Tourism Council) godkendelse.

Læs mere om Green Key her

GREEN RESTAURANT

Green Restaurant er et restaurantrelateret miljømærke leveret af den internationale Green Key-organisation, som certificerer turistinstitutioner som hoteller, restauranter og andre. Green Key øger løbende standarderne og stiller strengere krav, som er i overensstemmelse med GSTC (Global Sustainable Tourism Council).

Læs mere