Gastronomi

En glad og sund krop handler også om den næring, du giver den. Vores kreative kokke serverer måltidsoplevelser, der fryder dine smagsløg og giver fornyet energi.

The Restaurant: Vågn op til en delikat morgenmadsbuffet

Du må endelig ikke gå glip af vores morgenbord med hjemmelavede specialiteter og europæiske delikatesser. Morgenmaden bliver serveret i vores restaurant The Restaurant, der ligger kun 20 min. nord for København. På toppen af hotellet, med det glitrende Øresund for dine fødder, får du den bedste start på dagen – og du bestemmer selv, om din morgenmad skal være sund palæo, sød forkælelse eller lidt af hvert.

The Restaurant tilbyder

  • Et fantastisk morgenbord som buffet med både sunde og søde delikatesser
  • Hjemmelavede specialiteter

Åbningstider

Morgenmad
Mandag-fredag kl. 7-10
Lørdag-søndag kl. 8-11

Middag
Mandag-søndag kl. 18-23
Sidste bestilling kl. 21.30

Giv forkælelse i gave

Alle kan have brug for lidt ekstra opmærksomhed i en travl hverdag – og kvalitetstid uden forstyrrelser er netop det, I får med et gavekort til oplevelser på Kurhotel Skodsborg. Giv et gavekort til et ophold med en du holder af og find roen til den gode snak, en luksuriøs spabehandling, en delikat middag og meget mere.

Køb gavekort

Book direkte på vores hjemmeside og få eksklusive fordele

Når du booker dit ophold direkte via vores hjemmeside, er vores morgenbord og adgang til vores prisvindende Spa & Fitness altid inkluderet i prisen. Morgenmaden bliver serveret i Brasserie Carl, hvor der er noget for enhver smag – og hvor røræg med bacon bliver tilberedt “made to order”. Få pulsen op i træningscentret på et af vores mere end 120 ugentlige træningshold – og sænk den igen i vores lyse spaafdeling med 16 forskellige bade og saunaer.

Book dit ophold