mikael steinhausen personlig træning body-sds movement & mobility yoga


Moderne mennesker belaster deres krop uhensigtsmæssigt, fordi de bevæger sig for lidt,” fortæller vores personlige træner Mikael Steinhausen.
Mikael Steinhausen har en baggrund som redskabsgymnast og har trænet kickboxing på kampniveau i mange år. Han har dyrket en del hatha yoga og har altid været optaget af at træne kroppen og suge til sig af forskellige træningssystemer, hvilket han kombinerer, når han underviser. Han blev så imponeret af resultaterne af en Body-sds-session i 2010, at han valgte at tage den treårige terapeutuddannelse, og et af hans speciale, som instruktør, Movement & Mobility, er til dels inspireret af Body-sds qufei.


”Movement & Mobility er fundamental træning, hvor vi arbejder på at styrke, centrere og smidiggøre vores ledgrupper. Træningsformen er skabt for at skabe mere bevidsthed i kroppen, og du kan kalde det for kropsterapi i bevægelse, hvor du selv arbejder med kroppen,” forklarer han om sine timer i Movement & Mobility
Han smiler: ”Selv om det lyder selvmodsigende, bliver du bliver faktisk grounded samtidig med, at du føler dig let …”.

”Kroppen bliver opbygget i stedet for nedbrudt”
En time i Movement & Mobility begynder med ”de syv faser”, som varmer alle ledgrupper op – fra storetå til den sidste nakkehvirvel. Derefter går instruktøren videre til ”de legende øvelser”, der styrker motorikken, og ”US øvelser”, der minder om yogastillinger. Træningen kan have en terapeutisk og forløsende effekt samt skabe balance i krop og sind: Den styrker kroppens fundament, hvilket betyder, at du kommer meget længere med din træning, hvad enten du træner for motionens skyld eller er professionel atlet.
Mikael Steinhausen siger om Movement & Mobility, at ”træningen er skabt til at vedligeholde det moderne menneske”.
Han uddyber: ”Movement & Mobility er for alle – uanset alder og køn – der ønsker at opnå større kropsbevidsthed og balance fysisk og mentalt. Kroppen bliver opbygget i stedet for nedbrudt, og du kommer til at gå mere ubesværet …”

Holdtimer eller personlig træning med Mikael Steinhausen
Hvis du er blevet nysgerrig efter at prøve Mikael Steinhausens timer i Movement & Mobility har du muligheden mandag kl. 08-09 og onsdag kl. 07-08.
Derudover kan du nyde godt af Mikaels undervisning i TFW (Training for Warriors) Boxing tirsdag kl. 19-20 og torsdag kl. 18.30-19.30 samt i qigong lørdag kl. 08-08.45.
Bestil tid til Mikaels timer under Holdaktiviteter.
Du kan booke Mikael Steinhausen som personlig træner ved at ringe til receptionen i Spa & Fitness på 4558 5800. Eller ved at skrive til Mikael på panda74@live.dk.

Nå dine mål med en personlig træner
Mikael Steinhausen – og vores øvrige personlige trænere – tager udgangspunkt i din aktuelle form og tilrettelægger et træningsprogram, der passer nøjagtigt til dine behov og mål.
Træneren forklarer, instruerer og motiverer dig gennem hele forløbet, så du når dine mål.
Mød vores team af kompetente personlige trænere under personlig træning