Kurhotel Skodsborg Gjorde Rent Kagebord Til "Årets Kage 2018" 1

Har du en sød tand, kan det godt betale sig at slå et smut forbi vores The Lobby.
Til “Årets Kage 2018”, der blev afholdt på Crowne Plaza i København lørdag den 10. marts 2018, var det vores unge konditor-team, der løb med 1., 2. 3. og 4. pladsen, hvilket historisk set er helt unikt. Og du kan smage alle kagerne i vores The Lobby.

Ung ambitiøs konditor vandt 1. pladsen

Det var vores 23-årige konditor og kokkeelev, Frederik Holst Benthin, der løb med 1. pladsen i “Årets Kage 2018”. Han vandt med kagen Sunshine, en drøm af en kage, med passioncurd på ingefærkiks pyntet med citron- og creme fraicheskum. Frederik er udlært konditor og blev nordisk mester i 2015 og har været på det danske konditorlandshold i tre år. Ambitionerne har gjort, at han har efterfølgende har valgt at gå i kokkelære på vores anmelder-roste gourmetrestaurant, The Restaurant by Kroun, men så alligevel stillede op i kagekonkurrencen.

“De unge folk har ambitioner til at tænke nyt og kreativt”

Jeg er sindssygt stolt af 1. pladsen til Årets Kage. De seneste par år har jeg fået i alt to 5. pladser, så det er dejligt at løbe med sejren i år – og at mine kolleger fra Kurhotel Skodsborg så følger trop med 2., 3. og 4. pladsen, gør mig kun endnu mere stolt over, at være i så godt selskab i dagligdagen”, siger Frederik Holst Benthin.
”Det er et ungt og meget dygtigt konditorteam, vi har her på Kurhotel Skodsborg, og jeg er ved at revne af stolthed over, at de har klaret sig så godt til “Årets Kage”. Det er en sand glæde at se når de unge folk udvikler sig og har ambitioner til at tænke nyt og kreativt og det har de også bevist efter weekendens hjembringelser af så mange fantastiske placeringer”, siger Mai Kappenberger, vores CEO.
Som en del af Kurhotel Skodsborgs strategiske indsats for at højne den gastronomiske profil har vores køkkenchef, Erik Kroun, også satset på en stærk kage- og dessertprofil; og det må man sige er lykkedes med de fine placeringer i årets konkurrence.

De øvrige top-placeringer til “Årets kage 2018”

De øvrige vindere fra Kurhotel Skodsborg var:

SØLV – 2. pladsen: Mette Sophie Olsen, 25 år, uddannet konditor fra La Glace. Mette stillede op med kagen Frk. Verbena, bestående af hvid knasbund med citronverbena, hindbærgelé med citronverbena, citron/lime mousse samt kokossponge.
BRONZE – 3. pladsen: Caroline Flyvenring Andersen, 19 år, konditorelev.  Caroline stilllede op med kagen Kamille, der bestod af kamille, hyldeblomst, Citron og vanilje
På 4. pladsen: Line Kürstein Wolter, 25 år, uddannet konditor. Line stillede op med kagen Pflaume, der bestod af blomme, blodappelsin, bergamotte, appelsin, citron, creme fraiche og pecan.
Vores chefkonditor, Susie Høj, 27 år, uddannet konditor, stillede op med kagen Roden med solbær, eukalyptus og lakrids, men uden placering.
Alle kagerne kan købes i The Lobby på Kurhotel Skodsborg – og kan enten nydes foran pejsen eller tages med som cake-away.

 Om konkurrencen “Årets Kage”

Årets Kage er en konkurrence, der afholdes hvert år af Københavns Konditorlaug. I år var 34. gang, at en række dygtige danske konditorer var samlet, for at afholde Danmarks sødeste konkurrence. Der var tilmeldt mere end 100 kager i år. Under konkurrencen dyster landets dygtigste konditortalenter om at lave årets bedste kage. Vinderen præmieres med 10.000 DKK samt retten til, at udstille Konditorlaugets Vandrepokal på sin arbejdsplads frem til næste års konkurrence.