VELKOMMEN TIL KURHOTEL SKODSBORG

senest opdateret den 29.11.2021


Vi følger fortsat myndighedernes officielle anbefalinger for en ansvarlig håndtering af COVID-19 samt brancheorganisationen HORESTA’s ”SAFE TO VISIT” program.

Har I spørgsmål til faciliteterne, er I velkomne til at kontakte os – vi står klar til at hjælpe jer

CORONAPAS

Det er et krav at fremvise gyldigt coronapas (for personer fra 15 år) for at gæste Spa Treatment, Brasserie Carl samt The Lobby. Hotelgæster bedes fremvise gyldigt coronapas ved check-in i hotelreceptionen, hvorefter synlig bæring af hotelarmbånd bevidner at coronapas er gyldigt under opholdet.

I coronapasset fremvises dokumentation for overstået infektion med Covid-19 (mindst 14 dage gammel og højst 6 måneder gammel), 1. vaccinationsstik (14 dage efter stik) eller en negativ hurtigtest (højst 48 timer gammel) eller en negativ PCR test (højst 72 timer gammel).

MUNDBIND

Vi følger myndighedernes krav om mundbind eller visir. I Spa & Fitness benyttes mundbind i Spa Treatment, Spa shoppen samt på alle fælles- og loungeområder. Mundbind kan undlades i omklædningsrum, i Spaen, til og fra fitness og holdtræning eller når træning udøves.

Kurhotel Skodsborgs personale foreviser dagligt gyldigt coronapas, hvorfor de er undtaget for kravet om mundbind.

Spa & Fitness ADGANG

Når du booker dit ophold direkte via vores hjemmeside, er Spa- & Fitnessadgang (min. 15 år) samt holdtræning altid inkl. i prisen.

For at tilbyde alle den bedste oplevelse i Spaen er der i tidsrummet kl. 14.00-18.00 to timers spaadgang, som bookes på forhånd. Der er fri adgang til Spaen under det resterende ophold.
Det er muligt at reservere 1 tid pr. overnatning. Noter venligst dit reservationsnummer som kommentar på bookingen. Book spaadgang.

Håndsprit

Virus er følsomt overfor desinfektion med ethanol, og af den grund har vi sat pumper med håndsprit op. Vi opfordrer til at dette benyttes ofte i kombination med en høj frekvens af håndvask. Dette er også gældende for medarbejdere.

Øget rengøringsfrekvens

Vi har øget rengøringsfrekvensen for at sikre, at rengøringen altid er af højeste standard, så alle vores faciliteter og omgivelser fortsat er trygge at benytte. Vi tørrer løbende alle overflader af med desinficerende midler samt spritter håndtag, gelænder, elevatorknapper, fjernbetjening etc. af. 

Hvad kan du som gæst bidrage med?

Vær bevidst om at beskytte dig selv med stor håndhygiejne og udvis mest muligt hensyn overfor andre.
Du kan holde dig opdateret og læse spørgsmål og svar på Sundhedsstyrelsens hjemmeside; www.sst.dk/corona.
Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte os; booking@skodsborg.dk eller tlf. 45 58 58 00.

Venlige hilsner

Kurhotel Skodsborg